reklama

Lipiec 2010

Ja w zimie korzystałam:tak: Jakoś lepiej się czułam po takiej dawce światła:happy:
Nie żebym jakąś maniaczką brązu była, ale delikatna opalenizna zawsze troche wyszczupli i właśnie przede wszystkim humorek poprawi.
Atabe ze względów zdrowotnych i czy tak po prostu nie?;-)

Kochane Wam w ciąży przybyło parę kilogramów, a ja cały czas jestem hipciem i muszę z tym żyć;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
atabe to ja mam tyle samo prawie w brzuniu bo 94 a w miejscu byłej talii 83:-)
Biodra 94 w cycorach 96 a udo to golona na 54cm:-D

Louise mnie w cycorach wychodzi że tylko z 5 cm mi przybyło ale ja widzę że więcej objętościowo każda z kul ma, tylko opadły pod ciężarem:-D

mammi ja tez nie do przesady-tak 2 razy w miesiacu poszlam. czasem w zimie co tydzien wyskoczylam. nie zeby byc jak mulatka tylko zeby nie byc kredowo biala i choc troche kontrastowac i ladnie wygladac na bialej poscieli ;-):-) a jak mialam stan zapalny reki czy przemieszczone kregi albo korzonki to juz typowo zdrowotnie chodzilam :tak::-)

jedyneczko to wychodzi na to ze nie tylko centymetry sie licza ale efekt wizualny :-)

madzik
dam znac na pewno jak ten samoopalacz. narzie zobaczylam tylko ze mam plame na polaczeniu szyi z dekoltem. wrrrrr! rozsmarowalam szybko ale nie wiem czy juz sie nie wzarlo

Ostatnia edycja:
mammi jakoś nie jestem do tego przekonana;-) bałabym się zamknąć w takiej ...... no właśnie jakoś z jedną rzeczą mi się to kojarzy:eek: poza tym mam sporo pieprzyków, więc dobrze, ze mnie solarium odstrasza;-) ale fakt zawsze zazdroszcze opalenizny, bo ja z tych bledzioszków jestem:happy:

aha i te moje muminkowe wymiary przy wzroście 165:-)

Ja solarium zimą dla ogrzania tak ze dwa razy w miesiącu zapodawałam, naprawdę poprawiało mi nastrój a teraz co, jedzenie nam zostało z przyjemności i jak mamy być chude:-p

Vanilka Dawaj szybko tego tosta,bo mam na niego mega ochotę.
Aha! Rolę forumowego grubasa pełnię ja i proszę mnie tu nie detronizować;-)

aha i te moje muminkowe wymiary przy wzroście 165:-)

Ja solarium zimą dla ogrzania tak ze dwa razy w miesiącu zapodawałam, naprawdę poprawiało mi nastrój a teraz co, jedzenie nam zostało z przyjemności i jak mamy być chude:-p
dokladnie-tylko jedzenie. wlasnie to powiedzialam kolezance przed sobotnia impreza (jak kazala mi nic nie szykowac) ze skoro nie moge pic i palic to chociaz musze sobie pojesc :-D:-D:-D

reklama
A ja się muszę sprzeciwić.:-pJAk nie ma zakazu to bardzoooo przyjemne jest przytulanie noi oczywiście zakupy dla bobaska.Mnie to sprawia mega przyjemność:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry