reklama

Lipiec 2010

reklama
louise jednego jeszcze nie urodzilas ,a juz piszesz o drugim :szok::happy:
Ja jak urodze chyba sie podwiaze :-D
:-D:-D:-Dno taki byl plan zanim zaczelismy proces prokreacji :-D a jak bedzie po urodzeniu pierwszego to sie okaze :-D
nie podwiazuj sie bo jeszcze mozesz zapragnac gromadki ;-) np druzyna pilkarska bylaby nie od rzeczy. juz na dobry poczatek dwojka bedzie :-)

Ja mam dwa, drewniane i turystyczne. Drewniane ma 3 położenia materaca co jest wygodne przy noworodku (ja miałam CC więc ciężko było mi się odchylić z powrotem:cool:) - bo nie trzeba dziecia sięgać gdzieś z połowy czy nie daj boziu z dna. Niestety mój szanowny 4 latek turystyczne łóżeczko składa w 3 sekundy jedną ręką !!! a boki lecą od razu do środka....:szok:

Moja wyobraźnia już skreśliła turystyczne jako łóżeczko domowe, bo już widzę jak mój pierworodny nie wiesza się na nim, ani nie kombinuje :eek: jak je złożyć, albo nie próbuje wyjechać na taras na przykład :confused2: a syna mam pomysłowego :confused2::sorry:

Zostaje więc drewniane , ze względu na ataki starszego no i wydaje mi się, że łatwiej je utrzymać w czystości, przecierasz mokrą szmatką czy odkażaczem o po sprawie. Istotne przy sliniących się "stojaczkach" :-D

louise a kiedy chcecie się starać o drugie bejbi?:-) ja to ciągle się zastanawiam, czy lepiej drugie odrazu, czy tak po 5 latach...
atabe tak myslimy po polroku juz sie zaczac starac :-) wiem ze moze byc ciezko ale moja mama dala rade i miliony innych kobiet tez...wiec ja mam nie dac? ja?! :-D:-D:-D a po drugie widze jakie jest dziecko mojej siostry. jest jedynakiem i nie potrafi naprawde sam sie soba zajac. oni nie maja chwili spokoju o bez przerwy wymaga uwagi. naprawde nie umie sie sam bawic. mysle ze jak jest dwojka to jakos to chyba lepiej jest...bawia sie razem-trzeba tylko miec na nich baczenie. a u mnie dodatkowo wiek dochodzi :zawstydzona/y::-pnie mam za bartdzo czasu zeby dluzej czekac bo latka leca :-):tak: ale Ty mloda jestes wiec jak nie teraz to za jakis czas sie postaracie :tak::-)

reklama
atabe tak myslimy po polroku juz sie zaczac starac :-) wiem ze moze byc ciezko ale moja mama dala rade i miliony innych kobiet tez...wiec ja mam nie dac? ja?! :-D:-D:-D a po drugie widze jakie jest dziecko mojej siostry. jest jedynakiem i nie potrafi naprawde sam sie soba zajac. oni nie maja chwili spokoju o bez przerwy wymaga uwagi. naprawde nie umie sie sam bawic. mysle ze jak jest dwojka to jakos to chyba lepiej jest...bawia sie razem-trzeba tylko miec na nich baczenie. a u mnie dodatkowo wiek dochodzi :zawstydzona/y::-pnie mam za bartdzo czasu zeby dluzej czekac bo latka leca :-):tak: ale Ty mloda jestes wiec jak nie teraz to za jakis czas sie postaracie :tak::-)

no wiekiem się jeszcze nie martwie;-) ale nie wiem czy jak jedno odchowam i wyjde z domu do ludzi to będzie mi się chciało wracać do pieluch:confused2:...zobaczymy, może los sam zadecyduje:-p;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry