reklama

Lipiec 2010

A tak jeszcze a propos butów to do tego gina,który prowadzi moją ciążę chodzi też dziewczyna,która widuję tylko w szpilkach.Miałam przyjemność spotkać ją 3 krotnie u gina i za każdym razem była na wyskokim obcasie.Jest na moje oko w 7-8 miesiącu,a chodzi w szpilach minimum 10 cm:szok: Tak się zastanawiałam,czy jej gin.nie zwracała uwagi na te buty.To chyba nie jest zdrowe w ciąży...

reklama
louise i co sciemnalaś już coś?;-)
powiem Ci, ze takkkkkk :-) ale nie chcialam pisac bo byscie sie smialy ze przesadzam i sobie wmawiam ;-):-D

mammi ja czytalam wlasnie ze nie za bardzo sie powinno w szpilach w zaawansowanej ciazy chodzic. przede wszystkim chodzi o juz i tak mocno obciazony kregoslup ale nie tylko

A tak jeszcze a propos butów to do tego gina,który prowadzi moją ciążę chodzi też dziewczyna,która widuję tylko w szpilkach.Miałam przyjemność spotkać ją 3 krotnie u gina i za każdym razem była na wyskokim obcasie.Jest na moje oko w 7-8 miesiącu,a chodzi w szpilach minimum 10 cm:szok: Tak się zastanawiałam,czy jej gin.nie zwracała uwagi na te buty.To chyba nie jest zdrowe w ciąży...

matko! a jak ona łapie równowage? ja teraz chodze jak kaczka, więc w szpilkach odrazu bym na twarz poleciała:eek:

vanilka no kapusniaczek to ma faktycznie takie dzialanie jak opisujesz :-D kwas plus tluste (bo chyba na jakims miesku robilas nie? a sama kapusta to troche lzej sie to przechodzi. wzdyma nie tak bardzo i te inne objawy tez luz :-)
no costy ..ja nic nie gotuje dla siebie na miesie bo nie toleruje go w tej ciazy blee
robilam na kostkach rosolowych :tak:

Ja tez nie lubie plaskich butow :no:ale za to bede szukac na jakims malym grubym oscasiku ..adidasy odpadaja raczej balerinki :happy:

moja bratowa tak samo w szpilach do konca ciazy ...ale ona jest pojeb...wiec jej wypada :-D

ok to ja powoli sie oddalam. zjem rosol i wolowinke a potem juz "Majka". dzis posiedzialam dluzej bo M jeszcze nie wrocil. ale potem ma prace na kompie wiec juz sie nie dopcham. to milego popoludnia lipcoweczki i wieczorka :tak::tak::tak::-)

reklama
Vanilka widzę,że z bratową niezbyt się lubicie:-D

No właśnie też się dziwię jak ona na tych szpilach się utrzymuje.Niby szczupła jest,ale z taki brzuchem to raczej nie jest wygodne.I jeszcze z dzieciaczkiem raz była-takim gdzieś 4 letnim,niby ubrana normalnie-nie żerby jakaś odsztyftowana, a te szpilki....:baffled: Dziwne i tyle

U mnie zupki też na mięsku:tak: Wędlin już wcale nie jadam, ale pod zupkę mięsko musi być:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry