Ashika
.
ach dziekuje ci bardzoj
ashika jaki zgrabny zwarty post Ci wyszedł, jakbyś wierszem pisała![]()
;-)kurcze radze sobie dosalam jak nikt nie widziashika i jak sobie radzisz z ta dieta???? dla mnie to jakis koszmar bo ja duzo soli uzywam :-( oby z tata jak najlepiej bylo a Ty sie nie stresuj i spedzaj calego dnia w szpitalu na nogach. pamietaj tez o sobie
nie no staram sie jesc bez soli ale zauwazylam ze mniej mi jej brakowalo jak moglam ja jesc 
co do ojca blagam nie rozsmieszaj mnie

skur... zostawil mnie zanim skonczylam 3 latka a moja siostra byla u mamy w brzuchu bo wazniejsza byla taka "ruda dupa" przepraszam ze tak bezposrednio ale na moim slubie tez nie byl bo ona jest na mnie obrazona
i do dzis jak sie widzimy mowi do mojego meza per pan i nawet nie wiem czy wie jak sie nazywam 

przykre bo chory i w pierwszym momencie cos mnie piknelo ale potem odwrocilam w druga str nie bede sie przejmowac bo nie ma kim. Przykra prawda. A do szpitala jechac?? ani mi sie sni wybieram sie dzis odebrac wyniki swoje a potem to na porod:-)zdrowka zdrowka kuruj siematko jak ja się źle czuje.......................aaaaaaaaaapsik!
polega na tym ze nikt kto nie jest zalogowany i dopisany do listy grupy przez moderatorke nie moze zobaczyc co jest w srodku taka odrobina prywatnosci przed masa internautowja tez bym prosiła:-)
napiszcie mi kochane, co to jest grupa zamknięta?
oby z kicia juz wszystko bylo ok trzymam kciukiJa już tak zaczęłam optymistycznie patrzyć na tydzień samotności, a tu dzisiaj moja najstarsza koteczka dostała gorączki i okulała:-(Niestety waży 6 kg i sama nie mam jak iść z nią do weta. Umowiłam się na jutro rano z koleżanką, inaczej chyba nie dałabym rady z tymi bólami krzyżowymi. Jak to mówią-jak nie urok to...

to mozecie sobie z mezem obrykac moze przez ten zakaz zachcialo ci sie juz jak mnie soli bo wspominalas o tym juz ;-)co do wizyty (usg)to maly rosnie zdrowo ..wszystkie pomiary zrobione ..ale nie jestem zadowolona do konca z tej wizyty!mialam wrazenie ,ze na szybkiego wszystko
aaa lozysko mi sie podnioslo -ciesze sie bardzo
ani sie wazDzięki za miłe słowa ;-)
Dzisiaj chyba już nie odpuszczę i zrelaksuję się za pomoca gorącej kapieli :-)

NIE WOLNO
mnie w ogole nie wolno brac kapieli zadnej tylko prysznic
kapiel niestety nie jest wskazana w ciazy a juz na pewno nie ciepla tym bardziej ze jak bedziesz miala za ciepla wode to moze wywolac skurcze mnie tak probowali wywolac porod bo chcialam wlasnie ciepla woda w wannie
BARDZO CIE PROSZE NIE WANNUJ SIE W GORACEJ WODZIE
Mammi ty to dopiero masz uroki macierzynstwa jakby maly fundowal wszystkie mozliwe choroby zanim sie rodzenstwo urodzi, no nic duuuuzzzooo zdrowka i oby juz zapanowal spokojWitam porannie:-)
U nas za przeproszeniem jak nie urok to sraczka...
SZymonek ma najprawdopodobniej wirusa Rota.Biegunka straszna,goraczka 38st., a marudny przy tym potwornie.NArazie daję mu smectę i Orsalit na nawodnienie, dodatkowo Lakcid i Nurofen przeciwgorączkowo.Na szczęśćie ten paskudny Orsalit smakuje mu bardzo i pije go na okrętkę,więc odwodnienie mu raczej nie grozi.Pójdziemy jednak do pediatry-tak dla pewności.
Miłego dnia dziewczynki.

Jeszcze raz milego dzionka a ja cos przegryzc i lece po wyniki do szpitala i urzedu
atabe ja tez nie mialam CRP robione a w ogole badania krwi tylko 2 razy