Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tweenie wiem co przeżywałaś, miałam taka jazde tydzień temu.Środa juz za chwilę i twój lekarz Cię uspokoi na pewno że wszystko jest dobrze, lekarz widać nie chciał się wtryniać w kompetencje prowadzącego który w końcu prowadzi ciąże od początku i ma jej całościowy obraz. Moja malutka przy pierwszym genetycznym w 14 tyg. się nie ruszała choć inne maluszki fikały kozły przy badaniu a teraz kopie zołzunia że hej:-)więc główka do góry, będzie dobrze.
Pewnie tak jest ;-) w sumie na kopernika narzekaja ale jakos nie widzialam tam nic co by mnie straszylo pewnie ze remont by sie przydal ale coz ... podobno za 3 miesiace zaczynaja ale nie wiem czy remont czy przetarg moze przy odrobinie szczescia zalapie sie na wyremonbtowana sale ;-) nie licze na to :-)Ashika a ja na Ujastku byłam ,a nie na KopernikaPowiem Ci,że wrażenia nawet całkiem,całkiem;-)Ale wiem ,że Ty już swoją opinię na temat tego szpitala masz i pewnie jej nie zmienisz.To tak jak mnie -nikt już nie nakłoniłby do porodu w Żeromskim
a my spędziliśmy wczoraj trochę czasu na ostrym... Mój maluch od tygodnia się nie rusza, mimo, że wcześniej go czułam. W szpitalu dostałam po głowie, że tak późno przyszłam i przeżyłam chwilę grozy - podłączyli mnie do dwóch różnych ktg a tam cisza :/ dopiero na usg okazało się, że serduszko nadal pięknie bijeA malec i tak się nie ruszył, jak go sondowali... Lekarz nic nie chciał więcej powiedzieć, poza tym, że serce bije, jak powinno i czekam teraz do środy - mam wizytę u swojego lekarza.
Po tym usg, jak zobaczyłam bijące serduszko uspokoiłam się znacznie, ale nadal został niepokój - dlaczego tak długo się nie rusza, dlaczego podczas usg się nie poruszyło :-(