Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a wczoraj u teściów po pysznym obiadku teściu narobił mi kanapek ze smalcem domowym i ogórasami kiszonymi bo M powiedział że za mną smalec chodzi, pychota, zeżarłam cały talerz
i wypiłam pół lampki swojskiego winka na trawienie, myślę że nie zaszkodzi, zwłaszcza w tej masie jedzenia

oczywiście żartuję, cieszy się, że Maleństwo zdrowe i to jest dla niego najistotniejsze.
ale narazie jeszcze pobuszuję na forum 
Rety ,ja od rana mam te same jazdy:-hej. mam dzisiaj jakiegoś doła:-(spać nie mogłam przez te głupie plecydo tego zobaczyłam w lustrze jakiegoś wieloryba jak się rano ubierałam:-( laski ja nie wiem ile przytylam na wadze, ale wyglądm na jakieś 8-10 kg więcej niż przed ciąza...w nic się prawie nie mieszcze, a wczoraj się poryczałam jak próbowałam się dopiąć w mojej bluzce...nie wiem ale niecierpie siebie takiej...wiem, ze powinnam się cieszyć, że jestem w ciąży i takie tam, ale jakoś tak nie potrafie:-(...
Rety ,ja od rana mam te same jazdy:--(
Obudzilam sie z humorem do dupy ..
plecy mnie bola chce jakiegos masazu!!nie moge sie o to nawet doprosic mojego m !!najchetniej przespala bym caly dzien :-(
jedyneczka, super, że trafiłaś na taką położną, u nas w szpitalu laskę ze wszystkim robią:-(

Glupie mysli czlowiekowi do glowy przychodza, a tak wogole to chyba sie nie witalam jeszcze, no to sie witam dzisiaj.