reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

No chłopcy śpią wreszcie ,a ja mam nerwa .
Wzielismy telefon z miksa mojej mamusce i juz miala reszte doładowan.
Przyszło upomnienie do 6.09 jak nie to kara umowna do rowniez 06.09 mieli doładować i nie doładowali.
Dzis doladowali ,ale juz za pozno karta kodu nie przyjmuje i ciekawe, jutro jade zaplacić ta kare 48zl, i mam nadzieje ,że jeszcze do windykacji nie wysłali co, ? 5 dni po .:baffled:

Mam takiego nerwa ,że ryczec sie chce,wez cos komus, a pozniej tak jest.
A najgorsze ,że to nie na mnie tylko na Toma .:-:)-:)-(

Ewcia Tobie to fajnie od rodziców tysiak , od tesciowej obrazy!
A jak te szmaty w oknach dalej wisza?zamówiłaś cosik?

Kamila tak to te sama ,a jaka cena nie??
Wiesz ja znalazłam nowe ,tylko fiolet trzoszke ciemniejszy i o 1zł droższe,chyba wezme nowe .
NOWE to nowe nie ?!
But-ik SATYNOWE BALERINKI DODA - 39 (1209213348) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Beacia ja zapomniałam Tobie odpisać .
Przytulaski były ,oj były i jakby nie to ,że nie mieszkamy sami byłoby głośno-niej!:-p:-D;-)

Beatko ja Ci napisze ,że podziwiam Cię.
Ja bym tak nie umiała bez męża.
Przytulam Cie słoneczko i zdrówka dla MARII I dla ALANKA i jego mamusi.
A mąż przyjeżdza to pl ?

Teraz tak bedzie gile ,smari i szczekanie !:crazy:

reklama
hej hej

to jak narzekamy to i ja sie przyłończe a mianowicie mija mi pierwszy tydzien urlopu i zostaje mi tylko jeden,pogoda pod psem nawet nie ma jak wyjsc na spacer,BeatkaZ twoj jest daleko a moj blisko i tak jak by go nie bylo szkoda słów kochana... tak my sie mamy....
Adulce z 3 dni jakos dziwnie sie ulewało a dzis zrobiła kupe mocno ale to bardzo mocno stekajac i zapoznaniu sie z owym otworem w nocniku zauwazylam ze kupka jest z lekko krwia ale to przez stekanie....dzis jest juz koniec z ulewaniem... pewnie byla to jakas niestrawnosc :)
my jeszcze bez katarku ale strasznie sie boje ze nas to tez dopadnie :(
czy wasze dzieci przy karmieniu tez kreca glowa ze nie nie nie a jak juz wypluja ta pierwsza lyzeczke to stwierdzaja ze zjem jednak co mamucha daje...

Beatka26 narzekasz na tesciowa wiem ze sa okropne ale ostatnio pisalas ze Jula umie nasladowac zwierzatka i wiele wiele innych rzeczy ktore moja Adulka jeszcze hohoh zma nie wiem i tak sobie pomyslalam ze teciowa twoja chyba nie jest taka zla skoro Jula tak rewelacyjnie sie rozwija wez moze to pod uwage-ale oczywiscie tez nie lubie twojej tesciowej-SOLIDARNOSC I JUZ

Dmuchawcu Adulo i 3 ciezarówka Vioreczka podziwiam was bardzo

Ewulka ciebie tez podziwiam jestes bardzo szczesliwa kobieta :)

Wszystkim chorowitkom duzo zdrowia i wszystkim lipcóweczkom miłego weekenda(znowu powieje pustkami ;)
ide schrupac kukurydze gotowana oczywiscie sama bo maz na jakies spotkanie paintbalowe polecial on ma hobby a ja .....brak mi slow

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 50
Justysia co za różnica w cenie :szok::szok: Jak można tak kantować niewinnych ludzi???? :baffled:

Daisy fajnie że się odezwałaś :tak: Tylko tej pogody szkoda, że taka beznadziejna, no ale może się jeszcze wypogodzi? Oby...

Beacia82 to odpoczywaj, odpoczywaj....... Te pogody teraz też robią swoje :baffled:

BeataZ trzymaj się kochana, będzie dobrze, chyba mi gdzieś to uciekło, jak długo będzie trwała Wasza rozłąka? Potem mąż wraca i zostajecie razem w PL?

ja sie witam i zmykam dzis na mazurki na trzy dni.. potem na jedne dzien wracamy do domu i jedziem nad morze - najpierw Trojmiasto , a potem łeba.. wiec pewnieodezwe sie w pazdzierniku jak wrocimy, chyba,ze net bedziemy miec.

JUSTYNKo bylysmy juz u trzech okulistow i teraz chodzimy do szpiala, do proadnii gdzie ludzie z calej polski przyjezdzaja, a na termin czekalam od kwietnia!! :-) lekarka kazala nam przyjsc teraz za miesiac (wcisnela nas), zeby zobaczyc czy to postepuje... z tego co zrozumialam chca zrobic to wczesnie, bo jest dosc mocna wada, dwa im wczesniej tym lepiej (ponoc- dowiem sie o co z tym chodzi), trzy im dziekco mlodsze tym latwiejszy pobyt w szpitalu (choc ja jzu widze,ze coraz gorzej mala znosi szpital) Ja nie ma pojecia o tym zabiegu, dlatego dziekuje Tobie za info... bo teraz bede mogla zadawac konktretne pytania, czy nie lepiej pozniej to zrobic... zobaczymy co powie za miesiac lekarka , no i poradze sie jesczze dwoch specjalistow. Jutsynko a powiedz mi tym zabiegu dziecko lezy jedna dobe w szpitalu, ale moze chodzic, czy musi lezec tak neiruchomo???

Witajcie :-D

U nas Tomi nad ranem się obudził - zatkany nos :baffled: mam nadzieję, że na małym katarku się skończy. Zaraz dostanie mleko z miodem, krome z czochem i herbatę z sokiem malinowym :) może mu przejdzie.

A co do malowania, to wczoraj farby nei poszły w ruch. Zaczęłam od naszkicowania sobie jeszcze na dużych kartkach tych kwiatków w takich rozmiarach jak już będą na obrazach. Dziś znalazłam farbę emulsyjną na tło, więc może jak Adam pójdzie spać to zacznę coś smarować :-D A jak znajdę kamerę to Wam wkleję na odpowiedni wątek moje szkice ;-)

Ewa ja tylko chciałam zapytać kiedy Ty Adasia przenosiłaś do pokoju do Tomka? ;) I jak to wyglądało ? Nie budził on Tomka i odwrotnie? :)

Stopi ja byłam w Łebie w połowie sierpnia i kurcze nie wiem jak teraz bedzie ale wtedy to było straszne. Ludzi mnóstwo, głosno, brudno ahhh ... Tobie życze spokojnego wyjazdu ;)

Witam!!
Wkońcu M zakupił zasilacz i mogę z Wami pisac.
U nas po staremu, mały zaklimatyzował się już na nowym mieszkaniu, poza tym bardzo podoba mu się jego pokoj :) Teraz sobie ucina drzemkę, juz wypracowalam z nim taki system dzienny i wszystko robi o tej samej godzinie, dzieki temu obojgu nam to na dobre wychodzi.
A z M jest dobrze,chodz mamy juz jedną kłotnie tu za sobą,
Dziś mamy fatalną pogodę wiec ze spaceru nici z resztą i tak mamy dzis gosci, taką mini parapetówka :)ale ponoć jutro w prawie calej polsce ma byc ladnie wiec planujemy wypad do zoo, mam nadzieje ze się uda.
Poza tym mieszkanko jest b.fajne cicha okolica, itd.Jeszcze wielu rzeczy nie mamy i w tym miesiacu wlasciwie mozemy pozwolic sobie wlasciwie na nic dlatego ze zepsło nam się auto i duzo kasy trzeba bylo zostawic u mechanika, no ale tak jest zawsze.
W ogole zakupy sprzetów agd i rtv robilismy przez taka stronę RTV AGD GSM - sklep internetowy NEO24.PL
i za n.p pralkę placiłam 700zł, ogolnie bardzo szybki transport i ceny o przynajmniej 200 zł jak nie wiecej mniejsze niz w innych sklapach.

ANiu- wsolczuje tych mdłosci, ja nie mam w ogole tylko straszny apetyt głownie czekolada i sledzie, bez słodkiego jest mi ciezko, staram się nie objadac bardzo ale czesto przegrywam z zachciankami. Niewiem ile już przytylam myslę,że mało, i brzuszek dopiero delikatnie się zaokraglił,

nic odpiszę na wieczór buziaki!!

Ada ja też zamawiałam w neo24. Zamawiałam kilka rzeczy, z odbiorem osobistym w Gliwicach (na tarnogórskiej mają punkt w którym można odbierać przesyłki). Też jest opłata ale mimo wszystko wyszło taniej niż poczta czy kurier. Na głupim Mądrym Zamku, który w sklepie kosztował 79 zł zaoszczędziłam 20zł więc się opłacało.
Zdrówka dla Was! no i żeby Wam się fajnie mieszkało we 4 :)

Dziewczyny tło już pomalowałam, wieczorem zabieram się za kwiaty. Zrobię dziś zdjęcie na pewno i Wam wkleję. Jeśli oczywiście będzie co wklejać ;P

reklama
Hejka piszę na szybko bo jestesmy w szpitalu od poniedziałku, a teraz mam neta na chwilę. Małej zebrał się płyn w opłucnej i nikt nie wie dlaczego. Teraz robią jej rózne badania i sciagaja plyn bo inaczej sie dusi, bedziemy tu przynajmniej do połowy przyszłego tygodnia tak wiec znowu czeka mne odwyk od bb.
trzymajcie sie zdrowo, buziaki dla maluszków

Do góry