tiffi ogolnie to dobieranie kolorystycznie do koloru plytek-ale nie wglebialam sie bo ja tam szukalam pomyslu jak dobrac fugi zeby optycznie powiekszyc lazienke :-) znalazlam tylko podpowiedz zeby poziome fugi dac w ciemniejszszym kolorze i zeby podloga zlewala sie ze sciana...(mam prawie identyczne plytki wiec to sie moze udac) no i te fugi tez chyba zrobie-choc planowalam wlasnie dobrac pod kolor i nie wiem czy mi sie kontrast bedzie podobal...a moze Ty masz jakies pomysly? :-) albo o czyms slyszalas? umywalka z lustrem naprzeciwko drzwi odpada, i niestawianie kabiny naprzeciwko drzwi tez odpada ;-) jeszcze oswietlenie tylko zrobimy punktowe na suficie (mial byc podwieszony na skos ale sie nie da przez chrzanione rurki od gazu, ktorych nie mozna zabudowac-przepisy

) zamiast jednego plafonu jak bylo w planach poczatkowo i juz nie mam wiecej pomyslow. nawet juz kibel jest podwieszany zamiast kompaktu a i tak jest mega ciasno po tym zabudowaniu kartongipsem :-

-

-( ehhhhh....
u mnie szkole rodzenia lekarz wyznaczyl na po 30 tygodniu

i gratuluje zakonczenia polowki ciazy-tej latwiejszej polowki :-) tez bym juz chciala :-) ja zakupilam legginsy (zwykle-nie ciazowe) ale zle sie w nich czuje i wygladam jak parowka, z gory przynajmniej
madzik zebym ja tylko w 38 dochodzila do konca, to bym byla mega szczesliwa. ale juz chyba 40 sie klania, o ile pod koniec nie wiecej-jestem przerazona i najgrubsza z was wszystkich :-

-( a cesarke masz na zyczenie czy zalecona przez lekarza? o ile moge zapytac, oczywiscie?
kasik b b b dziekuje :-)
kropa dokladnie-nawet b duza wada nie wyklucza teraz porodu naturalnego-moja siora miala zalecona a jak dojechala do szpitala to ordynator jaj nagle kazal rodzic naturalnie.,mimow wskazan na cc z powodu duzej wady wzroku i mozliwosci odklejenia siatkowki. no i urodzila :-) ale 22 godz rodzila a lozyska juz nie dala rady
anetka ja tez bym lubila te zakupy ale wlasnie gdybym miala worek z kasa ;-) i nie krzywiacego sie na kazda rzecz i ktytykujacego M :-) ale Ci fajnie :-)