reklama

Lipiec 2010

Vanilka widzę,że z bratową niezbyt się lubicie:-D

No właśnie też się dziwię jak ona na tych szpilach się utrzymuje.Niby szczupła jest,ale z taki brzuchem to raczej nie jest wygodne.I jeszcze z dzieciaczkiem raz była-takim gdzieś 4 letnim,niby ubrana normalnie-nie żerby jakaś odsztyftowana, a te szpilki....:baffled: Dziwne i tyle

U mnie zupki też na mięsku:tak: Wędlin już wcale nie jadam, ale pod zupkę mięsko musi być:tak:
2 lata jej nie widzialam !!!

a idzcie z tym miesem ble

reklama
atabe nie najlepiej wygladaja nie polecam cholercia ja mam jedne cichobiegi kupione przypomnialam sobie wlasnie masakra nie cierpie plaskich butow dla mnie wysoki obcas to normalka i podstawa moj M tez lubi ale z innych wzgledow niz ja :-D

vanilka popieram mieso jest obrzydliwe fuj

mammi ladne :tak:

wlasnie robilam popcorn w garku ..
i tak zaczelo strzelac pomimo pokrywki ,ze czesc wyladowala na kuchence i zaczelo sie dymic ...
az wlaczyl sie w calej kamiennicy alarm :-D:-D:-Di tak 3 razy sie wlanczal ,a sasiedzi go wylanczaja :-D:-D:-D
teraz siedze w zadymionym domu :-D

reklama
mammi ladne :tak:

wlasnie robilam popcorn w garku ..
i tak zaczelo strzelac pomimo pokrywki ,ze czesc wyladowala na kuchence i zaczelo sie dymic ...
az wlaczyl sie w calej kamiennicy alarm :-D:-D:-Di tak 3 razy sie wlanczal ,a sasiedzi go wylanczaja :-D:-D:-D
teraz siedze w zadymionym domu :-D

Mój M raz pocorn w mikrofali próbował zrobić.Mało kuchenki mi nie spalił, a śmierdziało w całym domu potem przez pół dnia:eek:
Żeby tylko sąsiedzi nie dogadywali;-) Chociaż kto ciężarnej zwróci uwagę, chyba tylko jakiś samobójca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry