reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

:-D Anetka ja co prawda Cię nie pamiętam :-D (ale mam skleroze) więc wybacz :-D ale odzywaj sie częsciej to napewno Cię zapamiętamy :-)

reklama
Alusia, no ja tez jestem taka,że gdyby maz mi powiedział,ze niedobre, to bym juz chyba do kuchni nie weszła, a tak to jeszcze od czasu do czasu cos robie,a to dlatego,ze on swietnie gotuje, a ja kompletnie nie mam do tego głowu, ja uwielbiam sprzatac, prac, myc okna, ukladac w szafach, czego on z kolei nie cierpi, wiec sie jakos uzupełniamy:rofl2::rofl2:
A ja kiedys robiłam babke i zamaist cukrem pudrem posypałam ja solą..... i zjadł, a jak ja ugryzłam kawałek, to myslałam,że zaraz go zwrócę, ale to było na poczatku naszej znajomości jakies 10 lat temu, wiec wtedy że tak powiem, zabiegał o moje względy, :-D:-D:-D

Anetko, miło ze jesteś z nami

Ja polecam Gardlox i tymianek z podbiałem... i tabl emskie:-)

Dzięki :-)
Wyśle potem brata do Apteki , bo ja nie wychodze dzis z domu a co to sa tablemskie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry.
My nie śpimy już od 7 z minutami, Młody zjadł kaszę i właśnie ucina sobie drzemkę. A ja muszę zająć się stertą prasowania. Może jakieś chętne do pomocy są, coo?
Co do gotowania-ja bardzo lubię, ale muszę mieć wenę twórczą:) Jak pytam męża na co ma ochotę słyszę odpowiedź- NIE WIEM. Strasznie mi to ułatwia sprawę ;).
A na gardło polecam strepseels intensive (nie wiem czy dobrze napisałam)

A i widzę że kolejne dziewczyny wychodzą z ukrycia. Anetka_83 ja Cię pamiętam z początków forum, choć wtedy się nie udzielałam :)

Ostatnia edycja:
Witaj Asiu :-)
Strepsils tez zajadam,ale teraz bardziej dusi mnie kaszel, on jest taki suchy i co odkaszlne, to mały sie rusza w łózeczku.:no:

A w ogóle,to miałam dzis dziwny sen,:eek: snil mi sie mój zmarły ojczym, w sumie rożnie miedzy nami było, ale pod koniec jego życia, całkiem dobrze, i on normalnie chciał mi coś zrobić wtym śnie, nie wiem uderzyć chyba (a on mnie nigdy nie bił, w przeciwieństwie do prawdziwego ojca) , ale powstrzymała go głośna muzyka Niemena, i słowa " dziwny jest ten świat":confused2::confused2::confused2:
Codziennie modle się o jego dusze, ale pierwszy raz mam taki sen, zawsze jak mi sie snil, to pozytywnie. Nie wiem, może dlatego ,ze ja cały czas myślę o Kasi i Michałku , i stąd takie sny...

witam dziewczyny po wczorajszej wizycie u lekarza: hmmm nie wiadomo skad ta goraczka, wczoraj miala 38.5, uszy oki, gardlo tez, plucka oki i wsumie lekarz byl bardzo zaniepokojony, no a jak mu jeszcze powiedzialam ze Mari okolo tydzien temu skonczyl sie 2 tygodniowy katar to zasugerowal ze moze to byc Swinska Grypa! dostalismy lekarstwo i dzis pierwszy raz dam malej. Tylko wiecie co cos mi to na grype nie pasuje:cool: no ale to on jest lekarzem.
mala lezy pojekuje, narazie goraczki nie ma i oby niemiala. Boje sie dac te lekarstwo bo jak wystapia skutki uboczne to moga pogorszyc jej stan, doktor twierdzi ze najwyzej bedzie wymiotowac i miec biegunke:angry:
kurcze sama nie wiem
oki lece dac jej piciu pozniej wroce

reklama
Dzięki :-)
Wyśle potem brata do Apteki , bo ja nie wychodze dzis z domu a co to sa tablemskie?

emskie tabletki od chrypki rozpuszcza sie w wodzie albo w mleku i pije i mozna tez plukac gardło:-):-):-)

Tralala i Domi jak macie nasza klase to wklejcie linka to sie poznamy blizej:-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry