_louise_
Fanka BB :)
to super ze z dzidziem wszystko oki. a jesi chodzi o ta niespodzianke to widac jakies psotne to wasze malenstwo-maly urwis-i chce sie troche podroczyc z rodzicamiCześć dziewczynki :-) jestem po połówkowym, dzidzia rośnie jak na drożdzach, wymiary ma idealne jak na ten etap ciąży, co do płci to mam niespodziankę, tym razem lekarka twierdzi, że na dzień dzisiejszy to prawdopodobnie dziewczynka ale dzidzia zakryta jest nie tylko pępowiną ale dodatkowo zasłania się rączkątakże co do płci to nadal wielka niewiadoma
![]()
:-)atabe nie martw sie-ja tez mialam takie mysli jak ty ale w sobote przyszli znajomi i kolega mojego M nie mogl sie napatrzec na mnie. wrecz dostal ochrzan od swojej dziewczyny jak zbyyyyyt dlugo zawiesil wzrok na moim biuscie mowiac ze teraz mu sie bardzo moj tylek i cycki podobaja

i kilka razy zostalo to powtorzone w ciagu wieczora plus zebym nie chudla za bardzo po porodzie. a to ze masz malo na wadze a wiecej w obwodzie to b dobrze bo po porodzie zejdzie Ci w momencie wszystko i wrocisz do stanu sprzed ciazy. tak wiec glowa do gory.
Ostatnia edycja:
Wrażliwy twój M widać i to bardzo dobrze o nim świadczy jako o tatusiu. Mój M też tatą jest świetnym dlatego choć mam czasem ochotę go skrócić o głowę, ratuje go nadzieja że znów jako tata się sprawdzi;-)
ale z brakiem netu to niedobrze, musisz koniecznie znaleźć lokum z netem, albo takie są promocje że net za free na próbe od jakiegoś operatora komórkowego na miesiąć:-) kotka u przyjaciółki bym się nieco obawiała ale chyba nie na tyle aby nie zamieszkać u niej, pewnie tylko paranoicznie dbałabym o higienę
, ale jak się cżłowiek przyzwyczaił do jakiś tam wymiarów (jakie by nie były) to jednak te 5kg więcej, 10cm czy rozmiar do przodu ROBI NAM RÓŻNCIĘ. Ale faktycznie chyba nam tylko 

ale co zrobic-taka juz pierdoła ze mnie