Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak ...landlord jeszcze ..zycze powodzenia !!Vanilka my sie na mieszkanko zdecydowalismy, a teraz musi sie zdecydowac landlord, wiesz dziecko, benefity, zarobki itd. do poniedzialku bedzie wiadomo!
a jesli chodzi o Londyn to gdybym miala tam mieszkac to wolaalabym zostac w PL... nie podoba mi sie to miasto, za duzo korkow, syfu, "kolorow"itd.
pamietam jak bylam tam pierwszy raz ...wysiadam z samochodu obok byl park patrze sobie ,a tam szczur smiga
duzo znajomych z londka mowi ,ze szczurow na ulicach jest tam prawie tyle samo co polakow 
tylko nie stresuj sie za mocno!uciekam na plac zabaw ;-)

w zwykłe w życiu bym już nie weszła...to baw się dobrze
madzik ja mam leginsy ciążowe z h&m i są jak dla mnie rewelacyjnew zwykłe w życiu bym już nie weszła...
to baw się dobrze
madzik ja mam leginsy ciążowe z h&m i są jak dla mnie rewelacyjnew zwykłe w życiu bym już nie weszła...
tiffi, to zależy od trybu zajęć i tego, ile trwająDziewczyny podpowiedzcie mi, kiedy najlepiej iść do szkoły rodzenia, bo nie wiem czy iść na kurs startujący na początku kwietnia czy maja??
oooo ,a czemu CC bedziesz miec ?Ooo dzięki Atabe -rozejrzę się w h&m w sobotę za tymi legginsami
Ja to mam takiego lenia ,że nawet mi się do szkoły rodzenia nie chce isć-zreszta ja będe miała cesarkę, ale pochodzić bym mogła , niestety leń sliniejszy
Madzik, już wiesz, ze będziesz miała cesarkę? Zdecydowałaś się po prostu na cc na żądanie, czy masz wskazania medyczne? Mnie czeka wizyta u okulisty (mam dużą wadę, ale to podobno teraz nie wyklucza naturalnego porodu) i z przyczyn endokrynologicznych wskazanie do znieczulenia...Ooo dzięki Atabe -rozejrzę się w h&m w sobotę za tymi legginsami
Ja to mam takiego lenia ,że nawet mi się do szkoły rodzenia nie chce isć-zreszta ja będe miała cesarkę, ale pochodzić bym mogła , niestety leń sliniejszy