reklama

Lipiec 2010

ja sobie zakupilam kosmetyki na wyprawie po sklepach i mam od razu lepszy humor.wkleilam w odpowiednim watku zdjecia :-). nie zepsul mi sie nawet po zmierzeniu spodni, zakupionych w 2 miesiacu ciazy ktore sie nie dopiely :-D
a tak poza wszystkim to zmierzylam sie i tak: biodra 92 cm (bylo 85) brzuchw najszerszym miejscu: 85cm, talia 74cm, udo 53cm. niestety wymiar wyjsciowy znam tylko w odniesieniu do bioder...:-p
to ty naprawde szczuplaczek jesteś:tak:...

reklama
co do wymiarow to moj brzuch w najszerszym miejscu w obwodzie ma 100 cm :szok::szok: niestety biodra podobnie :zawstydzona/y: uczcze to kolejna czekoladka pewnie :-( co do uda to sie pocieszylam tylko 54cm wiec podobnie jak louise tylko ona aktywna a ja lozkowiec bo za kanapowca juz robic nie moge :-(
a M mowi ze nie uroslam:-(:-( ale klamie
To ja mam identyczne wymiary Ashika, tyle że w brzuchu mniej... ale reszta kropka w kropkę, ale ty chyba wyższa jesteś dziewczyno, co? Ja mam 168cm :sorry:

Kurcze, szkoda mi was POSĘPNIACZKÓW :-(

LOUISE teraz przez ciebie wszystkie lataja za centymetrami po mieszkaniach :-)
Dokładnie, wszystko przez Loise!- całe pudło z igłami wysypałam se na głowę :wściekła/y:;-)
Ashika, a ja myśląłam ze ty powyżej 170, to może Vanilka?! A ta, proszę- narzeka, narzeka a takim samym okazem świeci :-p

Ps. ja też za jabłkami i kiwi język zwieszam, a jabłek nie lubiłam... ALe tylko Jonagored z TEsco- twarde i słodko- kwaśne!

LOUISE teraz przez ciebie wszystkie lataja za centymetrami po mieszkaniach :-)
:-D:-D:-D ja wlasnie dorwalam po przymierzeniu tych spodni co w ciazy juz kupilam (teraz za ciasnych). myslalam, biedna kretynka, ze mi troche wysmuklaly te uda i zad a tu zonk :-D:-D:-D. 2 tygodnie temu jeszcze w te portki wchodzilam :szok::szok::szok:
dobrze dobrze-pomierzmy sie. tylko wlasnie zaluje ze wyjsciowych wymiarow nie mialam-niedpatrzenie...

o jeżuniu to Wy wszystkie wyzsze ode mnie a ja taki karakan i w dodatku gruby...:-( ja mam 157 cm

emih ja tez te "japka" najbardziej lubie :-)

Ostatnia edycja:
Dokładnie, wszystko przez Loise!- całe pudło z igłami wysypałam se na głowę :wściekła/y:;-)
Ashika, a ja myśląłam ze ty powyżej 170, to może Vanilka?! A ta, proszę- narzeka, narzeka a takim samym okazem świeci :-p

Ps. ja też za jabłkami i kiwi język zwieszam, a jabłek nie lubiłam... ALe tylko Jonagored z TEsco- twarde i słodko- kwaśne!
to raczej nie ja ..ja mam zaledwie 164 :-Dwielkie uda i pupsko ..nie wspomne teraz o cyckach mleczarniach :eek:

reklama
Ja mam 177 wzrostu, więc pocieszam się, że tak bardzo tego dupska może nie widać. Ogólnie nigdy do filigranowych nie należałam:-( A szkoda bo to jest takie kobiece, a nie taka kobyła jak ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

PS ale akurat dzisiaj miałam centymetr w torbie (a w biurze siedzę), bo sobie wybieram na allegro rzeczy i mierzę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry