Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przywitam się kochane.....i mam pytanko...
...od kilku nocy boli mnie brzuch....nie jest to bardzo uciążliwy ból ale jednak jest....w ciągu dnia go nie czuje, ale w nocy sie nasila i nie moge sobie miejsca w łóżku znaleźć....to jest taki ból jak przy @ tylko znacznie lżejszy...no i rano jak wstaje to mi normalnie taki wodnisty sluz po nogach leci.....
czy któras tak też miała?
Witam!Jak na razie czuję się świetnie,czasami delikatnie boli mnie brzuch,boję się mdłości,a to dopiero przede mną,początek pierwszej ciąży przespałamWitam kobitki w nowym tygodniu!
U mnie bez większych zmian, weekend leniuchowałam i odpoczywałam - wyspałam się wreszcie porządnie!!
Wczoraj miałam pierwsze porządne przytulanie z kibelkiem:-) - tragedia!!
A jak Wasze samopoczucie??![]()
nie wymiotowałam co prawda ale byłam nie do życia,teraz nie będę mogła sobie pozwolić na takie spanie
bo kto mi się Helen zajmie...Ale może nie będzie tak źle,w końcu każda ciąża jest inna,prawda?:-)
Nikiforka, A co do rozstępów- cóż, mimo wagi- nie mam jednego, używałam tylko nivea czy jakiegos innego nawilżającego. Moja bratowa używala najdroższych i przytyła tylko 10kg w ciąży a ma rozstępy do dziś. Z moich obserwacji wynika że to też kwestia dziedziczna. choć zapewne można w jakis sposób troche je ograniczyc...Wypisz wymaluj ja R.usałko! Ale czy hormony działaja tak wczesnie?R. usałka: i co innego jeszczez tym sexem...
wczesniej bylam na tak tak - teraz nie
i wczesniej bylam taka wyciszona, spokojna...teraz jestem jak bomba- wszystko mnie wnerwia
...masakra jakas taka wkurzona caly czas jestem...z byle powodu
i juz robie jazde
![]()

Ja tak miałam w poprzedniej ciąży,też z rana nie mogłam nic ruszyć,a śniadanie przecież jest najważniejszeWitam! Jak do tej pory, miałam niesamowity apetyt, od tego oponka na brzuszku... ale teraz, już od kilku dni, na samą myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze... wprawdzie jeszcze z kibelkiem nie rozmawiałam od początku ale kto wie, może właśnie teraz przyszła na to pora. Najgorzej jest ze śniadaniem, najważniejszym daniem dnia... nic nie mogę ruszyć bo aż mi się cofa!!! Dziś tylko banan i więcej nie dam rady. Czy Wy też tak macie albo miałyście w poprzednich ciążach???
Starałam się zawsze choć troszeczkę zjeść,wiem,że to nie takie łatwe
ale za parę tygodni to minie i będziemy się czuły cudownie!!!
Przynajmniej mam taką nadzieję :-)Witam! Jak do tej pory, miałam niesamowity apetyt, od tego oponka na brzuszku... ale teraz, już od kilku dni, na samą myśl o jedzeniu robi mi się niedobrze... wprawdzie jeszcze z kibelkiem nie rozmawiałam od początku ale kto wie, może właśnie teraz przyszła na to pora. Najgorzej jest ze śniadaniem, najważniejszym daniem dnia... nic nie mogę ruszyć bo aż mi się cofa!!! Dziś tylko banan i więcej nie dam rady. Czy Wy też tak macie albo miałyście w poprzednich ciążach???