reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny z moim Adasiem w takim razie jest coś nie halo :eek: jak mnie nie widzi to wcale nie płacze :no: jak się pojawiam to się uśmiecha :tak: ten odruch jest prawidlowy... ale tak jak piszecie o tym płaczu to u mnie nic takiego nie ma... wystarczą mu zabawki i jedzenie, a mnie mogłoby nie być... no czasem może zmienić pozycję musze mu pomóc... Mam sie martwić czy cieszyć?? :confused2::-p

Wojtek właśnie czyta dzieciakom. Tomcio chciał o 7 krasnoludkach... no i Wojtek zaczął coś czytać o złej macosze, a Tomek na to "Tato, gdzie jest zła macocha, której nie lubimy?" :-D To było takie pocieszne... jakby stworzyli jakiś wspólny front przeciw złej macosze :laugh2:
A jak potem cztał, że macocha spytała lusterko "zwierciadełko, powiedz przecie, kto najpiękniejszy jest na tym świecie", a Tomi z okrzykiem na ustach "Śnieżka jest najpiękniejsza na świecie!" :-D:laugh2: oj wesoło z nim mamy :tak:

Alusia są specjalne znieczulenia dla kobiet ciężarnych, które bez żadnych obaw można stosowac w ciąży :tak: ale nie wiem jak z ich mocą. Rwanie zębów, które moga jeszcze poczekać nie jest chyba najlepszym rozwiązaniem.

No dzieciaki śpią, więc ja wracam do roboty... musze cos napisać o przedszkolach na śląsku :tak:

Willsonka mój mąż studiował na Politechnice... a teraz robi tam doktorat. A czemu pytasz?

reklama
:-D:-D Ewa Ty to masz fajnie z chłopakami :-D:-D zazdroszcze Ci bo z tego co piszesz to musicie być wspaniałą i kochającą się rodzinką :-)

Ewa a chyba przeoczyłam ... ;-) Co to za praca? :-)

Miałam nie chwalić swojego męża bo już wrócił i mnie wkurzył :angry::angry::angry::angry: Jak ja go nie lubie :-p:-p

A nie wiem czy zasłużyl ale on jest dziwny :D Przychodzi wkurza mnie a potem wraca i całuje :D co za czlowiek ... :D
Faceci to jednak dziwne stworzenia ...

Alusia nie przepraszaj,bo wszyscy to rozumieją:tak:...chyba zazdroszczę Ci tego brzuszka...tylko ciiiii...żeby Łosiek mój nie usłyszał;-)

reklama
To będziesz miała 5-teczke w domu :D
A no brzuszek mi się bardzo podoba :)) ;)) a mała jak szaleje to ah ... ;)

Lece dziewczyny do łóżka bo po tych paru nocach nieprzespanych przez zęba dzisiaj mam zamair troszke odespać ... A że nikt nie wie tak naprawde kiedy Jasio się obudzi to musze szybko korzystać :)
Więc dobranoc Wam życze :)
Jutro mam zamair tu spędzić cały dzień :D więc może jeszcze jakieś chętne się znajdą :) bo ostatnio cisza i pustki tutaj ... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry