• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

witam dziewczęta:-) dziękuję wszystkim za gratki- choć z tą płcią to różnie bywa, a teściowa jest przekonana,że jednak chłopak(bo wróżka powiedziała:-)) ja zaliczyłam dziś działkę, więc moje psie dziecko się wylatało i padło jak zmięta stówka:-) mam nadzieję,że miło Wam niedziela leci:-)))

reklama
padło jak zmięta stówka:biggrin2:

:-)Dobre, nie znałam:-)

Vanilka kupiłam 4 lody na ciepło i ciacho budyniowo-malinowe z galaretką:tak:Pranie też dziś robiłam i to nie pierwszy i ostatni raz w niedziele:-p

ashika ja też mam wrażenie że lepiej z twoim samopoczuciem co mnie bardzo cieszy:tak:

louise zakupy tych pierdółek strasznie cieszą:-)ja też już marzę o zasłonach jaśkach wazonach itd:rolleyes:a z Ciebie niezła imprezowiczka:-D

atabe a mnie czemu nie zaprosiłaś na impreze, wiesz jak lubię ciasto:crazy:

jedyneczka no jak zapraszaja to chodze ;-) ale atabe mnie nawet herbata nie poczestowala-tylko na latwizne i cola... nawet jej M poznalam :-) jeszcze tak jakies 2 osoby oprocz mnie i mojego M byly ale za chiny nie pamietam kto. ja zaslonek i firanek juz nie kupuje-mam nowiutkie i sliczne, ale niestety nie beda wisialy :-( bo mi panowie powiedzieli ze juz niemodne i beda chyba rolety:dry:

louise jak nowe ładne okna i parapety to faktycznie można je odsłonić.:tak:Ja niestety moje z racji ich posuniętych lat muszę zasłaniać:-pw dodatku od ulicy mamy okna i to przelotowe więc żaluzje to mus + firana bo wszystko widać jak na dłoni w biały dzień:sorry: Ale z tą modą to nie do końca, co się komu podoba tak naprawde, jednemu łyse okno pasuje a drugi bez zasłon czuje się jak w czasie remontu:-pważne jak tobie się podoba bo to "twój tron":-)ja miałam różnie kiedyś w różnych pomieszczeniach:zasłony +firanki, same firanki albo same zasłonki +roleta - co mi pasiło i tyle:rofl2:
Obadłam się jak prosie pierogami z kapustą:sorry:

jedyneczka a ja cos wlasnie srednio najedzona...tesciu zrobil ozorka w sosie korniszonowym-mniaaaaaaaam. wczesniej sie peklowal 3 dni w soli peklowej. uwielbiam ozorka a juz b dawno nie jadlam. powiem ci ze ja bym wolala te firanki i zaslonki...dopiero na wielkanoc kupowalam nowe i naprawde drogie i ladne a tu w kat pojda sobie zolknac....wrrrrrrrrrr. ale juz nie da rady ich zalozyc bo po bokach okna sa zrobione takie poleczki w kartongipsie (docelowo podswietlane beda) wiec nie bede ich zaslaniac. choc zal mi tych firanek-jestem starej szkoly i lubie piekne firany i zaslonki. tak przytulniej jest wtedy w domu

Ja juz sie na dzisiaj narobilam .
Wiekszosc popakowana ,to ciezsze zostalo juz dla M :happy:

jedyneczka cieplych lodow Ci sie zachcialo :-D

kurde ,jak mnie zaczela skora na brzuchu swedziec ;/

Cześć Dziewczyny!
Czytam, że niektóre z Was miały pracowity weekend (np. Vanilka) Ja byłam u rodzinki na weekend, ale jakoś teraz zmęczona się czuję, więc mykam zaraz spać.
Dobranocka.
(Też czuję się dziwnie z tym nowym "dizajnem" bb :))

my wrócliśmy niedawno od rodziców,dostałam pierwsze prezenciki od mamy i siostry,tzn mały dostał hihi, pajacyk, body i papucie :)
pouczyłam się teraz trochę, czekam aż M zrobi kolacyjkę i do łóżeczka
ale super mieć taki luz psychiczny, ze jutro się nie idzie do pracy....hihi

miłego wieczorku

my wrócliśmy niedawno od rodziców,dostałam pierwsze prezenciki od mamy i siostry,tzn mały dostał hihi, pajacyk, body i papucie :)
pouczyłam się teraz trochę, czekam aż M zrobi kolacyjkę i do łóżeczka
ale super mieć taki luz psychiczny, ze jutro się nie idzie do pracy....hihi

miłego wieczorku
Fajnie, że prezenciki dzidzia już dostaje :)
A jeszcze fajniej, że nie idziesz do pracy... ja jutro znów zaczynam tydzień pracy, pobudka o 6, więc już spadam do wyrka.
Dobrej nocki!

reklama
gregorka mnie z tego rozleniwienia wszystko męczy, nawet chyba mielenie buzią przy jedzeniu ale rzuchwa to akurat organ który mam teraz najbardziej wyćwiczony:-D

louise sie nie przjmuj , boskie rolety teraz robią a te półki po bokach będą zapewne wyglądały super!!:-)ozorka nigdy nie jadłam bo coś do podrobów (bo to podrób tak?:eek::-))nie mam coś przekonania:-p

Vanilka no zachciało, taka jakaś niewyżyta jestem:-D

aneta luzik luzik, co poniedziałek doceniam ten luzik;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry