reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam się również:-)

Wczoraj miałam tyle pracy, że nie zdążyłam wejśc do Was i dzisiaj ma nadrabianie, chociaż zaraz znowu się zabieram za pracę i pewnie już się nie pojawię:-(

Ostatnie dni bolał mnie brzuch i mam wrażenie, że to od pozycji siedzącej (w zasadzie większość dnia to przy kompie przy biurku lub w aucie), czy Wy tez może tak macie?

Rusałka, ja też po porodzie miałam najładniejszą figurę od czasów liceum:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nawet dzisiaj M mi to przypomniał:-) I się spytał czy drugie też tak będzie ssało porządnie, że będę ważyc 55kg??? Ja mu na to: mam nadzieję. I te jest jedna z przyczyn dla których będę karmić piersią za wszelką cenę:-)

Ania_Pestka, ja już 80% mojej szafy nie jestem w stanie założyć:-(

Dziewczyny, ja też śpię dużo gorzej niż przed ciążą:wściekła/y::wściekła/y:

Ashika, ale ten lekarz to jakaś masakra - złóż skargę. kobiety w ciąży maja pierwszeństwo - ja tak amądra, ale też nie umiem się wykłócać o swoje...

niunia, ja ćwiczę kegla jak mi się przypomni, czyli może ze dwa razy w tej ciąży:-p:-p I jak tez ma termin na 16/07!!!!!!!!!

Dzamena - moja mama robi identyczne parówki, ale ja nie lubię ciasta francuskiego:sorry::sorry:

Jedyneczka ja tylko Berlinki, albo Misiaczki na wagę - tylko te parówki toleruję. Ale tak w ogóle parówki to jeden wielki syf - ale je lubię.

Niunia, witaj, co te sierpniówki takie nerwowe???

reklama
czesc ciezarówki,wszystkim pania zycze miłego dnia ,tym kurujacym sie duzo zdrówka a tym co przed sniadaniem czyli np ja smacznego ,ide cuś zucic na ruszt bo padne na twarz z głodu

czesc dziewczyny:-)ja tez tylko szybciutko do Was zagladam i widze, ze rozpisalyscie sie znow na calego:-)
pod moim paseczkiem wlasnie zmienil sie opis, to juz 19 tydzien:-):-):-)

witam się i ja

niunia witaj
mruczka wszystkiego najlepszego. A gdzie tam stara, też tyle mam:tak:a czuję się co roku jakbym kończyła 18-ście:-D:-D:-D
madzik,patipaula szybkiego powrotu do zdrowia życzę!

A ja matko w pracy do 17-stej. A tak mi się nie chce.Jeszcze mi kręgosłup nawala. Na szczęście jutro do 13-stej i szybciej mi się weekend zacznie:-D

(...)
Dzisiaj mam 29 urodzinki i tak mi smutno,że to już ostatnie 20-te...Stara dupka ze mnie. Ale najważniejsze, że mam dzidziulka w brzuszku:sorry:

Mruczka przyjmij jeszcze moje, nieco spoznione ale szczere zyczenia
wqvi9g.gif

i nie pisz tu o starej dupce, bo sa jeszcze starsze:-D:-D

czesc beatka wlasnie zauwazylam jak bardzo podobne paseczki mamy i do tego Twoj synek tez ma cztery latka:-)powodzenia w pracy!ja tez juz musze zmykac, bo znow sie spoznie:zawstydzona/y:pozdrowienia dla wszystkich;-)

Witam :happy:

Widzę,że dzisiaj dentystyczny dzień;-) Faktycznie dzieciom i ciężarnym należą się dodatkowo pewne świadczenia i materiały dentystyczne za darmochę:tak:
W autobusie też chyba biletu mieć nie trzeba przynajmniej w Krakowie.Jechaliśmy autobusem, bilet oczywiście miałam, ale pan kanar jak zobaczył mój brzuch mówi
"O! Pani w ciąży, więc jezdzi pani za darmo-biletu nie trzeba:confused2:
Zadbali o nas w kóńcu.Opieka lekarską podczas ciąży też ustawowo mamy za darmochę.

agatha mnie też wczoraj brzuch bolał:-( Pisałam z resztą o tym, dziś na szczęście jest lepiej.Wątpię,żeby bolał mnie od siedzenia- u mnie to raczej od aktywnośći.Zalecony mam spoczynkowy tryb życia ,a niestety różnie to bywa z tym odpoczywaniem.:sorry:

Ashika objedz go i tam.Ja często sugeruję się opiniami tam zawartymi:tak:
Podaję link
J. Jakubowski, Dobry ginekolog, Kraków - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:)
Witam sie czwartkowo
kasiamaj Syrop *spam* piję mimo że zapaszek ma nie bardzo kuszący :-)
Mruczka spóźnione Dwieście lat żeby dzidzia pieknie rosła i zebys wygladala kwitnąco :-)
Gregorka- oczywiście kciuki za wizyte bedziemy trzymac w koncu to juz połówkowe więc kazda pewnie ma stresika i nie moze sie doczekać:laugh2:
Ja dzisiaj tez w pracy do 17 niestety. Ale jutro mam wolne i znowu planujemy z eM i teściem śmignąc do Zakopanego na weekend :-)
:-D:-D:-D:-D
Fajowo

reklama
Czesc dziewczynki
Milego dzionka

Dzisiaj mam 29 urodzinki i tak mi smutno,że to już ostatnie 20-te...Stara dupka ze mnie. Ale najważniejsze, że mam dzidziulka w brzuszku:sorry:

Sto lat sto lat :-) tez mam 29 i jak mi rocznikowo pisza 30 to krzycze ze jeszcze 29 :-D ale urodze juz jako 30 :zawstydzona/y:

Ashika objedz go i tam.Ja często sugeruję się opiniami tam zawartymi:tak:
Podaję link
J. Jakubowski, Dobry ginekolog, Kraków - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
No wlasnie opisalam tam wizyte wczoraj i wieczorem jeszcze byla moja opinia a teraz patrze i co??? nie ma usunieta, to ma codziennie pisac????

Do góry