atabe
Fanka BB :)
louisie ja mam właśnie "zwykły" prysznic. Powiem tak idzie się przyzwyczaić;-) ale jak jakde do rodziców i wchodze do wanny to jest super
dlatego w naszym domu <którego jeszcze nie ma> chcialam zawsze wanne!!!a teraz jak wstępnie gadamy to wszystko wskazuje na to, że znowu będzie prysznic w łazience na dole, a tej do góry narazie nie będziemy robić
i też mi to nie pasuje...i też wolałabym z taką pół wanną, ale te ceny.......
a co do łóżeczka to ja chyba kupie drewniane, bo M też takie woli, a ja do tego turystycznego też nie do końca jestem przekonana...ale na wyjazdy będe brała napewno turystyczne...musze jeszcze to przemyśleć...oj ciężkie decyzje nas czekają;-)
dlatego w naszym domu <którego jeszcze nie ma> chcialam zawsze wanne!!!a teraz jak wstępnie gadamy to wszystko wskazuje na to, że znowu będzie prysznic w łazience na dole, a tej do góry narazie nie będziemy robić
i też mi to nie pasuje...i też wolałabym z taką pół wanną, ale te ceny.......a co do łóżeczka to ja chyba kupie drewniane, bo M też takie woli, a ja do tego turystycznego też nie do końca jestem przekonana...ale na wyjazdy będe brała napewno turystyczne...musze jeszcze to przemyśleć...oj ciężkie decyzje nas czekają;-)
kurcze bo jak mozna turystyczne to ja bym moze tez kupila... bo i tak chcialam i jedno i drugie a po co mam wydawac kase na 2...

Raczej zaniedbania ze strony teściowej
Czy teściowa to stara pudernica???Hmm..W sumie to ona w ogóle się nie maluje i raczej mało dba o siebie,ale spokojnie na dzień dzisiejszy mogę ją określić jako "Stara rurę bez wyobrazni";-)