reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Wiecie co Dziewczęta...pojadę...chociaż spokojnie zasnę i w razie czego nie będę myślała,że czegoś nie zrobiłam, bo to dopiero 36ty tydzień...

Odezwę się jak wrócę...a jakbym się nie odezwała to na pewno mnie zostawili w szpitalu...trzymajcie kciuki...jestem przerażona:baffled:

reklama
Wiecie co Dziewczęta...pojadę...chociaż spokojnie zasnę i w razie czego nie będę myślała,że czegoś nie zrobiłam, bo to dopiero 36ty tydzień...

Odezwę się jak wrócę...a jakbym się nie odezwała to na pewno mnie zostawili w szpitalu...trzymajcie kciuki...jestem przerażona:baffled:
Kochana,glowa do gory:-)Przynajmniej bedziesz spokojna,trzymam kciuki!

ptaszyna gratulacje syneczka , życze żdrówka dla maleństwa iszybkiego powrotu do domku:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gustlicek powodzenia,na pewno wszystko bedzie dobrze
A u mnie burzowoi ulewnie,ale to było do przewidzenia po tym upale,dobrze że chociaż nie ma znów jakiejś awari i nie siedze po ciemku..
Niby mam jeszcze czas ale już bym chciała niedługo urodzic,mały wierci sie niemiłosiernie i daje mi nieżle do wiwatu.a tu gdzies czytałam ze jak jest skrecone dzidzi to po porodzie takie samo_Oj trzeba sie psychicznie nastawiac ze bedzie mały rozrabiacha:happy2:ale siostra to mi cały czas mówi ze czuje ze bedzie nie dobry i pyskaty,bo ma to w genach:-D

Ptaszyno gratuluję narodzin synka i życzę szybkiego powrotu do domku małego.

Gustlicek
trzymaj się, na pewno wszystko się dobrze skończy. powodzenia.

Asia, Aniszka ja też mam taki sam termin co Wy i też się nic nie dzieje. no oprócz tych bóli jak przed okresem. ale to się działo wtorek-środa a teraz jest cisza.

Dziewczyny z Warszawy dziś byłam w szpitalu na Madalińskiego i ogólnie tragedia.
miałam robione ktg i przez te 20 minut odesłali dwie ciężarne. co prawda jeszcze nie rodzące, ale z jakimiś problemami. kazali im tylko podpisać, że zostały poinformowane o konieczności zgłoszenia się do szpitala w trybie pilnym i odesłali ich do innych szpitali.
Rodząca została przyjęta jedna, ale to też tylko dlatego, że miała już rozwarcie na 8 cm i to druga ciąża to mogła urodzić w każdej chwili. też musiała podpisać, że zgadza się na poród na korytarzu :szok::szok::szok::szok::szok::szok:.
przy mnie też dzwonili na Wołoską, gdzie także nie ma miejsc:-:)-:)-:)-:)-(. ogólnie nie jest ciekawie.

Ptaszyna gratuluję synka!!! :-):-):-)
Do 2 kg niewiele mu brakuje więc pewnie szybciutko to nadrobi i do domu go zabierzecie!!
To mamy kolejną już mamuśkę rozpakowaną !!!
W takim tempie to do lipca faktycznie niewiele wytrzyma chociaż jak zerknęłam na listę to trochę jeszcze mamusiek zostało więc może nie będę ostatnia, ale mam wrażenie że też moje maleństwo jakoś nie będzie chciało szybko wyjść, no ale może jeszcze się coś zmieni. W sumie do terminu jeszcze trochę mi pozostało, ale im więcej mamusiek ma już swoje maleństwa ze sobą to tym gorzej idzie czekanie na swoje

Lipcoweczki wychodza z zalozenia ze dzien bez dobrych wiesci dniem straconym ;-)

Ptaszyna gratulacje i trzymam kciuki zeby maly szybciutko nadrobil i byl przy tobie

Gustlicek trzymaj sie, bedzie dobrze

Asia, Aniszka, Marlena dolaczam do was jako bezobjawowa :-) U mnie tez ani widu ani slychu... Na pocztku tygodnia mialam jakies silniejsze bole brzucha w nocy a teraz cisza i spokoj... Cisza przed burza ktora predzej czy pozniej nadejdzie :-D

reklama
Ptaszynko gratuluję synka. Malutki ma dużą wagę wyjściową, więc szybko powinien nadgonić. Oby tylko nie przyplątała się Wam żółtaczka, bo wtedy sporo dzieciaczkom ucieka wagi (nam spadło ponad 300g). Jeśli karmisz piersią to jest takie ustrojstwo, które nazywa się Bebilon BMF dla dzieci z niską i bardzo masą urodzeniową. Dodaje się to do mleczka mamy (jeśli dzieciątko pije z butelki). Po tym bardzo szybko dzieci przybierają. Hania potrafiła przybierać po 50g na dobę.

Do góry