Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) za bezpieczną podróż:-)jak M kiedyś przy niej palnął żeby ją sprzedać bo ma swoje lata to takie dostał zj....ki że już nigdy nic złego przy niej nie powiedział:-)
Potem dzidzia się przemieściła,ale po kilku sekudach znowu bez prolemu namierzyłam tętno
Zresztą trochę makijażu i jakiś nowy ciuszek nie zaszkodzi, a może porawi Ci humor;-)Ja od 8 rano w makijażu dziś pomykam i nawet ciuchy lepsze założyłam.
Laske
to obsługa medyczna byłaby,że się tak wyraże full wypas

Tak się u mnie kończą planowane, romantyczne wieczory...

Bratowa M obiecała załatwić fajny wózek głęboki PegPerego
Czyli generalnie powinnam być w super nastroju, ale jest mi smutno,że jeszcze nie czuję dzidzi...

Dobrze,ze sprzet okazal sie dobryWitam
Dzidzia nadal się nie rusza,ale wysłałam M,żeby kupił mi takie urządzonko:
DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS + ŻEL USG (922495085) - Aukcje internetowe Allegro
Myślałam,że będę musiała szukać tętna,kombinować,a posmarowałam brzuch żelem,przyłożyłam urządzonko i odrazu było słychać piękne i wyrazne bicie serduszka![]()
Potem dzidzia się przemieściła,ale po kilku sekudach znowu bez prolemu namierzyłam tętno
Kilka dziewczyn pisało,że te detektory są do bani.Na temat innych marek nie mogę się wypowiadać,ale ten aparacik,który ja kupiłam jest super.
Vanilka A może wbrew wszystkim i wszystkiemu jakiś spacerek sobie zafunduj.Nie długi jak plecki bolą,poza tym stęskniłybyśmy się za bardzo ale na chwilkę chyba możesz wyjść.A jaka u Was pogoda?Pewnie wiosna w rozkwicie;-)Ja łapię doły i wszystko mnie dopbija jak za długo w domu siedzę.
AtabeZłe samopoczucie rozumiem,ale widziałam zdjęcia i nawet gdybyś przytyła już 10 kg,to nie wierzę w to,że zle wyglądaszZresztą trochę makijażu i jakiś nowy ciuszek nie zaszkodzi, a może porawi Ci humor;-)Ja od 8 rano w makijażu dziś pomykam i nawet ciuchy lepsze założyłam.
oczekiwanie Nie mogęLaske
to obsługa medyczna byłaby,że się tak wyraże full wypas
magdzia fajnie ,że dzidzia zdrowiutka
emih A jednak się udało....Po takich nerwach,tylu łzach Twoich i córeczki-mała zaakceptowała w końcu przedszkole.Gratuluję wytrwałośći!!!![]()

Lipiej mi sie zrobilo
Pogoda do bani wiec spacer odpada ...