reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dmuchawcu, wowowowowooo,:szok::szok::szok::szok: tyle pierogów, to juz zapasy na wigilie?
A na paczki zaraz Ci sie zwalimy , wszytskie ciotki. ;-)

Olcia, a moze daj mu syropek przeciwbólowy? Albo herbatke rumiankową?

reklama
Olu a czemu tak krzyczy,daj mu coś na uspokojenie.
Te dzieciaczki sie dzis umówiły.
Jula też tu leży sie śmieje a za chwile ryk.
A KALO nie lepiej.:szok::szok::szok:

:sad: A jak zwykle mam problem ... :no:
Dziewczyny mój Jaś jest cudownym dzieckiem ... a może był? Potrafił chwile bawić się sam , ładnie jadł a teraz... teraz jest strasznie ciągle płacze i marudzi :no: jeść nie chce wogóle ... Bawi się smoczkiem i mlekiem i herbatką (obiadkow nie dajemy bo musimy uczulenie zlikwidować). :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja zwariuje ... a do tego ja jestem strasznie nerwowa ... kiedyś potrafiłam go uspokajać nawet 1h a teraz jak 10 mniut nie chce spać tylko się wierci to ja już się złoszcze a co najgorsze podnosze na niego głos ...

JESTEM WYRODNĄ MATKĄ ale ja naprawde mam dość :no::no::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Alusiu, wcale nie jestes wyrodną matką, każdej znas zdarzy się , lub zdarzyło nie wytrzymać, czasem coś krzykniemy, ale to dlatego,że może maasz za dużo obowiązków, jestes z Jasiem cały czas, a poaz tym nosisz pod sercem Ewelinkę, a jak wiadomo w ciązy humory i nastroje zmieniają się co 5 minut :-) Więc nie miej do siebie żalu, że jestes niecierpliwa, najlepiej wyjdz z pokoju na chwile, Jasio jak popłącze pare minut, nic mu sie nie stanie , a Ty ochłoniesz. I nie stresuj się!!!

Witam mamuśki, u nas też Maks marudny , ale okazało się ,że oprócz górnych jedynek równocześnie wychodziły mu górne dwójki , właśnie dzisiaj to zauważyliśmy , bo tego w ogóle nie było widać , także mamy 6 zębolów i humor do bani , płaczemy nie chcemy o dziwo jeść, o dziwo , bo ostatnio jemy jemy i jemy!
Noce są straszne , ale może dzisiaj będzie lepiej!
Alusiu nie jesteś wyrodna , każda z nas ma gorsze chwilkę , ja też czasami podniosę głos na malucha a potem tulę go i całuje!
Dobra myszki idę coś wszamać , bo jestem taka głodna, a Maks dopiero zasnął więc mam okazje w spokoju zjęść ! Przeprawszam ,że was nie podczytuje , ale w domu jest zamieszanie i ciągle ktoś siedzi na kompie, z reszta ja i tak nie mam czasu , bo Maks cały czas na mnie wisi , już nawet w chuście go noszę , bo bym nic w domu nie zrobiła!

ala moim zdaniem Jasiu czuje,twoje nerwy i tez jest nerwowy, u mnie jest tak samo jak ja jestem jakas nerwowa, to maly tak samo, Ty przezywasz teraz burze hormonów, plus n.p tak jak czasem u mnie klotnie z M i niestety to sie na malym odbija.
lece was nadrobic

:no::no:Ciąża ciążą ale ja nawet dzisiaj nim potrzepałąm :no:
Strasznie się z tym czuje ale ja tak marze o odpoczynku ... :no: Myślicie że jak na jakiś weekend zostawie Jasia w domu a z mężem wyskoczymy nad morze np to będzie coś strasznego ? Bo nie wiem jak dlugo tak wytrzymam ...
Ale dziękuje Kobietki za pocieszenie ...
Ja chce wiosne !!!!!!! Chce wychodzić na spacery i ogolnie spedzać czas na dworze a nie ciągle w domu :no::no:

reklama
Wow, Niutka Gratki 6 zębolków, a my narazie nic nie mamy i tez ciągle marudzimy:no:
Sami jesteśmy w szoku! Jeszcze wczoraj mówiłam koleżance ,że na razie ma 4 , a tu taka niespodzianka , ale mu tam zajrzeć nie idzie , bo zaraz zamyka dziobek!

Oj smutno mi się zrobiło z powodu naszego aniołka, nic o tym nie wiedziałam , nie wiem co napisać może po prostu
[*]

Do góry