reklama

Lipiec 2010

reklama
Witajcie
Ja wczoraj dostałam od M pudełeczko RAFAELLO które uwielbiam. A potem tylko sie wkurzałam na niego bo prosiłam go żeby zaniósł mi miske z mokrym praniem a on zaczął oglądać film i sama zaniosłam, a później żeby córke położył to on mówi że ogląda film. Ja jestem przeziebiona, cały czas mam katar i nie czuje się dobrze.

a ja zjadłam paczke bananków w czekoladzie:zawstydzona/y: i gotuje ogórkową w 2 największych garach:cool2:
Vanilka ja to chyba poprosze listonosza o pomasowanie moich plecków...
Ja mam kapusniak z wczoraj -juz sobie zjadlam :happy:
M dzwonil z pracy kilka razy ,a ja jestem na tyle wredna ,ze nie odebralam tel !!!
A niech sie pomartwi troszke :crazy:
Chyba tez poprosze listonosza ..

he he u mnie listonosz już dzisiaj był ale nie w moim typie jest niestety:-p
A szkoda szkoda bo M mi też odmówił ostatnio ale miziania po plecach w sobote a ja go cały tydzień miziałam bo mówię spięty po pracy, więc teraz będzie g....o nie mizianie albo niech sobie drapke do pleców kupi:laugh2:

gaja nie wiem czemu z nich takie samoluby:no:

Ja piję to Bavarie bezalkoholową ale do bani w smaku:-(

cze dziewczyny! u Nas Walentynki minely jak kazdy inny dzien...
a teraz M ma 2 dni wolne, czujemy sie juz lepiej, pogoda super wiec dobrze jest!
Vanilka, Atabe szkoda zycia na smutanie sie...

Ja już po wizycie...podwozie oki, wyniki oki, waga...no już mam 4 na plusie od początku ciąży:eek: Mam się pojawić za 3 tygodnie na USG połówkowe i mam zrobić do tego czasu tą nieszczęsną krzywą cukrową...
A teraz zmykam robić obiadek.

cze dziewczyny! u Nas Walentynki minely jak kazdy inny dzien...
a teraz M ma 2 dni wolne, czujemy sie juz lepiej, pogoda super wiec dobrze jest!
Vanilka, Atabe szkoda zycia na smutanie sie...
oki kochana ,powiem Ci to samo jak bedziesz miala gorszy dzien :-p:-D
sloneczko u Was??bo u nas ponuro ;/

jedyneczka jak dobrze,ze nie kupilam tego piwa ..taka ladna ma butelke i nazwe i juz chcialam sie skusic ale wybralam becks i pyszne jest :tak:

reklama
atabe na pewno by chetnie sie u Ciebie pojawil ten kolega bo lubi blondynki ;-):-) przerazilas mnie dwoma garami ogorkowej :szok::szok::szok::-D:-D:-D

jedyneczka makrelka pyszna ale zezarlam tylko polowe bo b tlusta. a smalec to wlasnie druga rzecz ktora za mna chodzi bardzo bardzo bardzo i od 3 tygodni :tak::tak::tak: jak bede w tesco/oszolomie to tam w niedziele na pasazu sprzedaja wlasnie z takich stoisk swojskie jadlo ;-):-) nie omieszkam zakupic

vanilka podpisuje sie pod sugestia i propozycjami jedyneczki cobys ten dzien spedzila na lenistwie i przyjemnosciach. ostatecznie zaszantazuj M : nie bedzie masazu = nie bedzie obiadu ;-):-)
oczekiwanie glodnemu chleb na mysli :-D:-D:-D ale musze sie przyznac ze tak samo odczytalam ta "laske" :-D:-D

kama to widze ze nastepny psotnik/psotnica sie pojawila ;-) no szkoda ze dupka sie wypielo malenstwo ale kiedys w koncu musi pokazac co tam ma miedzy nozkami :tak::-D:-D

mammi no to super ze sie uspokoilas dzieki detektorkowi-warto czasem sprobowac i kupic cos mimo niepochlebnych opinii, byle tylko miec spokoj wewnetrzny :tak::tak: atak poza wszyustkim to ja tez mam dobry humorek po zakupach i wyjsciu na spacerek (i zjedzeniu makreli :-))

ania pestka super ze wizyta ok

ja sobie zakupilam kosmetyki na wyprawie po sklepach i mam od razu lepszy humor.wkleilam w odpowiednim watku zdjecia :-). nie zepsul mi sie nawet po zmierzeniu spodni, zakupionych w 2 miesiacu ciazy ktore sie nie dopiely :-D
a tak poza wszystkim to zmierzylam sie i tak: biodra 92 cm (bylo 85) brzuchw najszerszym miejscu: 85cm, talia 74cm, udo 53cm. niestety wymiar wyjsciowy znam tylko w odniesieniu do bioder...:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry