Witam się i ja:-)
Ewcia - pochwal sie mebelkami!
Kamlotka- mi też się wydaje to dziwne, żeby po 8 miesiącach "reklamować" auto

A mam do Ciebie pytanie odnośnie Sharana- czy macie na siedzeniach jakieś pokrowce? Bo kupiliśmy takie autko wczoraj

Tylko szukam jakiejś opcji pokrowców, żeby dało się otwierać te wbudowane foteliki i nic nie mogę znaleźć...
Beacia- to ja czekam na wieści czy się ten olej sprawdzi. Jeśli rzeczywiście, to super by było. Sama też chętnie bym zastosowała. Tylko strasznie nie lubię depilacji

Już nawet nie pamiętam gdzie mój depilator jest schowany....
ANiu i Vioreczko zazdroszczę Wam grzecznych córeczek. Mam nadzieję, że moja też taka będzie
A mój Mati ma ostatnio straszny bunt na wszystko. Czasem takie histerie potrafi urządzić

Masakra. Staram się za bardzo nie reagować, ale mam ochotę czasem wyjść i trzasnąć drzwiami... I przyszła mu faza na pluszaki. Ma teraz 5 różnych miśków i nosi na zmianę wszędzie ze sobą. I oczywiście wszystkie muszą być do spania w łóżeczku. Przed chwilą kładłam go spać i jeden się zawieruszył. Miałam nadzieję, że nie zauważy... Ale gdzie tam. Ja nie wiem jak on sobie to policzył, ale od razu się zorientował, że jednego brakuje i musiałam szukać po całym mieszkaniu

Chyba już zasnął, bo cicho się w pokoju zrobiło.