reklama

Lipiec 2010

j
ashika jaki zgrabny zwarty post Ci wyszedł, jakbyś wierszem pisała:-D
ach dziekuje ci bardzo :zawstydzona/y:;-)

ashika i jak sobie radzisz z ta dieta???? dla mnie to jakis koszmar bo ja duzo soli uzywam :-( oby z tata jak najlepiej bylo a Ty sie nie stresuj i spedzaj calego dnia w szpitalu na nogach. pamietaj tez o sobie
kurcze radze sobie dosalam jak nikt nie widzi :-D nie no staram sie jesc bez soli ale zauwazylam ze mniej mi jej brakowalo jak moglam ja jesc :zawstydzona/y:

co do ojca blagam nie rozsmieszaj mnie :-D:-D:-D:-D skur... zostawil mnie zanim skonczylam 3 latka a moja siostra byla u mamy w brzuchu bo wazniejsza byla taka "ruda dupa" przepraszam ze tak bezposrednio ale na moim slubie tez nie byl bo ona jest na mnie obrazona :wściekła/y: i do dzis jak sie widzimy mowi do mojego meza per pan i nawet nie wiem czy wie jak sie nazywam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przykre bo chory i w pierwszym momencie cos mnie piknelo ale potem odwrocilam w druga str nie bede sie przejmowac bo nie ma kim. Przykra prawda. A do szpitala jechac?? ani mi sie sni wybieram sie dzis odebrac wyniki swoje a potem to na porod:-)

matko jak ja się źle czuje.......................aaaaaaaaaapsik!
zdrowka zdrowka kuruj sie

ja tez bym prosiła:-)

napiszcie mi kochane, co to jest grupa zamknięta?
polega na tym ze nikt kto nie jest zalogowany i dopisany do listy grupy przez moderatorke nie moze zobaczyc co jest w srodku taka odrobina prywatnosci przed masa internautow

Ja już tak zaczęłam optymistycznie patrzyć na tydzień samotności, a tu dzisiaj moja najstarsza koteczka dostała gorączki i okulała:-(Niestety waży 6 kg i sama nie mam jak iść z nią do weta. Umowiłam się na jutro rano z koleżanką, inaczej chyba nie dałabym rady z tymi bólami krzyżowymi. Jak to mówią-jak nie urok to...
oby z kicia juz wszystko bylo ok trzymam kciuki :tak::tak::tak::tak:

co do wizyty (usg)to maly rosnie zdrowo ..wszystkie pomiary zrobione ..ale nie jestem zadowolona do konca z tej wizyty!mialam wrazenie ,ze na szybkiego wszystko :wściekła/y:
aaa lozysko mi sie podnioslo -ciesze sie bardzo
to mozecie sobie z mezem obrykac moze przez ten zakaz zachcialo ci sie juz jak mnie soli bo wspominalas o tym juz ;-)

Dzięki za miłe słowa ;-)

Dzisiaj chyba już nie odpuszczę i zrelaksuję się za pomoca gorącej kapieli :-)
ani sie waz :wściekła/y:
NIE WOLNO
mnie w ogole nie wolno brac kapieli zadnej tylko prysznic
kapiel niestety nie jest wskazana w ciazy a juz na pewno nie ciepla tym bardziej ze jak bedziesz miala za ciepla wode to moze wywolac skurcze mnie tak probowali wywolac porod bo chcialam wlasnie ciepla woda w wannie
BARDZO CIE PROSZE NIE WANNUJ SIE W GORACEJ WODZIE

Witam porannie:-)
U nas za przeproszeniem jak nie urok to sraczka...
SZymonek ma najprawdopodobniej wirusa Rota.Biegunka straszna,goraczka 38st., a marudny przy tym potwornie.NArazie daję mu smectę i Orsalit na nawodnienie, dodatkowo Lakcid i Nurofen przeciwgorączkowo.Na szczęśćie ten paskudny Orsalit smakuje mu bardzo i pije go na okrętkę,więc odwodnienie mu raczej nie grozi.Pójdziemy jednak do pediatry-tak dla pewności.
Miłego dnia dziewczynki.
Mammi ty to dopiero masz uroki macierzynstwa jakby maly fundowal wszystkie mozliwe choroby zanim sie rodzenstwo urodzi, no nic duuuuzzzooo zdrowka i oby juz zapanowal spokoj :tak::tak::tak:

Jeszcze raz milego dzionka a ja cos przegryzc i lece po wyniki do szpitala i urzedu

atabe ja tez nie mialam CRP robione a w ogole badania krwi tylko 2 razy

reklama
Czesc !!
paskudny budzik w tel.mnie obudzil ...nie wiem czemu dzwonil bo ani M ani ja nie ustawialismy go ;/
No ale synek jeszcze spi bo to nie Jego pora wstawania wiec nawet orkiestra by Go teraz nie obudzila ;-)wiec mam troszke czasu na kompa tylko dla mnie :-)

mammi dokladnie jak nie urok to sr... tak jest niestety przy dzieciach :baffled:
Zdrowka Szymonkowi zycze !!Jak idzie allegro ?

atabe zdrowka zycze !!

Ashika a co Ty na diecie jestes ??bo nie doczytalam .
No podnioslo sie lozysko ale jak nadal zero ochoty na przytulanki;/ czuje sie nieatrakcyjna strasznie i chyba dlatego tak mam .

U mnie dzisiaj od rana sloneczko :tak:Nawet pranie wyrzuce na ogrod ;-)

Ostatnia edycja:
Vanilka zazdroszcze ogrodu!!!!! ja moje pranie kisze w lazience:/ a ile ważył Dawidek na wczorajszej wizycie?? bo moja mała chyba najcięższa 555gr:-) i też nie do końca zadowolona byłam z wizyty, ale pisalam na wątku usg o tym.
Ashika faktycznie ojcem za dużo się nie stresuj bo szkoda zdrowia!! wiadomo, że przykro, ale sama nic nie zmienisz...

Powracam z rana, nadal z kapiącym nosem ale z mniejszym bólem gardła :P wciągnęłam rano płatki z mlekiem i piję ciepłą herbatkę :) jest przepiękna pogoda za oknem a mnie nie wolno wychodzić buuuu :(

czesc dziewczyny. ja wstalam i pije kawke wlasnie :-) chociaz tego mi nie zabroniono w tej ciazy ;-) poczytam was chwile i chyba pojde sie doprowadzic do porzadku bo w szlafroku pomykam :-)

atabe no wlasnie oni tutaj nie mowia ile wazy :(dlatego sie wkurwi...bo nawet nie wiem .Mowie do niej to jest chlopiec ,a ona a sprawdze ..ledwo co luknela i po minucie tak to jest maly chlopczyk !!Na bank nie widziala co ma miedzy nogami bo nawet musialam zmieniac pozycje albo brzuszkiem trzasac zeby maly sie obudzil i dobrze Go zmierzyc .No ale co zrobic najwazniejsze ze zdrowo rosnie :):)
Potem wstawie fotke :)
Ja tez pranie kisilam ciagle w lazience ..dom bedziecie budowac i bedzie ogrodek zapewne :)
Kiedy ten wozek na suwaczku przejdzie na 6?

witajcie dziewczynki!
Atabe, Magdziazdrowiec nam szybciutko!
Mammi zdrowka dla synka!
Mruczka zdowka dla koteczka!
Kasiamaj, Kropa powodzenia na wizytach!
Vanilka dobrze ze z synkiem ok! ciekawe jak u mnie bedzie wygladalo polowkowe... na wszelki wypadek mam i tak jeszcze w PL! a Ty w koncu wybierasz sie do ojczyzny czy zrezygnowalas? kochana ja tez nie mam ochoty na przytulanki z tego samego powodu co Ty...

reklama
Muszę się trochę ogarnąć bo włosów to od niedzieli nie myłam i chodzę jak śmierć przez tą chorobę, a M dziś rano wrócił z pracy i jak się obudzi to muszę wyglądać jak człowiek :) jeszcze tylko żeby dzidzia się rozruszała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry