reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

spadam na spacer i zakupy.
Kurcze wczoraj pierwszy raz od dłuższego czasu piłam zwykłą herbatę i dzisiaj mi ciśnienie skacze :wściekła/y: Chyba muszę z niej w ogóle zrezygnować....
Spadam łapać promienie słoneczne :happy:

reklama
Nareszcie się do komputera na chwilę dostałam-dziewczyny moje nawijaja na komputerze i nawet nie ma jak do komutera sie dopchac:-)

mammi Pracowita niedzile kochana miałaś. Ach te nasze hormony-nie nadazy sie za nami-płacz -smiech.

Ashika Super ze już Cię wypuścili do domku. Oszczedzaj sie tylko-duzo odpoczywaj. Tylko odpoczywaj:-)

Geperty Spokojnie mozesz masciami smarowac tak jak Ci mówiła lekarka. Mi tez w piatek tak mówiła. Ja mam w domu amol wiec jak zacznie mnie bolec to amolem posmaruję-bo tez mozna.

keeejt - zdrówka:-)

ania_pestka Co za nie myslaca kobieta. zeby z chorym dzieckiem przyjsc do zdrowego:wściekła/y: i to jeszcze z zapaleniem oskrzeli. Powinno w łozku lezec a nie latac:wściekła/y:

tiffi1 Super ze udało Ci sie załatwić dodatkowa wizyte na jutro:-)Napewno wszystko bedzie dobrze

emih Nie ma sprawy :tak:

Zaraz lece do sklepu po zakupy, a potem bedzie trzeba cos na obiad zrobic:-)Później zajrze:-)

załamałam się...dostałam od koleżanki spodnie ciążowe, które ona nosiła nawet w 9 miesiącu...a ja w nie nie wchodze...

Ja sie chyba załamię. Do tej pory w ciąży jadałam normalne ilości, ale od paru dni mam takie ssanie na żołądku, że nie wytrzymam. I najgorsze jest to, że na same niezdrowe kalorycznerzeczy, np. frytki z ketchupem, prażynki, chipsy. Dziś w pracy po śniadaniu zeżarłam drożdżówkę. Zaczęłyście pisać o obiadku, to zalałam gorący kubek pieczarkowy. A w szufladce grzecznie leży jabłko i pomarańcz i nawet nie pomyślę... Nie mogę nad sobą zapanować, jakaś masakra...:wściekła/y:

Ja sie chyba załamię. Do tej pory w ciąży jadałam normalne ilości, ale od paru dni mam takie ssanie na żołądku, że nie wytrzymam. I najgorsze jest to, że na same niezdrowe kalorycznerzeczy, np. frytki z ketchupem, prażynki, chipsy. Dziś w pracy po śniadaniu zeżarłam drożdżówkę. Zaczęłyście pisać o obiadku, to zalałam gorący kubek pieczarkowy. A w szufladce grzecznie leży jabłko i pomarańcz i nawet nie pomyślę... Nie mogę nad sobą zapanować, jakaś masakra...:wściekła/y:

ja mam to samo i też jestem załamana........jakbym miała czarną dziure w brzuchu i nie mogła się nigdy najeść do syta:eek:

atabe pociesze Cie ,ze moje spodnie ciazowe byly by dla Ciebie jak worek na ziemniaki :tak:

Ja dzisiaj na obiadek ryz z warzywami i rybka z piekarnika :happy:

Kurcze, to jest straszne. Ja nie zdawałam sobie sprawy, że tak to moze wyglądać. Myslałam, że opowieści dziewczyn są lekko podrasowane. A to niestety prawda. Atabe - teraz jestem syta, a jak myślę o moim obiadku w domku, który jeszcze muszę zrobić już ślinka mi cieknie....:-p

reklama
Do góry