louise - mam prośbe, chyba wczoraj podawałas link do mebelków dziecięcych. Bardzo mi się podobały, a sobie go nie zapisałam i nie moge go odnaleźć. Mogłabyś go przesłać, jak masz, plisss;-)
kasik kochana to tiffi chyba podawala ten link do mebelkow. ja Ci w chwili obecnej moge co najwyzej do mebli kuchennych albo wystroju lazienki podac. :-) ewentualnie jakie sa trendy doborze fug lazienkowych ;-) natomiast masz ode mnie wiadomosc na PW :-)
tiffi masz racje z tymi rozstepami-smaruje sie specyfikiem teraz juz przewaznie 2razy dziennie i nic wiecej nie zrobie bo sie juz nie da. a ze sprzataniem to ja sie nie wymigam sianem w tym roku. po remoncie trzeba i juz ;-)
gaja gratuluje synka :-)
kropa ja tez mialam takie ph ale lekarz jak zobaczyl to powiedzial ze w porzadku wyniki. w ciazy ph mochu jest silniej zasadowe i chyab nie ma powodu do zmartwien. zreszta kiedys mammi podawala adres stronki z interpretacja wynikow w ciazy. wklejam dla przypomnienia-obejrzyj sobie i sie nie martw
Interpretacja wyników badań krwi w ciąży | Porady Położnej
kama Ty sie nie martw. na poprawe i pocieszenie humoru powiem Ci ze jako ze zawsze nosilam 34 (a nawet 32) zakupilam ciazowe spodnie w styczniu ( w polowie) w rozmiarze 38 z mysla ze wieksze bo na cala ciaze starcza. wydalam duzo-180 zl (jak na spodnie ktore nosi sie tylko 4-5 miesiecy w zyciu to sporo jak dla mnie). i co? i sie juz w nie ledwo wciskam. daje sobie gora 3 tygodnie na donoszenie ich

wiec witaj w klubie :-)
yustynia to jak pojade to Cie nawiedze ;-) dzieki za zaproszenie :-) yustynia jak masz addblocka zainstalowanego to emotikony sa blokowane-musisz kiliknac prawym myszy w to S skreslone i wlaczyc opcje "tymczasowo nie blokuj na tej stronie". potem jak napiszesz to wlacz blokowanie z powrotem. no widzisz -a moj gin choc mu mowilam o puchnieciu nic mi nie zalecil-zanych badan w tym kierunku-choc przed ciaza tez mi czasem woda sie zatrzymywala i nery bolaly. wkurzyl mnie.
vanilka to witaj w klubie-u mnie tez lozysko poszlo do gory juz na dobre ;-)
anetka moj tez mecz ogladal i nie moglam ogladac YCD. nie to zebym chciala ten program ogladac gdyby nie mecz ;-) bo fanka nie jestem :-)
asienka ja tak jak
kropa slyszalam ze kapiele w ciazy raczej zarzucic na rzecz prysznica. a jezeli juz lubisz to na pewno nie goraca bo mozesz nawet poronic. tak wiec nie lej cieplej wody. a taka jak kropa mowi 1-2stopnie cieplejsza od temp ciala to dla mnie lodowka i nie powaze sie wejsc do niej na dluzej. ja zawsze bylam fanka wrzatku-oprocz lata oczywiscie :-)
justa o jak ja Ciebie bardzo rozumiem z tym remontem i sprzeczkami!!!!!!! :-) u mnie jest DOKLADNIE to samo. powiedz ze pralka i kuchenka to on ma go..no do gadania bo to Ty je bedziesz glownie uzytkowac i tyle. ja tak zrobilam :-) dodatkowo wytresowalam panow remontowcow i teraz o jakies rzeczy w kuchni mnie pytaja o zdanie jak robic ;-)
mammi duzo zdrowia dla syneczka zycze.biedna jestes z tymi chorobami-ciagle cos od nowa sie dzieje nieciekawego...
ashika no jak tak to masz pelne prawo sie nim nie przejmowac. ja mam takie samo podejscie-dlaczego ja mam dawac komus z siebie duzo i czas poswiecac jak ktos mi tego nie dawal (nie da). popieram ;-) a z sola to ja narazie poczekam jak jzu bedziemy u siebie bo tera to nie mam wplywu za bardzo-tesciu glownie gotuje i to dla 5 osob wiec ja z moja dieta bezsolna sie nie odzywam nawet...
emih witaj-ale milo slyszec ze lepiej sie juz czujesz ;-) a w sadzie wiadomo bylo ze lekko nie bedzie. za to Ty badz twarda i nie dajcie sie -i nei przejmuj sie zbytnio. widac bylo ze to franca i nie odpusci latwo...glowado gory i trzymamkciuki zeby sie to wszystko pozytywnie zakonczylo