reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Basiu, Justysie wczoraj Gustlicek zamknął w szafie z winem :-D:laugh2::rofl2::rofl2:
A to co napisłaś o Oskarku potiwerdza to co ja napisałam, bedziesz miec spokojna coreczkę,grzeczną,a nie takie łobuziaki jak my mamy BEDZIE DOBRZE ALUSIA< POMODLIMY SIE O ZDROWIE DLA TWOJEJ DZIEWCZYNKI ( choc na pewno jest zdrowa)

reklama
BeataZ niezle, to pewnie duzo tam takich zwierzatek macie?
Alusia nie stresuj sie tak, moj tez tylko czasami kopal, i wcale nie specjalnie mocno, dopiero pod koniec szalal. Za to teraz nadrabia.

Wy wczoraj popilyscie a ja mam kaca :cool: Tak mnie glowa boli ze hoho, bylismy na spacerku to myslalam ze sklepu nie wyjde, bo padne... Chyba ostatnio mezus jakies chorobsko przyniosl. Maly spal rano, pozniej troche w wozku a w domu taki krzyk, ze nie moglam go opanowac i wogole sie tak do mnie kleil co troche nienormalne... Jakis rozpalony do tego, mierzylam temp w uchu 36,9 niby nie duzo ale juz mi sie wydaje jakis podejrzany. Dalam czopek poplakal, potem postekal przytulony i zasnal :eek: Chyba oboje mam ciezki dzien :-(

Alusia Kochanie..zobaczysz że będzie ok...nie zadręczaj się, ok????..Ewelinka to czuje:tak:
Człap człap...idę wypuścić Dżastinę:-D:szok:
Maylah...a ja dzis myślałam o Tobie czy wyszła skaza:tak:

Aniu, zdrówka dla Was, niech te choróbska sie od nas wszytskich odczepią, !!!!
ja dzis znowu na aqua aerobik nie ide, bo mąz mówi,że z takim kaszlem, to oszalałam chyba , juz tydzien mam ten kaszel i zero innych objawów, nie czuje sie zle, ale jak wczoraj prowadziłam lekcje, to normalnie co chwile musiałam sobie odkaszlnąc, a jak juz zaczne kaszlec, to potem az mnie dusi:crazy:

Ostatnia edycja:

No naszczęscie nie ma zadnych objawów narazie skazy
:-):-):-)
no i zeby nie bylo!
Annie no u nas wiewiorek, kotow i przeroznych ptakow w ogrodku nie brakuje, a te wiewiorki sa okropne, wszystko niszcza:wściekła/y:
Mari zjadla obiadek a raczej umyla sie nim:-D:szok: masakra zeby zupke miec w uszach:-D jak ja ja karmie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:hahahaha

a ja ide cos zjesc bo obiadem sie nie najadlam:no::sorry:, wogole cos ostatnio wpylalabym wszystko i zapijala cola mmmnnniaaaam
no i mam nadzieje ze moze przytyje

Witam!
u nas nocka obrzydliwie okropna normalnie bez komentarza to zostawie.
Do tego wlasnie w nocy tak sie polklocilam z moim ......ehhhhhhh
Na szczescie dzis juz niebo lepiej, chodz malego zaczal meczyc kaszel straszny.
Teraz spi,wiec ja korzystam
Alusia-każda ciaza jest inna, TY jestes swierzo po Jasiu wiec moze za bardzo porownujesz oby dwie ciaze, aa dziewczynki na ogol są spokojniejsze zobaczysz bedziesz miala małego aniołka:-Ddo tego Jasiu bedzie wieksze wiec bedziesz miala wesoło:tak:i nie martw się, poza tym czesto jest tak,ze ruchy czuje sie tylko n.p na noc, zjedz tak jak ewa mowila batona i sie poloz to pewnie cos poczujesz,albo jeszzcze n.p szklanke kakao.
Willsonka- moj studiuje elektrotechnike,
w gliwicach.
i reszte zapomialam co mialam pisac... kurza pamiec

Dziekuje dziewczyny za dobre słowa ;-) Jesteście nazastąpione a co do lekarza którego Aniu mi wysłałąś to on nie przyjmuje narazie kobiet w ciąży ... :-:)-(

Myśmy właśnie wstali po 1h dżemce i ja jestem jeszcze bardziej niewyspana niż byłam i do tego głowa mnie boli ... Chyba z tych nerwów :-(
Jeszcze mam frankfutrerki w lodówce a dzisiaj post i nie moge ich zjeść ... Buu :-(
Tak więc dołacza się któraś do tostów z dżemem i kawy zbożowej z mleczkiem? ;-)

reklama
ja bym sie dolaczyla ale juz dzis tosty jadlam i pilam herbatke z mleczkiem:tak:
ale tobie zycze smacznego, ja koncze jesc rozka.
Alusia wrzuc jakas fotke Jasia na odpowiednim watku bo dawno go tam nie bylo:no:

Do góry