reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
widzę, że humory dopisują :tak:
ja zerkam do Was chwilę, zostałam sama w domku - babcia zabrała wnuka do siebie na dwa dni żeby nie siedział w domu z zadżumioną mamą i nie zarażał się na nowo, bo dopiero co był sam chory. Ulga, teraz będzie byczenie się :-D eee a pewnie o 20-tej będę już wisieć na telefonie i upewniać się czy nie chce żebym po niego przyjechała :-D

e_mama i iwon - hehe to nawet całkiem ciekawy pomysł. Musze sie nad tym zastanowic :-D:-D:-D:-D Choc z drugej strony to zaswiadzenie do szkoly rodzenia to by mi sie przydało :tak::tak:

Witam sie po weekendzie:-)

Stopi - dzieki za info o rozstepach. Szkoda tylko ze duzo cynku maja ostrygi (fuj), makrele (fuj) i pestki dyni (dzieki chociaz to) :-) Ja sie smaruje na przemian Pharmaceris, Ziajka, oliwka dla dzieci - co wieczór co innego, z rana mi sie nie chce :tak:

E-mama - pomysl z wekslem uwazam za genialny :-D Ja bym sobie dodatkowo napisala wskazanie do cesarki i poszla z tym rodzic ;-)

Ja dzis mam akcje szukanie wozka ale czuje sie zagubiona na maksa :baffled: Mozecie cos polecic? I drugie pytanie - bo tez sobie buszuje po allegro i widze duzo fajnych komplecikow ale nie wiem czy 0-3 miesieczne dziecie moze nosci dzinsy, ogrodniczki itp? To wygodne jest dla takiego szkraba? :baffled:

czesc dziewczyny witam sie po dlugim weekendzie:-:)confused::no:dziekuje wszystkim za cieple slowa :tak:juz mowie wam dostalam dakiego dola i troszke sie zalamalam w piatek :baffled::szok:jestem juz taka zmeczona a jak patrzylam na patrysia taki biedny malutki rozpalony, nie chcial jesc,dalej ma wysoka goraczke juz od czwarku, jedynie co to w sobote mu zeszla troche bo bierze juz od piatku antybiotyk :tak:teraz mi sie wydaje ze to chyba tez przy tej chorobie , bo lekarz stwierdzil zapalanie gardla a nie grypa zoladkowa ze to zabki mu ida bo mocno wkladal paluszki do tylu buzi i jak pil kaszke to smoczek tez mocno zgryzal.No nic musze byc silna :-):tak:
trzymajcie sie dziewczyny pozdrawiam serdecznie buska:-p;-)

Ja dzis mam akcje szukanie wozka ale czuje sie zagubiona na maksa :baffled: Mozecie cos polecic? I drugie pytanie - bo tez sobie buszuje po allegro i widze duzo fajnych komplecikow ale nie wiem czy 0-3 miesieczne dziecie moze nosci dzinsy, ogrodniczki itp? To wygodne jest dla takiego szkraba? :baffled:

Polecam watek o wózkach, tam laski pisały mnóstwo cennych uwag :tak:
Co do spodenek itp to ja miałam, ale ubierałam mu tylko na spacery jak już nie było upałów, lub kiedy jechaliśmy gdzieś wieczorkiem. W domu w łóżeczku to raczej na body leżał (jak urodziłam było 30 stopni w cieniu) więc kupić można bo są słodkie i reprezentacyjne dla małego przystojniaka ale będą mało eksploatowane ;-) za to świetne są spodenki na szerokim ściągaczu bo nie upijają w brzuszek, mieliśmy z tego typu sztruksy i bojówki - no wypaśne były

reklama
Anika - dzieki za info - tak wlasnie myslalam z tymi spodenkami :) Ja mieszkam na wsi i moje dziecie na spacer nie ma sie co stroic bo wkolo tylko krowy i kury :)

Monia - zycze duzo zdrowka dla malego - na pocieszenie powiem Ci ze medycyna nigdy nie byla tak rozwinieta jak teraz wiec pewnie szybko mu sie poprawi - najwazniejsze to goracy uscisk mamy :)

Do góry