reklama

Lipiec 2010

Uuuuu, właśnie, że ja to przegapiłam, CRP norma do 5 a ja mam prawie 8 ??!!
Może dlatego ponowne badanie mam zlecone?

A co do ułożenia to macie rację, za każdym badaniem musi długo szukać, aby tętno zmierzyć i mówi, że głęboko nam się Dzidziuś chowa.

Ostatnia edycja:
reklama
Uciekam dziewczyny wziąć ciepłą kąpiel, zjeść ciepłego rosołku i położyć się do łóżka oglądając tv. Nie mam już na nic siły a po kilkunastu minutach przed kompem oczy mnie bolą i z nosa leci jak z kranu..Jeszcze te bolący brzuch...
Życzę Wam kochane miłego wieczorku i spokojnej nocy

atabe, ja w ciąży CRP nie miałam, ale z tego, co wiem, to to badanie się robi jak masz podejrzenie jakiegoś stanu zapalnego albo jakieś bóle czy gorączki nieznanego pochodzenia. CRP to tak jak OB, tylko że OB w ciąży jest zawsze bardzo wysokie i wcale nie wskazuje na stan zapalny - CRP jest w takiej sytuacji dokładniejsze :) Nic mi się do tej pory nie działo niepokojącego, to i nikt tego badania nie zlecał :)
yustynia, normy referencyjne są dla zdrowych osób, a ty jesteś w ciąży (co prawda to nie choroba, ale "stan odmienny :) "

hejka:-) ja już po wizycie u koleżanki,posiedziałam, pooglądałam małego-b.grzeczny chłopak:-) no i oczywiście zadałam milion pytań hahahah a jak wózek,a łożeczko, a czymmyjesz,karmisz itp :-) wysłuchałam też na własne życzenie opowieści z porodu-nie ma to jak relacja -świeża i z pierwszej ręki:-D

tiffi tak tak normalne ciuchy to byly zadne ciazowki.moze dlatego ze gacie biodrowki albo jakas chinska numeracja-w sumie to kazde tlumaczenie jest dobre.
No to daj spokój, stresujesz się że w normalne ciuchy się nie mieścisz, to norma, pytanie jak przymierzasz ciążowe to jakie rozmiar zakładasz
aneta h no to fajnie, że masz taką pracę i jesteś zadowolona :-)

Dziewczyny napisałam na zamkniętym bo mnie jakiś nerw i dół dopadł

Strasznie ucieka mi czas, czy Wam też tak szybko dni mijają. Na chorobowym, w domu powinno mi się dłużyć, a tu normalnie nawet nie wiem kiedy z poniedziałku zrobiła się środa...
Dłuży mi się czas tylko przed wizytą u lekarza...

Ja już tak zaczęłam optymistycznie patrzyć na tydzień samotności, a tu dzisiaj moja najstarsza koteczka dostała gorączki i okulała:-(Niestety waży 6 kg i sama nie mam jak iść z nią do weta. Umowiłam się na jutro rano z koleżanką, inaczej chyba nie dałabym rady z tymi bólami krzyżowymi. Jak to mówią-jak nie urok to...

melduję że żyję-niedawno wróciliśmy z wyprawy do lekarza (moje spr.wątrobowe)-wszystko ok.
padam.....
po wizycie pojechaliśmy na zakupy-i zmęczona wróciłam
do tego po drodze jakaś kurzawa śnieżna była...świata nie było widać.
jutro mam wizytę u gina.a w pt.USG.
miłego wieczorka kobitki.

atabe do łóżka, nic tak nie pomoże, wyleżeć się i wygrzać;-)a crp nie miałam ani razu.

supcio to właśnie zaglądaj, może troszke poprawimy Ci humorek:sorry2:

keejt a to racja jakby tak po jednej szufladzie robić człowiek by nie odczuł zmęczenia ale że ja mam zrywy rzadko, muszę je wykorzystywać na maxa:-D

skrzat teraz ze wszystkim problem bo ciężko sprawdzić co chińskie a co nie, wystarczy że szyte u nas z chińskiego materiału i już ma prawo mieć metkę polskie, dlatego ja wolę pomacać:-D

kropa dobrze że jutro masz wizyte to się jeszcze u ginka upewnisz co do tego ph ;-)

aneta to gratulacje pracy z której jesteś zadowolona;-)

kama pewnie to była jakaś chińska faktycznie rozmiarówka:-D

tiffi a przed Grześkami na punkcie jakich szalałaś?Tomaszów, Piotrów:-Dfajnie to zabrzmiało;-)

reklama
Beatka25, to dzisiaj może uda Ci się położyć spać nieco wcześniej i choć trochę odeśpisz poprzednia nocke:tak: I oby dzisiaj już Mateuszek dobrze spał ;-) Poza tym głowa do góry,ja tez niestety nie znam jeszcze płci Dzidziolka i wiem co czujesz.Szlag mnie trafia jak widzę w sklepie coś pięknego dla Maluszka ale nie mogę tego kupić bo jest np konketnie dziewczęce :dry:

Magdzia, chorusku...Ja na katar zawsze brałam tabletki Akatar,są popostu rewelacyjne!Już po krótkiej chwili miałam spokój z katarem.Tylko nie mam pojęcia czy można je brać w ciąży...:sorry2:

jedyneczka, fajnie,że M zdał.Gratuluję ;-)

atabe, Zdrówka kochana!!:tak:

Ah co za piękna pogoda dziś!Aż bardziej mobilizuje do wstania z łóżka :-) Takie piękne słoneczko pozytywnie nastraja na cały dzień:-) Gdyby tylko nie ta nieadekwatna temperatura...:dry:

Jak wróciłam ze szkoły,położyliśmy się z M na chwilkę żeby odpocząć i nim się obejrzałam już oboje zakimaliśmy :-p Pospałam sobie dobre dwie godzinki a i tak dalej mi się chce spać :-D

Dostałam wczoraj od znajomej dwie wielgachne siaty ciuszków dla Dzidzi.Praktycznie wszystkie dla dziewczynki więc nie wiem co z nimi pocznę jak okaże się,że to chłopak mnie tak kopie :-p

Takiego mi smaka na te gołąbki narobiłyście,że na weekend cały gar z mamą zrobimy mmm :-)

Już jutro te badania.Na 16:30 jadę.Aaaale się boję...jutro w szkole to chyba nie wyrobie na zajęciach i na niczym innym jak o tym co czeka mnie za kilka godzin nie będę mogła się skupić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry