reklama

Lipiec 2010

Asieńka, a możesz gorąca kąpiel??? Bo mnie dwaj ginekolodzy już na pierwszej wizycie przestrzegli, że najlepiej prysznic, a jak kąpiel to tylko letnia (1-2 st. cieplejsza woda od temperatury ciała - jak dla mnie to zimna jest) i nie dłużej niż 15 minut, bo gorąca woda moze wywołać przedwczesne skurcze...

Całą ciąże wystrzegam się od kapieli i zadowalam się tylko prysznicem więc raz od święta mogę chyba sobie pozwolić ;-)

reklama
jedyneczka tak to ja pytałam o buźki, droga do ich wklejenia jest naprawdę emocjonująca, zawiła i... kurcze, a na początku były obok pola tekstowego, więc dlaczego to zniknęło??

yustynia no właśnie nie wiem na co nam takie "ułatwienia":angry:

asieńka a czy taka letnia będzie wogóle przyjemna:sorry2::tak:już bym chyba wolała nie marznąć czyli nie taplać się w letniej no ale ja zmarzluch jestem:-)chyba że w upały:tak:

O widzę, że nie jestem sama, bo tiffi też przypomina nam o YCD :)
Tak tak oglądałam
Yustynia, jedyneczka, aneta-h
BUŹKI
ja nadal mam obok pola tekstowego i wszytsko jest jak dawniej. Sprawdźcie z jakich przeglądarek korzystacie, jeśli to jest Explorer to tak może być ja korzystam z Firefoxa i jest ok :tak:

Dziewczyny jestem najedzona jak kwoka, do tego wypiłam dwie szklanki coli. Miałam gadać z M, ale chyba wywołałabym "cichy czas". Jakoś nie mam dzisiaj mocy i nic mi się nie chce, więc chyba zaraz pójdę się prysznicować (ja nie lubię kąpieli, bo mi się nudzi), więc prysznic jest ok.
Jutro mam dzień domowy więc siedzę i nigdzie nie wychodzę. A dzisiaj jakoś tu cicho więc dobranoc mówię

Witam porannie:-)
U nas za przeproszeniem jak nie urok to sraczka...
SZymonek ma najprawdopodobniej wirusa Rota.Biegunka straszna,goraczka 38st., a marudny przy tym potwornie.NArazie daję mu smectę i Orsalit na nawodnienie, dodatkowo Lakcid i Nurofen przeciwgorączkowo.Na szczęśćie ten paskudny Orsalit smakuje mu bardzo i pije go na okrętkę,więc odwodnienie mu raczej nie grozi.Pójdziemy jednak do pediatry-tak dla pewności.
Miłego dnia dziewczynki.

Dzień dobry! ;-)

mammi
, dobrze,że przynajmniej nie ma problemu z przymowaniem leków.To duży plus bo wiadomo jak to z dziećmi bywa.Szybkiego powrotu do drowia Szymonkowi zyczę!:tak:

Życzę wszystkim miłego dnia i pięknie świecącego słoneczka,tak jak w Gdyni :-)

reklama
hej,
ja już chyba się przygotowuje do czasu jak będzie dzidzia, bo budze się coraz wcześniej... u mnie dalszy ciąg leczenia przeziębienia.
mammi biedny Szymonek, mam nadzieje, ze szybko mu się polepszy!!!!!
Asienka powozenia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry