reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Witam się piątkowo. Jednak się odzwyczaiłam przez dwa tygodnie od wstawania i dziś ciągnę już resztką sił:baffled:. Z rana kolega ciasto przyniósł i objadłam się jak świnka:zawstydzona/y:. Najchętniej to bym spać poszła.

Agonara kciuki zaciśnięte i czekam na wieści z USG.

Gabiaz kciuki za Ciebie też mam zaciśnięte.

Natalia współczuję upadku, dobrze, że nic się Wam nie stało.

reklama
udały się...muffinki:)...pychotka. Zgrzeszyłam i zjadłam dwa. Jedne zrobiłam z kawałkami czekolady, inne bez niczego, jeszcze inne z cukiereczkami kolorowymi. Jakbym umiała to wstawiłabym zdięcie...ale nie umiem:(

udały się...muffinki:)...pychotka. Zgrzeszyłam i zjadłam dwa. Jedne zrobiłam z kawałkami czekolady, inne bez niczego, jeszcze inne z cukiereczkami kolorowymi. Jakbym umiała to wstawiłabym zdięcie...ale nie umiem:(

i bez zdjęcia mi narobiłaś smaka :tak:
jakoś dochodzę do siebie tylko lenia nie mogę przepędzić :zawstydzona/y:

Witam się i ja
Iwon ale żeś mnie rozczuliła tym filmikiem. Popłakałam się z wrażenia. Kurde ale nasze dzieciaczki porosły i te nóżki takie boskie i uszki i rączki i wszystko. Na prawdę super. Humor od razu o 180 stopni lepszy.
Natalia nie szalej tak. Dobrze, że wszystko oki.
Ja wczoraj padłam już o 21 a mój nie wiem do której oglądał tv? Nawet się wczoraj nie pożegnałam z Wami. Dziś odpukać się lepiej czuję. Ale noce dla mnie teraz to porażka. W żadnej pozycji nie mogę się wyspać, wszystko później mnie boli i chyba zaczynają się problemy z kręgosłupem. Jak jeżdzę na rowerze to jest oki ale dziś jak szłam to odczuwałam ból.

Agorana, wczoraj w zdjęciach, które losowo się pokazują w prawym górnym rogu, zobaczyłam Twoje i weszłam do Twojego albumu i zauważyłam fotkę z kajaków :) To była jednorazowa przygoda czy bawicie się w to czasem? Pytam, bo sama bardzo lubię i już zaliczyłam tygodniowy po Brdzie i weekendowy po Pilicy :) Za rok, może weźmiemy juz Filipa :)

CzescNATALIA - o masz Ci los!!! Dobrze , że Tobie i Malenstwu nic powaznego sie nie stało. Odpoczywaj i słuchaj grzecznie zalecen lekarza.AGORANA - trzymam kciuki za usg i daj znac po badaniu.

Już po spotkaniu , pogodę posłałam do was i teraz u mnie pada deszcz ja się tak nie bawię

zgłaszam kradzież, do mnie nie doszło i tez pada :-D

przez tą pogodę mam gastrofazę, ciągle chce mi się jeść - od rana wrąbałam już dwie kanapki z białym serkiem, potem jabłuszko całkiem spore i teraz bułeczkę no i co? mało mi!!! ślinię się już na obiad :-D

I ja się dziele z Wami pogodą.. U Nas dziś piękna wiosna nadeszła w końcu.:-):-):-)
Słoneczko świeci, temperatura wysoko na plusie... bo teraz to już koło 10!

Mój M. po wczorajszej imprezie - "40" kumpla- dziś biedny leczy wielkiego kaca. Biedoczek taki:-D:-D:-D:-D:-D
Ja już obiadek zrobiłam.... za chwilę się biorę za porządki....
Słoneczko jednak daje poweru:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja już nawet po obiedzie zaraz po Wiki do przedszkola a później idę do rodziców bo mama była dziś na kontroli u swojego ortopedy po zabiegu

Do góry