reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

ale spoko:) Za tydzień przelew będzie to pewnie znowu coś wypatrzę:):):)

Kasia 9 bodziaków??:-) P co Ci tyle?? ;-):confused::confused:

Ja prawie wszystko kupuję na 62 rozmiar. Dosłownie chyba ze 2-3 rzeczy mam na 56.

wiem wiem zgrzeszylam :( ale zamowialam 7 na allegro 7 pack za 25 zyla z bardzo ładnej bawełny ! no i bylam sobie na zkaupach poejchalam do reala bo byly w gazetce koszuliny wiec pomyslalam sobie kupie osbie tshira na XL to bede miala na lto jak bebzuch juz nie bedzie meiscil sie do ksouzlek sprzed ciazy, a nie zawsze bede mogla ubrac tunike, wiec pojechalam z nieslubnym no i jemu jakiej tshirty z dlugim rekawem do rpacy na kosuzle elgancka no i ide ide i patrze i co widze super body jedna z dlugim drugie z krotkim 2 pack za 7, 99 wiec mowie do mojego kupimy ? a on no dobra no to sie tak jakos całkiem rpzypadkiem w koszu znalazlo ;p Teraz tylko kupie apre pajaców i koniec :]obiecuje :]

no chyba ze dla dzieck 6-9 mieisecy bede kupywac;p

reklama
Witam sie i ja popołudniowo-wieczornie:confused:
Dziś u nas typowo marcowa pogoda, najpierw deszcz potem śnieg z deszczem a po południu słońce:-)
A tak poza tym to jakoś tak mało pracy dziś było, ale musiałam jeździć w tą i spowrotem, jeszcze raz muszę pojechać niestety. Poodkurzać chciałam dziś porządnie ale mój odkurzaczyk jakieś dziwne dźwięki zaczyna wydawać i z lekka inny zapach.... Czyzby kolejny wydatek mnie czekał:confused: Aaa i mdłości jakoś tak dziwnie powracają:-( kurde wyglądam na obżartą kobitę ostatnio a nie jak ciezarna.... KIEDY TO W KOŃCU SIĘ ZMIENI????:confused::no: Spodnie się z lekka niedopinają i tylko tyle, może tak jest dlatego że moje dziecię usadowiło się w miednicy a nie w brzuchu:confused: Zmykam na chwilę do cielaczków, będę później moje miłe:tak:

co to akcja lisc dębu ? bo nie bardzo kumam :(
Wiesz Kasiurek czasem tak bywa, że raz pęka serce a raz prezerwatywa mi pękło serce. Mój mąż-zacny człowiek opierdzielił mnie za to, że zamówiłam bluzkę na allegro a jest za mała:crazy::crazy::crazy: i dostałam szlaban na allegro jak małe dziecko.
Już mu wszystko wypersfadowałam z tej małej główki a on mi zaszalał, że kabel od internetu mi odetnie:crazy::crazy::crazy: Po prawie 3 latach małżeństwa wychodzi jakiego mam tyrana a nie męża:-):-):-):-)

Witam sie i ja popołudniowo-wieczornie:confused:
Dziś u nas typowo marcowa pogoda, najpierw deszcz potem śnieg z deszczem a po południu słońce:-)
A tak poza tym to jakoś tak mało pracy dziś było, ale musiałam jeździć w tą i spowrotem, jeszcze raz muszę pojechać niestety. Poodkurzać chciałam dziś porządnie ale mój odkurzaczyk jakieś dziwne dźwięki zaczyna wydawać i z lekka inny zapach.... Czyzby kolejny wydatek mnie czekał:confused: Aaa i mdłości jakoś tak dziwnie powracają:-( kurde wyglądam na obżartą kobitę ostatnio a nie jak ciezarna.... KIEDY TO W KOŃCU SIĘ ZMIENI????:confused::no: Spodnie się z lekka niedopinają i tylko tyle, może tak jest dlatego że moje dziecię usadowiło się w miednicy a nie w brzuchu:confused: Zmykam na chwilę do cielaczków, będę później moje miłe:tak:
spokojnie kobietko jak ciebie "wypchnie" to bedziesz chciala wygaldac na obzarta.
Ja to sie juz nie mieszcze do ostaniego najszerszego trenczu ktrory jest szyty tak ze jest rozszerzany do dolu a teraz wygalda jakby byl prosty ciosany !!!
Wiesz Kasiurek czasem tak bywa, że raz pęka serce a raz prezerwatywa mi pękło serce. Mój mąż-zacny człowiek opierdzielił mnie za to, że zamówiłam bluzkę na allegro a jest za mała:crazy::crazy::crazy: i dostałam szlaban na allegro jak małe dziecko.
Już mu wszystko wypersfadowałam z tej małej główki a on mi zaszalał, że kabel od internetu mi odetnie:crazy::crazy::crazy: Po prawie 3 latach małżeństwa wychodzi jakiego mam tyrana a nie męża:-):-):-):-)
ehh przeca zwrocic mozesz :] a mezusiem sie nie przejmuj :] moj mi nigdy nie pozwolil kupic nic do ubrania na allegro orpcz chusty (ktora nie jest rzeczado ubrania) i bolerko o rozmiarze uniwerslanym wiec musialo pasowac na moje 38 noszone przed ciaza.

a teraz dal mi 100 złotych i powiedzial ze mam sobie sweter kupic jakis bo juz na mnie patrzec nie umi, bo clay czas w dwoch tych smaych chodze :] -- no co jak sie w nie meiszcze---a nie chce kupywac nic nowego bo mam zamiar wrocic do formuy sprzed ciazy :] a po co zagracac szafe no nie !! ;]

Co do zakupów dla małej to ja tez na razie musiałam przystopować, bo chyba ma ich juz za duzo. I tez am kilka ubranek na 62cm, a pozostałe juz wieksze.
No i jutro płace rachunek za 2 msc ogrzewania gazem. O zgrozo ta suma (powyzej 2tys) mnie dobiła:wściekła/y:

GABIAZ - nie przejmuj sie małym brzuszkiem . Ja nadal mam pseudo brzuch i tez na ciężarna nie wyglądam i chodzę w ubraniach, które nosiłam przed ciążą. Spokojnie zobaczysz za kilka tyg. nam wyskoczy piłka :-) A wiesz co mi tez mała ułozyła sie miednicowo, wiec to moze dlatego brzuszkow nie mamy.:-D:-D:-D

hehe a ja bym chciała mniej tyć niż się to dzieje obecnie i wydaje mi się, że tak będzie zawsze, te za chude a te za grube i jedne drugim zazdroszczą :-D choć wolałabym mieć mniej do zrzucania niż więcej ;-) niestety właśnie przetrąciłam kanapkę :zawstydzona/y: a co tam, chora jestem muszę nabrać sił żeby wyzdrowieć no i nie mogę bejbisia głodzić:tak:

Ja z zakupów poczyniłam w zeszłym tygodniu postęp kupując 4 paczki pampersów i 2 sztuki ubranek rozmiar 62 :tak: To moje pierwsze zakupy a i tak małżon kręci nosem, że co się tak pospieszyłam :-)

a ja już po notariuszu i mieszkanie sprzedane jak na razie tylko na papierze bo teraz czekam tylko na przelew. Dziś przyszedł leżaczek jest śliczny rozłożyłam z mężem i synkiem po oglądaliśmy i z powrotem do pudła niech czeka :tak:

Anika
twoja kanapka jest niczym przy moich frytkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wszyscy w domu jedli a ja miałam być gorsza??:-p oj będę płakać w lecie jak będę mieć 20 kg do zrzucania:dry: ale to będzie w lecie;-)
Izabell
gratuluję transakcji:-) jeden problem z głowy

Co do zakupów dla małej to ja tez na razie musiałam przystopować, bo chyba ma ich juz za duzo. I tez am kilka ubranek na 62cm, a pozostałe juz wieksze.
No i jutro płace rachunek za 2 msc ogrzewania gazem. O zgrozo ta suma (powyzej 2tys) mnie dobiła:wściekła/y:

GABIAZ - nie przejmuj sie małym brzuszkiem . Ja nadal mam pseudo brzuch i tez na ciężarna nie wyglądam i chodzę w ubraniach, które nosiłam przed ciążą. Spokojnie zobaczysz za kilka tyg. nam wyskoczy piłka :-) A wiesz co mi tez mała ułozyła sie miednicowo, wiec to moze dlatego brzuszkow nie mamy.:-D:-D:-D
no faktycznie 2 tysiaki to sporo -ostra zime mieliscie ?
my mamy CO i poki co nie ma podzielnikow wiec wsyztskie kaloryfery na 5 mamy i okna pootwierane, alejak bedzie maly to bedzie trzeba przystopowac , zeby nie trzymac go w warunkach cieplarnianych:tak:
hehe a ja bym chciała mniej tyć niż się to dzieje obecnie i wydaje mi się, że tak będzie zawsze, te za chude a te za grube i jedne drugim zazdroszczą :-D choć wolałabym mieć mniej do zrzucania niż więcej ;-) niestety właśnie przetrąciłam kanapkę :zawstydzona/y: a co tam, chora jestem muszę nabrać sił żeby wyzdrowieć no i nie mogę bejbisia głodzić:tak:

Ja z zakupów poczyniłam w zeszłym tygodniu postęp kupując 4 paczki pampersów i 2 sztuki ubranek rozmiar 62 :tak: To moje pierwsze zakupy a i tak małżon kręci nosem, że co się tak pospieszyłam :-)
hihi, no ja dzis tez zaszalalam na snaidanie 3 kromki z serem topionym pozniej badania wiec jesc sie odechwialo jak stres minoł to 2 ciastka i pączka, frytki z jajem sadzonym i nastepnie pol godziny dla sloniny :] no i teraz paczka zszamalam z sokiem pomarańczowym. Ale jeszcze lupie wzrokiem za drugim !! hyhy
a ja już po notariuszu i mieszkanie sprzedane jak na razie tylko na papierze bo teraz czekam tylko na przelew. Dziś przyszedł leżaczek jest śliczny rozłożyłam z mężem i synkiem po oglądaliśmy i z powrotem do pudła niech czeka :tak:
gratuluje sprzedania mieszkanka. ja rozmawialam z moim no i niestety lezaczek nie wchodzi w gre nie mamy gdzie to dac, wiec bedziemy diecko w nosidełku takim co sie do auta daje on ma funkcje bujania -tzn bedzie mial bo chcy taki kupic ze jak sie go szturchnie to sie kolebie. Niestety mało miescja jest w domku :(

reklama
Żegnam się na dziś moje Drogie Panie, bo zaczyna mi się seans filmowy. Także kolorowych snów. Do jutra.:-):-):-)

Do góry