reklama

Lipiec 2010

to nie bańka tylko twoje dziecko:-D:-D
wiesz co, ze chyba masz racje :-D:-D:-D:-D

vanilka ja dlatego ciagle jem kapuste kiszona (w momentach glodu i apetytu na slodkie) choc ta faza na jej smak mi juz przeszla troche. ale ma duzo zalet: malo kalorii (chyba?) + witamina C+ kwas foliowy (podobno :confused2:) +dzialanie na mnie ;-):-D:-D:-D+ nie trzeba obierac ;-):-)

reklama
Ja też be przerwy mam na coś ochoę,a najgorsze jest to,że teraz ciągle mogłabym jeść słodycze:zawstydzona/y:
Co do butów ja mam botki na b.małym obcasiku,a na wiosnę to jakieś bułbuty płaskie.Adidasy odpadają,bo ja w ogóle nie ubieram się na sportowo.Jakbym jeszcze dres założyła, to bym dopiero tragicznie wyglądała:oo2:Jeszcze szary najlepiej,wtedy pewnie braliby mnie za mamę Muminka.

ja kozaczki na obcasie to moze z 3 razy zalozylam w ciazy. a tak to kowbojki non stop i new rocki. ewentualni w kozaczkach na koturnie smigam. na wiosne mam adidasy i szpile 9 cm i mniejsze 6,5 ale kupie tez jak mammi jakies polbuty na plaskim :tak::tak:

Ja też be przerwy mam na coś ochoę,a najgorsze jest to,że teraz ciągle mogłabym jeść słodycze:zawstydzona/y:
Co do butów ja mam botki na b.małym obcasiku,a na wiosnę to jakieś bułbuty płaskie.Adidasy odpadają,bo ja w ogóle nie ubieram się na sportowo.Jakbym jeszcze dres założyła, to bym dopiero tragicznie wyglądała:oo2:Jeszcze szary najlepiej,wtedy pewnie braliby mnie za mamę Muminka.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie wytrzymam ales mnie rozbawila a ja na ta zime kupilam sobie kozaczki ze szpilka 10cm i tak jak jechalismy ostatnio jechalismy do tego szpitala to popatrzylam na nie tesknym wzrokiem westchnelam i wlozylam stare z zeszlego roku :zawstydzona/y::zawstydzona/y: a tak mi sie podobaly i nawet torebke do nich mam specjalnie kupiona a teraz jak taka krowa w takich bucikach i w ogole :eek:

:-D:-D:-D:-D

louise wez ja jadlam wczoraj i dzisiaj kapusniak ..masakra co sie w moim zoladku od tej kapusty dzieje ...:happy:a jakie mam wzdecia :-D:-D
juz jej nie tykam :no:wole marchewki :tak:

wiecie co to ja sobie tez zapodam na wiosne jakies botki bo szkoda kasy na adidasy i tak pewnie nie bede w nich latac :no:a botki na malym obcasiku lubie :tak:

nie chce wiosny chce lato od razu bo mam klapeczki mase klapeczek :tak::tak::tak:
a plaskiego obcasa nie toleruje niestety ale trzeba bedzie pomyslec mam jakies adidasy ale jakos nie widze tego bo w zadne spodnie nie planuje sie wciskac na wiosne raczej niewykonalne to bedzie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry