reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Beatko co do zabawek, to pewnie sama wiesz, że najlepszy jest worek z makaronem bo bardzo głośno szeleści, pilot do telewizora, komórka... hmmm... co jeszcze z takich ciekawszych zabawek... u nas odkurzacz - głównie rura, fotelik samochodowy i piłka :-D

A z zabawek typowo dla dzieci to Adik bardzo lubi Szczeniaczka Uczniaczka z FP. Ma też ślimaka i żółwia z FP i też bardzo je lubi... wiadomo, że jeszcze nie dopasowuje kształtów, ale Ślimak fajnie gra, a kształty z żółwika sa idealne do podgryzania :)
Nie wiem ile kosztują te bujane zwierzaki z krzesełkiem - Ada ma taki dla swojego Kacperka i widać na zdjęciach, że młody bardzo z niego zadowolony :)

Ostatnia edycja:
reklama
co do zabawek to maz wczoraj kupil malej komorke bo ciagle bierze moja ale nie moge jej znalezc, gdzie on ja schowal:eek:

Załączniki

• 397-3970443IEUC520292X.jpg
    397-3970443IEUC520292X.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 36
Beatko co do zabawek, to pewnie sama wiesz, że najlepszy jest worek z makaronem bo bardzo głośno szeleści, pilot do telewizora, komórka... hmmm... co jeszcze z takich ciekawszych zabawek... u nas odkurzacz - głównie rura, fotelik samochodowy i piłka :-D

Hahhaha, u nas też, do tego dochodzą jeszcze opakowanie z husteczkami higieniczymi i magnesy na lodówkę, takie kolorowe ze słoneczkiem

:-DCześć Kobietki :-)

Ja mam tylko szczeniaczka Uczniaczka i mały Jaś go lubi tak na 5 minut ... ;-)
I ma jeszcze organki z których jest baaaaardzo zadowolony ;-) dużo melodyjek i kolorów ...
Wiecie co dziewczyny ... chyba kupie chodzik :wściekła/y: Mój Jaś siedziec nie chce .... leżeć też nie ... jak złapie mnie za ręce to od razu na nóżki i może stac, stać i stać :-) więc może w chodziku będzie miał lepszy humor ... Hmm ...

Ewa musisz się pochawlic jak już urządzisz sobie salonik :-)

Vercik cóż Cie tak na rymowanie wzieło ? :-D A co do sprzątania to do mnie też wpadnij posprzątać :-):-)

Maylah zdrówka Ci życze :-)

Domi witaj :-D pisz dużo i często bo my jesteśmy wariatki :-D matki - wariatki jak to pisze Patra :-)

Ada Tobie zdrówka i małemu Kacperkowi też :tak:

Haaaalo Halo gdzie nasza Ania ? :-) No i reszta dziewczynek ... Patra, kamlotka :-D

Aaaa zrobiłam pączki i nie wyszły ... rozpadły się w wodzie na dwie częsci :wściekła/y: Jestem załamana ...

Ja sobie tutaj spokojnie sprzatam, maly spi. A tu agle przychodzi do mnie 15 osob i mowi, ze wlasciciele domu nie splacaja kredytu i dom jest teraz licytowany:eek::szok:

Dobrze, ze kto kolwiek do mnie zadzwonil i mnie powiadomil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najlepsze jest to, ze my 3 wylatujemy, ale na dole mieszkaja tez Polacy. Ja sie spytalam co z nimi to powiedzieli, ze nowy wlasciciel do nich zadzwoni i powie kiedy maja sie wyprowadzic..:eek:

Vercik, no masakra jakaś, wieć chyba dobrze,że wracacie do Polszy :-) Bo ten kryzys to chyba mocno dotknał Islandie,no i rozumiem, dlaczego nie przylecialas do mnie posprzątać, :rofl2::rofl2::rofl2:;P Wybaczam.:laugh2:

Alusia, ja dostałam chodzik do kolezanki, i mówię Ci super sprawa, mały terez tak w nim śmiga, a ja mam chwilę spokoju, biorę go do kuchni a on nawet potrafi do mnie przyjść

reklama
Do góry