Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze, że pojechaliście do lekarza. Cieszę się, że już z nim lepiej. Tylko szkoda, że znowu Was dopadło
Ach, te choróbska!
I nie wiem od czego. Był wczoraj z opiekunką, więc pomyślałam, że ona coś mu dała do zjedzenia. Ale twierdzi, że jadł to co zawsze. Hmm, i jedyne co mi przychodzi do głowy, to seler, którego wczoraj Matiemu dałam do zupki. Jak myślicie
???? Może być taka reakcja? Wcześniej mały jadł słoiczki, w których był seler i nic mu nie było. Ale tam są niewielkie ilości tego....
Nigdy tam nie zaglądałam. A teraz widzę, że chyba będę korzystać z Waszych przepisów.
Dmuchawcu te zupki- super! Muszę zrobić taką cebulową:-) Ewcia- te Twoje przepisy też świetne! Ale przejrzałam tylko ostatnie strony, więc pewnie tam jest wiele więcej ciekawych rzeczy. I zastanawiam się co dzisiaj ugotować... Bo miałam w planach rozmrozić coś gotowego, ale takiego smaka mi narobiłyście, że myślę nad czymś innym. Ale nie wiem czy znajdę przepis, który wymaga tak niewiele składników
Cześć dziewczyny!
Strasznie Was dużo i nie wiem czy się połapię, ale mimo wszystko spróbujęJeśli mogę
Jestem mamą Natalki, która urodziła się 15 lipca przez cc. Mam na imię Dominika i jestem ze Śląska. Przyjmiecie mnie do swojego grona?