Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam tak samo,szczególnie wieczorem wyglądam jakbym była w 4 miesiącu,na rano mam już płaski brzuchw pierwszej mialam straszne mdlosci teraz nie...wczesniej owoce tonami...teraz warzywa...wczesniej mialam plasciutki brzuszek teraz co zjem czuje sie jakbym polknela balon![]()

a te 4 kg zgubiłam w ciągu 2 tygodni,ciekawe jak będzie tym razem;-)Witam w niedziele!Witam niedzielnie:-)
Ja na razie bez zgagi, ale jakaś taka rozlazła i osłabiona się czuję. Szczerze wam powiem, że jak na razie to nie miałam kiedy się pocieszyć z tej ciąży...Jak nie przeziębiona, to zgaga, a teraz to osłabienie...Ja wiem, że w ciąży tak bywa, ale chyba nie podpiszę się pod stwierdzeniem, że "ciąża to piękny stan". Nie u mnie. Choć wiem, że niektóre kobiety w ciąży czują się świetnie...
.Milej niedzieli.Witam w niedziele!
Zazdroszcze tym ktore czuja sie swietnie bo ja to raczej byle jak.Jak juz sie uciesze rano ze dobrze to zaraz sie przyplatuja jakies kolki w dole brzucha albo inne.
We wtorek ide na USG i troche sie boje czy wszystko bedzie dobrze.Trzymajcie za mnie kciuki..Milej niedzieli.
Joaszka ja też się chyba nie podpiszę!! Pociesza mnie fakt że w 2 trymestrze bedzie znacznie lepiej!! Ale dla fasolki jestem w stanie znieść wszytko!!Witam niedzielnie:-)
Ja na razie bez zgagi, ale jakaś taka rozlazła i osłabiona się czuję. Szczerze wam powiem, że jak na razie to nie miałam kiedy się pocieszyć z tej ciąży...Jak nie przeziębiona, to zgaga, a teraz to osłabienie...Ja wiem, że w ciąży tak bywa, ale chyba nie podpiszę się pod stwierdzeniem, że "ciąża to piękny stan". Nie u mnie. Choć wiem, że niektóre kobiety w ciąży czują się świetnie...
Wiec oby tylko te pierwsze 3 miesiace przetrwac.:-)
, w drugiej znacznie bardziej uwazalam wiec tylko 15.Ja w ogole musze znacznie bardziej uwazac niz inne dziewczyny bo niestety nie naleze do szczyplych
a za duzy pryrost wagi w ciazy prowadzi do roznych patologii - tak mowil mi lekarz na ostatniej wizycie.