reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam mamuśki!
My dzisiaj cały dzień w trasie! Tu w kościele , potem u teściowej na obiedzie, po obiedzie pojechaliśmy na małe zakupy , po zakupach do cioci no i dobiliśmy w końcu do domu!
Odważyłam się wejść na czerwcówki i jestem w szoku:szok: Całą noc nie spałam!
Teraz idę zrobic coś do jedzenia więc się żegnam!

Witam się popoludniowo :):-):-):-)

piszecie, że wiosnę w kosciach czujecie a u nas tylko ranek był ładny potem zrobiło się wietrznie i nawet przez chwilkę było widać padający śnieg :angry::angry::angry:

dzionek jakoś nam minął, mała ogólnie była grzeczna;-);-);-) nawet zrobiła sobie drzemkę:tak::tak::tak: popoludniową co ostatnio jej się bardzo rzadko zdarza, ale wiedziała, że mamusia chciała mecz siatkówki zobaczyć,:sorry::sorry::sorry: więc stwierdziła, że nie będzie przeszkadzać,:-p:-p:-p obudziła się akurat po ostatnim secie, kochana córeczka :tak::tak::tak:

myślałam, że sobie gdzieś pojedziemy po obiadku a tu d...pa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój M się rochorował i leży cały dzionek pod kołdrą i się wygrzewa aby jutro jakoś iść do pracy

teraz bawimy się z córeczką,:happy::happy::happy: no bo jeszcze z półtorej godzinki musimy się przemęczyć, aby ok 21 mogła iść spać, a mąż niestety lepiej niech się do niej nie zbliża, coby jej nie zaraził:angry::angry::angry:

miałam którejś z was coś napisać i nie pamiętam ani co to miało być ani do której, pamiętam tylko, aby życzyć Patrycji szybciutkiego powrotu do zdrówka i do nas - niech ci szybko tego laptopa naprawiają

wracam do zabawy z córcią bo właśnie chce pożreć swój śliniaczek :-p:-p:-p

zaglądam na sekundkę, bo padam na ryjek:-(

Jula ma jakieś cieżkie dni ostatnio. Podejrzewam ząbki, jest marudna tzn tylko wtedy gdy jest pora drzemki. Dzis miała tylko 2 a zawsze 3 robiła. Nie mowiąc o krzyku przy zasypianiu, noszeniu, bujaniu i nadal krzyku. Ja prawie z M z siebie wyszlismy żeby ją uspokoić a ta nadal płacz w koncu usneła z płaczu. Wiem wiem wyrodna jestem ale nie miałam już pomysłu jak ją uspokoic i uspic bo poprostu nic nie pomagało:-(

od 14 do teraz nie spała. Bylismy u znajomych wiec jakos sie bawiła i było super, tylko że oni mają 2 mczna córkę ktora ma niezłe kolki. Mała ryczała to i Jule brało :confused2:

tak wiec dziecko me kochane najedzone, właśnie usneło i mamusia też się kładzie bo nie wiem jaka będzie noc. Wczoraj spała od 20-4 potem do 7 ale od 4 sie niezle wierciła . A ja poszlam spać po 24 bo wiecie te rozmowy oralne z mężem :laugh2::laugh2::laugh2:

dobrej nocki kochane:-)
p.s. jakby która miała ochotę pogadać to podaję mój skype marekpik1 :rofl2:

:-):-);-)Cześć Kobietki :-)
Co do tych numerrów to Olcia dzięki ;-) zapisze sobie ;-) a co myślicie żebyście wszystkie chętne numery wysłały do mnie ja potem zrobie liste i Wam wyśle prywatną wiadomością? No ale to jak chcecie ;-)

Ja praktycznie cały dzień u rodziców ;-) teraz siedze sama bo mąż po nocce śpi i Jasiolek też ;-) oglądam sobie filmy na vod.onet :tak::tak::tak: nudzi mi się jakoś kurcze ...

Maylah najważniejsze że nic sie nie stało. Niestety pogoda póki co jest jeszcze troszke zdradliwa ... A co drzemek Filipa i krzuszenia się to nie mam pojecia i Ci niestety nie pomoge. A jak u teściów ? Tyy musisz być straszna kobietka :-) że teściowa się Ciebie boi i nie przyjeżdza :-):-) zazdroszcze ... :laugh2::laugh2:

Beatko i Ada co do drugiej ciąży to ja też się bałam zachodza w ciąże z Ewelinką jeszcze jestem niecały rok po cesarce i wogole ale uważam że Bóg czuwa nad nami i to on decyduje tak naprawde. Jeśli mamy donosić i urodzić zdrowe dzieciątka to tak się stanie a jeśli Bóg ma inny zamair wobec nas to nie mamy na to wpływu ;-) więc trzeba wierzyć że będzie dobrze :tak:

Ada ta pogoda może tak wpływa na nasze dzieci bo mój Jasiek też dzisiaj szczęśliwy i dzięki za polecenie filmu USTA USTA właśnie kończe oglądac i super jest :-)

Oj Stopi Stopi wklejaj bo my chyba naprawde Twojej Lenki nie widziałyśmy :-)

Niuta a Tyś po co tam wchodziła ... Wrrr... dziewczyny !!

Wilsonka już pewnie jesteś w domu ale mam nadzieje że odpoczełaś jak rodzice zajmowali się wnuczką :-) też tak dzisiaj miałam :-)

Patra no dzwoniłam i był "Abonent chwilowo niedostępny" ale mam Twój numer więc napewno się odezwe i Cię odwiedze. Teraz mam kaszel. Nie chce małego zarazić ;-) Trzymam kciuki żeby ten ból był tylko z przemęczenia od noszenia!! ;-)

Adudz to zdrówka dla męża i żeby nie zaraził małej :-) i ciesze się że mogłaś sobie meczyk zobaczyć. A warto chociaż było ?:-D

Ale się rozpisałam ... Ah szaleństwo :-) ale lubie Wam odpisywać jak mam wolne ! :-D

Aaaa i Ewa ma super pomysł ja specjalnie ściągłąm skypa i mój login to acincio

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alusia coś w tym musi byc bo jak jest sloneczko to Kacper taki szczesliwy, a jak go nie ma to on tez taki ponury sie robi :-Dja juz sie nie moge doczekac wiosny i lata ogolnie od maja-wrzesnia maj moj ukochany miesiac, mam urodziny w maju, w ogoole zawsze troche wolnego i tak ladnie, kolorowo kwiatki kwitna :-D:-D:-D ahh rozmarzylam się,
jeszcze sobie zobacze na noc te szalone dziewice i ide spac
wiec zycze dobranoc, mam nadzieje ze maly da mi pospac bo tyle w dzien spał:szok:
DOBRANOC:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::elvis:

Czesc laski..
w koncu i ja sie witam z wieczora
Brak czasu dzisiaj bo co chwile ktos przyjezdza, zeby obejrzec to co mamy na sprzedarz..juz 3 osoby byly ogladac rzeczy dla bobaskow hehe..

Zaraz was podczytam i bede wiedziala co i jak..

Witamy się z rana dzis chyba pierwsi :)
My z kacperkiem mimo wczesnej pory mamy dobry humor i to tak juz od 5.40 ale nie narzekamy bedzie 8 i idziemy dalej pokimac :-D:-D
noc tez ok, tylko wczesnie zesmy wstali.
CZEKAMY NA MAMY :-)

Cześć kobietki!

Ale u nas słoneczko! Cudne!
Zaraz sie szykuje na spacerek:tak: Bedzie dłuuuuuuuuuuuuuuugi. SZkoda, ze samotny:-(

U nas nocki ostatnio całkiem fajne, tylko ta dzisiejsza była do kitu-czyzby drugi ząbek?
Jutro idziemy na szczepienie- juz sie boje, bo moje dziecko krzyczy straszliwie:no:.

Zastanawiam sie własnie co by tu dzis na obiad wymyslec i nie mam pomysłu. Któras z Was pizze robiła wiec moze i ja? Tylko,ze to duzo roboty...zobacze:tak:

Verciku- tu nigdy nie piszesz sama do siebie. Ja rano wszysciutko czytam:tak:Takze poprosze o więcej:tak:

Adudz- chyba miałas wczoraj dobry humorek, co? Fajnie:tak: W ogóle zauwazyłam, ze wesoła z Ciebie kobitka. A Twoja Monisia jest cudna-zdjecia ogladałam. Wczesniej chyba nigdy jej nie widziałam, albo nie pamietam:zawstydzona/y:.

Alusia - pisałas, ze nie umiesz przetrzymac płaczu Jasia. Zrobisz, jak chcesz, to Ty jestes jego mamusia, ale ja bym mu nie dawała tej butli w nocy. Sama piszesz, ze nie jest głodny, tylko chwilke possie i spi. Przyzwyczaił sie po prostu tak jak moja Zosia i dlatego sie budzi, gdy nie ma nic do ssania. Spróbuj tylko dwie noce poswiecic. Na pewno bedzie płakal, ale trzecia noc bedzie juz lepsza-zobaczysz:tak:
A jesli chodzi o numer telefonu-to mysle, ze nie jest to zły pomysł:-D Wysle Ci mój na priv.

Felu ja tez Cie pamietam:tak:Na serio.

Beatko 26 - mamy takie same marzenia:tak:Ja tez sie boje, kolejnych ciazy, szczególnie po poronieniu. Ale tak bardzo chce miec jeszcze dzieci, ze zdecyduje sie mimo strachu i to juz niedługo;-)

Ewo ja skypa nie posiadam. Tylko gg. Numer gg: 10413734 :-D Ale po co on Wam, to nie wiem:-D

Maylah nie mam pojecia co mogło być Filipkowi:no: Też bym sie matwiła na Twoim miejscu. A tej leśnej trasy nie zazdroszcze.
Bardzo ładny nowy suwaczek:-D

Patra- dobrze,ze wreszczie sie odezewałas:tak:Bo by lanie było! Oj, dupsko by było sine:-D Wracaj do nas prędko.

Adddaaa- fajnie, ze macie dobry humorek- my podobnie:tak::-D Własnie kawke pije i ciasto wpierdzielam, a Zosia obok mnie w wózeczku sie bawi i wydaje okrzyki zachwytu (bawi sie swoja ulubiona kaczka:-D i jest nadal niezmiennie nią zachwycona:-D- a to taka przyssawka antyposlizgowa do kabiny prysznicowej:-D)

Musze sie Wam pochwalic, ze moje dziecię ostatnio dzieli sie ze mna wszystkim- nawet gryzakiem. Gryzie, a za chwile mnie daje i tez koniecznie musze sobie pogryź:-D To samo z herbatka - musze tez spróbowac z butli- a ile radości, gdy jej mówie- pysza herbatka, dziękuje pani bardzo!:-D Z tatusiem tez sie dzieli ale tylko na prosbe:-D.
Bo to, ze paluszkiem pokazuje oko i nos to juz pisałam, prawda? W ogóle paluszek jest chyba najczesciej uzywana czescia ciała:-D Cudnie to wyglada, jak celuje nim we wszystko, co przykłuje jej uwage.:tak:

Dobra, to mówie Wam miłego dnia! Ale narazie cały czas tu zagladam:tak:

reklama
Witam się i ja z rana :tak:

My już po śniadanku, zasiadamy do kawki ;-) A Tomi do soczku "POJAJAŃCIOWEGO" :-D

U nas też słoneczko świeci, więc jak tylko wstawię zupkę, troszke się pogotuje to wyruszamy na spacerek :tak: Ostatnio wsadziłam Adama do spacerówy, bo spacer nie był w porze spania. Musze pwoiedzieć, że bardzo mu się podobało. Dzisiaj wyruszymy w porze spania, więc znó do gondoli go wsadzę, bo mi łatwiej go w niej znieść po schodach (sam stelaż stoi na dole).

No nic dziewuszki miłego dnia życzę!

Dmuchawcu mój małżonek ostatnio gdzies wyczyta ł ciekawy przepis na schabik, napszę na kulinarnym :tak:

Do góry