reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny, chciałam się tylko zameldować, zaraz wracam do moich kochanych chłopaków, ten weekend należy tylko do nich :-) UPOJNYCH WALENTYNEK ŻYCZĘ!!!

reklama
No to miłego imprezowania wszystkim!
Ja dziś z waszą sugestią (jedyneczka) robie babkę jogurtową a M ma byc już o 19 to Kasia i laurkę wykleja serduszkami :tak: ALe też jestem zdania że miłość powinno okazywać się codziennie a nie od święta więc żadnych więcej prezentów nie przewiduję :rofl2:

Ps. Tiffi, byłam dziś w aptece. Benzacne jest bez recepty. Przeciwskazań dla kobiet w ciąży podobno nie ma (i tak powiedziały mi Panie w dwóch aptekach wyciągając na dowód ulotki) i polecono mi stosować (jesli pojedyńcze syfki) albo suddokrem- taki dla dzieci- nawet na większe partie. A sudokrem- jak to matka- mam zawsze w domku więc kurację czas zacząć :-D

WAM RÓWNIEŻ UDANYCH WALENTYEK DZIEWCZYNY! :tak:

Właśnie wróciłam od teściów z obiadku, zrobiłam do końca jajka faszerowane, zaczęłam farsz do tortilli-placki już gotowe tylko na patelnie wrzucę przed podaniem no i jeszcze budyń śmietankowy zrobię z polewą malinową:tak: Myślę że M się ucieszy jak mu to wszystko zaserwuję:-D

M się szarpnął bo kupił w końcu różę, czekoladki i Misia;-) Cukierkowo i komercyjnie,ale szczerze to przyjemnie mi się zrobiło.Może to i tandetne święto,ale mnie się ta tandeta podoba;-)Jakoś tak lepiej mi się na sercu zrobiło :happy:
Ja dałam mu tylko buziaka...Może wieczorkiem jeszcze jakiś prezent dostanie jak będzie grzeczny:-p

U mnie też po obiadku.Zrobiłam pomodorówkę z literkami i placki ,które zjedliśmy z wczorajszym gulaszem,poprawilismy makowcem,który upiekłam wczoraj,z sernika nic nie wyszło,bo ser był za kwaśny.
Planów dalszych brak....Pewnie jakieś gry i tradycyjnie telewizja;-)
Fajnego popołudnia

A ja cały dzień odpoczywam :)
Na 18 idziemy z M na ten koncert Dody ,więc będzie troszkę rozrywki :-D:-D:-D
Jak wrócę to się odezwę-a tymczasem dziewczyny Miłych Walentynek życzę :))

o Bednarzu słyszałam, ale nie kojarzę nic konkretnego, Żółtowski za to- słyszę poraz pierwszy :confused2:... A gdzie zamierzacie rodzić dziewczyny? W Morskim?

Jak narazie planuję w morskim.Moja ciocia tam jest położną.O ile jeszcze tam pracuje...

Asieńka, jeśli tak bardzo CI zależy aby M był na takowym badaniu a on nie może... Może doktor mógłby tę wizytę przesuną o dzień, dwa czy siedem?!
Jeśli w pracy nie da rady nic zamienić to może tak zrobimy.

A ja objedzona kapusniaczkiem :-pzrobilam na obiadek :happy:
i salatke jarzynowa dla m na walentynki :-Don ja uwielbia i od kilku dni mowi ,ze ma na nia smaka wiec chetnie zje
Co do tego swieta to dla mnie moze nie istniec :happy:
Kieeeedys lubilam bo czekalam kto mi da kartke walentynkowa :-D
A teraz jak mam juz rodzine inaczej podchodze.
No i szkoda mi zawsze ludzi ktorzy sa sami i zapewne smunto obchodza ten dzien .

madzik milego kancertu Pani Dody :tak:zrob jakies foty :)

Witam niedzielnie
Wczoraj byłam na zakupach i sie troszke opkupiam czyli 2 paru dresów po domu, 3 biustonosze i spodnie ciążowe bo tylko sprzed ciazy w jedne wchodze i kosztowały 134 zł normalnie masakra ale bardzo fajne. Idla maleństwa pierwszą rzecz body. jutro wkleje fotke. Dzisiaj z córcią byłam na zabawie dla dzieci, nafet fajnie było podostawały jakieś paczuszki.
I m coś ma dla mnie ale niewiem co.

Widzę,że nie ja jedyna byłam dzisiaj na zakupach:-) Kupiłam sobie dwa śliczne sweterki,dwie cieńsze bluzki ale też z długim rękawem,dwa staniki(wiadomo...stare zaczynają być za małe hehe),i sweterek dla M :-)

Teraz czekam na M aż przyjedzie.Zapewne obejrzymy tylko jakiś film...bez jakiegoś szaleństwa:-p

Wyobraźcie sobie,że dostałam dzisiaj od przyjaciółek na urodziny rybkę,bojownika!Razem z akwarium oczywiście i zestawem jakichś tam dupelerli typu zapas jedzonka i jakies różne rzeczy do pielęgnacji. Te to mają pomysły...:-DRybka nazywa się Rambo:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry