reklama

Lipiec 2010

reklama
Poczytałam co nie co i chciałam sie jeszcze zdrzemnąć na chwilkę chociaż ale spojrzałam na zegarek i zorientowałam się,że juz nie zdąże bo niedługo trzeba do kościoła wychodzić...eh,spaaaać...:confused2:

Już od jakiegoś czasu mam ochotę na jakiś alkohol i chyba w końcu się wybiorę do sklepu po jakiegos Lecha Free czy cuś.W sumie to nic innego bezalk. nie znam :sorry:

Poczytałam co nie co i chciałam sie jeszcze zdrzemnąć na chwilkę chociaż ale spojrzałam na zegarek i zorientowałam się,że juz nie zdąże bo niedługo trzeba do kościoła wychodzić...eh,spaaaać...:confused2:

Już od jakiegoś czasu mam ochotę na jakiś alkohol i chyba w końcu się wybiorę do sklepu po jakiegos Lecha Free czy cuś.W sumie to nic innego bezalk. nie znam :sorry:
jest jeszcze żywiec niskoalk ale nie wiem ile ma chyba 1,5% wiec tez prawie nic.
oczekiwanie to masz fajnie bo chociaz M cie nie kusi
asienka ty o tej godz do koscioła idziesz?

Ja po wizycie, wszystko ok, lekarz nie miał zastrzeżeń, ale płci się nie dopatrzył, 12/03 idę na połówkowe to się na pewno dowiem.

Louise, ja mam sznaucerka, kocham go (ją) bardzo, ale rzeczywiście szczeka bardzo. My już się przywyczailiśmy, ale początki były ciężkie. u nas Pepe była pierwsza, rok przed Mają ją kupiliśmy. To nasza w zasadzie pierwsza córka:-) Jej zdjęcie w moim profilu.

My na pewno drewniane kupujemy i kokosowy materac.

mammi, moja Majka też astmatyczka, choć na szczęście nie bardzo zaawansowana.

Atabe ja chciałam "dość" szybko drugie i swój plan zaczęłam realizować, ale o ile z Majką szybko zaszłam, o tyle później miałam dwie pozamaciczne i jedną ciążę martwą. po każdym przypadku pół roku przerwy i tak zeszło 5 lat w sumie.

ja jakbym miała 3 nie płakałabym, może nawet kiedyś się postaram, ale troszkę chcę odchować dwójkę i mieć czas dla siebie i męża.
Dzamena - odmłodniejesz na pewno, a na hulanki mamy czas, będziemy dobrze zakonserwowane:-)

Ja po wizycie, wszystko ok, lekarz nie miał zastrzeżeń, ale płci się nie dopatrzył, 12/03 idę na połówkowe to się na pewno dowiem.

Louise, ja mam sznaucerka, kocham go (ją) bardzo, ale rzeczywiście szczeka bardzo. My już się przywyczailiśmy, ale początki były ciężkie. u nas Pepe była pierwsza, rok przed Mają ją kupiliśmy. To nasza w zasadzie pierwsza córka:-) Jej zdjęcie w moim profilu.

My na pewno drewniane kupujemy i kokosowy materac.

mammi, moja Majka też astmatyczka, choć na szczęście nie bardzo zaawansowana.

Atabe ja chciałam "dość" szybko drugie i swój plan zaczęłam realizować, ale o ile z Majką szybko zaszłam, o tyle później miałam dwie pozamaciczne i jedną ciążę martwą. po każdym przypadku pół roku przerwy i tak zeszło 5 lat w sumie.

ja jakbym miała 3 nie płakałabym, może nawet kiedyś się postaram, ale troszkę chcę odchować dwójkę i mieć czas dla siebie i męża.
Dzamena - odmłodniejesz na pewno, a na hulanki mamy czas, będziemy dobrze zakonserwowane:-)
aghata szkoda ze jeszcze nie wiesz kto mieszka w brzuszku,no ale najwazniejsze ze wszystko ok.czy ty sie juz orientowałas gdzie bedziesz rodzic?

Hej dziewczynki! :-)

Ashika zdrówka kochana życzę!!!!

My dziś spędziliśmy miły wieczorek z M z okazji 2,5 roku po weselu hihi, dostałam bukiecik tulipanów i bylismy na kolacyjce:-)

teraz leże najedzona:rofl2: i odpoczywam,jeszcze 2 dni w pracy i urlop!!!!!!!!!!

miłego wieczorku:-)

oj widze ze ja juz tu tylko zostałam niewiem ale ostatnio u nas cos kiepsko idzie to pisanie,pewnie kazda z nas ma mnóstwo swoich spraw na głowie .mam jednak nadzieje ze bedzie lepiej i znów bedzie wesoło wieczorkami tu u nas.

Dla wszystkich złaknionych piwka na poprawę humoru:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VH_2Gm1RF0I&feature=related"]YouTube- 5 najlepszych PiW[/ame]

Kolejna dzidza w zmowie :-D

asienka ty o tej godz do koscioła idziesz?

A no,środa popielcowa jest.Masz na 19 była.

Brrr ale zmarzłam,czapki zapomniałam i uszka mi zamarzły:-(

Hehe dzięki Mruczka :-D:-D Widzę siebie w roli tej laski w drugiej reklamie :-D Z taką ochotą bym się na to piwko rzucila...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!
Fajnie, że jesteście, to już mój zwyczaj, że po pracy muszę przeczytać co tam u Was.
aneta-h - patrzę, że wieczorami też nadrabiasz forumowe zaległości z całego dnia. A długo zamierzasz pracować? Bo mi coraz więcej osób mówi abym odpuściła, ale ja jakoś lubię swoją pracę i do kwietnia chciałabym chyba popracować, jeśli lekarz nie będzie widział przeciwwskazań

jedyneczka
- oj tak w pracy czas szybko leci

Asieńka
- to smutne, że rybka za długo nie pożyła, może ona jakaś chora była? A co za książkę taką interesującą dorwałaś, że pół nocy nie spałaś?

Ashika - trzymaj się dzielnie w tym szpitalu i duuuuuuużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi!!!

Geperty - zdrówka dla Synka!!!

Perla - ja w ciąży mam cały czas ciśnienie 100 na 60, to też nisko, zwłaszcza, że zawsze miałam 120 na 75, ale lekarze mówią, że lepiej w ciąży mieć niskie niż za wysokie, wiec chyba nie musimy się przejmować, gorzej, że Tobie to ciśnienie skacze i raz jest wysokie a raz niskie.

ania_pestka
- a jak zniosłaś to badanie, tzn. wypicie tego cukru.... strasznie było?

olyv - no co za dupek z tego lekarza! A prywatnie chodzisz, czy państwowo?

tiffi - z tą jazdą samochodem to wszystko jest w głowie - Twoja siła woli, jak sobie powiesz, że chcesz i że się nie boisz to dasz radę. Trzymam kciuki (mi się udało, jak już pisałam po 10 latach przerwy)!!!

mammi - no ręce opadają z tą teściową, musisz nad nią popracować, koniecznie. Dużo zdrówka dla synka!

Vanilka, madzik - głowy do góry, dobry humorze powróć!

Mruczka - a jakie łóżeczko i komodę wybrałaś? bo ja właśnie szukam inspiracji :)

louise - wiem, że może to łatwo powiedzieć, ale postaraj się może nie przejmować za bardzo remontem, bo na pewno będzie dobrze, a M wszystkim będzie dzielnie zawiadywać. A już przeszło Ci uczulenie? Więc dobrze, że to nie chlor z basenu jednak.

aisim - a jak w ogóle się czujesz? bóle brzucha przeszły?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry