Ashika
.
nie no nie dam sie komp
asienka Wszystkiego naj i duzo zdrowka
Dostalam walentynke od synka ;-) potem przyjechal M z roza i czekoladkami wiec sie rozryczalam, bo wygladam jak wiejskie pachole z 19 wieku trzymane w komorce a tylek mam wystarczajaco wielki i brak widokow na spalenie czegokolwiek lezac ciagle

ogolnie kiepskawo dzis z forma jesc tez nie mam ochoty

Udanego wieczorku bo ja raczej pod tv sie podepne
asienka Wszystkiego naj i duzo zdrowka
Dostalam walentynke od synka ;-) potem przyjechal M z roza i czekoladkami wiec sie rozryczalam, bo wygladam jak wiejskie pachole z 19 wieku trzymane w komorce a tylek mam wystarczajaco wielki i brak widokow na spalenie czegokolwiek lezac ciagle

ogolnie kiepskawo dzis z forma jesc tez nie mam ochoty

Udanego wieczorku bo ja raczej pod tv sie podepne
Nie żebym jakieś skłonnosći nie teges miała,ale obiektywnym okiem oceniam;-) A tyłek...no cóż...Każdej w ciąży rośnie i nie ma się co łamać.Ja mam w ogóle wielką d....,a teraz to wyląda jak szafa trzydrzwiowa
,ale wiem,że to chwilowe.Chociaż muszę przyznać,że jak dziś w ;lustrze się przejrzałam,to doszłam do wniosku,że wyglądam jak gigantyczny balon.Brzuchol mi urósł bardzo.U Ciebie napewno nie est tak zle, bo Ty szczuplutka jesteś
Rybki?....hmm...Dobrze,że rybki,a nie piesek naprzykład;-)Ja w zasadzie jestem przeciwna żywym niespodziankom,ale fajnie,że jesteś zadowolona z prezentu

A swoją drogą przyjęciem w szpitalu byłam bardzo miło zaskoczona
Właśnie jem śniadanko...jajka faszerowane z pieczarkami, kanapki z pomidorem i to poprawię budyniem śmietankowym z jagodami
badanko, sprawdzenie wyników i tyle, a połówkowe dopiero za 3-4 tygodnie, zobaczymy jak gin każe przyjechać.