reklama

Lipiec 2010

aneta ja te informacje wziełam z netu, więc nie wiem może źle tam jest napisane...norm z labolatorium nie mam bo nie robiłam tego badania, ale nie wiem czy dla mojego spokoju na nie nie iść...

a gdzie się ta Vanilka zapodziała:baffled:
Jestem,jestem ..ale od rana troche spraw do pozalatwiania bylo ,ogarnac do konca chalupe no i mialam dzisiaj malego goscia w domu :happy:2 -letnia Zuzie :-D
Wiec z dwojka dzieci dzisiaj bylam i troszke trzeba bylo ich przypilnowac :tak:

Obiecalam sobie ,ze jutro juz bede aktywna i robie sobie dzien leniuchowania bo od kilku dni na obrotach jestem ..

co do wizyty (usg)to maly rosnie zdrowo ..wszystkie pomiary zrobione ..ale nie jestem zadowolona do konca z tej wizyty!mialam wrazenie ,ze na szybkiego wszystko :wściekła/y:
aaa lozysko mi sie podnioslo -ciesze sie bardzo

Ostatnia edycja:
reklama
jedyneczka ale mnie rozbawiłaś, bo mój M to Grzesiek, a w poprzednich facetach był Tomek i jakiś Piotr też by się znalazł
asieńka koniecznie daj znać jak po badaniach
vanilka najważniejsze że wszystko dobrze z dzidzią

Mojego M dziś głowa boli, także ujdzie mu rozmowa ze mną. Poza tym strasznie się obżarłam, a teraz cola (choć wolę pepsi) patrzy na mnie, więc szklaneczkę łyknę. A potem pooglądam YCD bo jakoś lubię ten program

Witam się wieczorową porą!
Dobrze, że dzisiejsze wizyty ok.
Asieńka - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Głowa do góry!

Dla zapominalskich i zainteresowanych, mała przypominajka, dziś o 21:30 zaczyna się You Can Dance. Dlatego lecę do kąpieli, aby położyć się przed tv zaraz, ale zapewne i tak zasnę w trakcie... (jutro znów o 6 pobudka i do pracy).
Dobranocka.

yustynia Ty pytałaś o buźki?ja daję odpowiedź na temat a potem zaawansowana edycja. A wy inaczej?

Vanilka najważniejsze że maluszek zdrowy a łożysko powędrowało do góry;-)choć to niezadowolenie rozumiem bo człowiek łaknie dużej uwagi teraz dla siebie i dzidziusia.Pod tym względem mój gin mnie "zaspokaja":-D

asieńka nie dziwię się że się niecierpliwisz, będę trzymała jutro kciuki aby wiadomości były dla was jak najlepsze.

jedyneczka ja robię talk samo jak ty z tymi buźkami,
mój M własnie patrzy ma mecz polska-bulgaria,ale obiacał że mi przełączy na YCD :-) więc też idę się kąpać, potem zjem bułeczke co mi M zrobi, och jaki on kochany hihi:-)

do jutra dziewczynki:-)

reklama
Dzięki za miłe słowa ;-)

Dzisiaj chyba już nie odpuszczę i zrelaksuję się za pomoca gorącej kapieli :-)
Asieńka, a możesz gorąca kąpiel??? Bo mnie dwaj ginekolodzy już na pierwszej wizycie przestrzegli, że najlepiej prysznic, a jak kąpiel to tylko letnia (1-2 st. cieplejsza woda od temperatury ciała - jak dla mnie to zimna jest) i nie dłużej niż 15 minut, bo gorąca woda moze wywołać przedwczesne skurcze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry