reklama

Lipiec 2010

Hej kobitki :-) wczoraj wieczorem miałam fajną zabawę z maluszkiem. Stukałam delikatnie palcami w brzuch a juniorek mi odpowiadał kopniakami. Są już na prawde silne. Mojemu M udało się już poczuć 2 razy :-D

A tak w ogóle wypadałoby wstawić zdjęcie mojego brzuchola. Jak wróci M to go poproszę żeby zrobił jakieś fotki :-)

reklama
Cześć dziewczyny,
Na wstępie życzę wszystkim tak pięknego słonecznego dnia jak na Wybrzeżu- poczułam wiosnę i się za porządki wzięłam- bo.. ile można chororwać :angry: Tak... zaczynam wracać do żywych :tak:
U nas zaczęły się sprawy sądowe (wtajemniczone z wątku zamkniętego wiecie- powiem jedno: MASAKRA PIŁĄ MECHANICZNĄ! :wściekła/y:) Jesteśmy oboje z M strzępkiem nerwów a musimy wziąść się w garść bo kolejna "runda" za ok 2 tyg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak więc wybaczcie, ale nosi mnie na tyle, że nie jestem w stanie siąść na dłużej do kompa i czytać w spokoju :baffled:

GRATULUJĘ udanych wizyt połówkowych, poznania płci i radości :tak: Ja czekam do wtorku- 9tego :tak:

emih fajnie, ze się odezwałas i że czujesz się już lepiej!:-) ale niefajnie, że stresujesz się tymi sądowymi sprawami...mam nadzieje, ze jakoś się wam ułoży i wyjaśni wszystko i będziecie mogli żyć w spokoju...3mam kciuki za pozytywne rozwiązanie!!!
justaa mój m też zawsze wszystko wybiera- np pralke kupowaliśmy niedawno i to właściwie on wybierał, chociaż ja piore....

Ostatnia edycja:
louise - mam prośbe, chyba wczoraj podawałas link do mebelków dziecięcych. Bardzo mi się podobały, a sobie go nie zapisałam i nie moge go odnaleźć. Mogłabyś go przesłać, jak masz, plisss;-)

kasik kochana to tiffi chyba podawala ten link do mebelkow. ja Ci w chwili obecnej moge co najwyzej do mebli kuchennych albo wystroju lazienki podac. :-) ewentualnie jakie sa trendy doborze fug lazienkowych ;-) natomiast masz ode mnie wiadomosc na PW :-)

tiffi masz racje z tymi rozstepami-smaruje sie specyfikiem teraz juz przewaznie 2razy dziennie i nic wiecej nie zrobie bo sie juz nie da. a ze sprzataniem to ja sie nie wymigam sianem w tym roku. po remoncie trzeba i juz ;-)

gaja
gratuluje synka :-)

kropa ja tez mialam takie ph ale lekarz jak zobaczyl to powiedzial ze w porzadku wyniki. w ciazy ph mochu jest silniej zasadowe i chyab nie ma powodu do zmartwien. zreszta kiedys mammi podawala adres stronki z interpretacja wynikow w ciazy. wklejam dla przypomnienia-obejrzyj sobie i sie nie martw

Interpretacja wyników badań krwi w ciąży | Porady Położnej

kama
Ty sie nie martw. na poprawe i pocieszenie humoru powiem Ci ze jako ze zawsze nosilam 34 (a nawet 32) zakupilam ciazowe spodnie w styczniu ( w polowie) w rozmiarze 38 z mysla ze wieksze bo na cala ciaze starcza. wydalam duzo-180 zl (jak na spodnie ktore nosi sie tylko 4-5 miesiecy w zyciu to sporo jak dla mnie). i co? i sie juz w nie ledwo wciskam. daje sobie gora 3 tygodnie na donoszenie ich :dry: wiec witaj w klubie :-)

yustynia
to jak pojade to Cie nawiedze ;-) dzieki za zaproszenie :-) yustynia jak masz addblocka zainstalowanego to emotikony sa blokowane-musisz kiliknac prawym myszy w to S skreslone i wlaczyc opcje "tymczasowo nie blokuj na tej stronie". potem jak napiszesz to wlacz blokowanie z powrotem. no widzisz -a moj gin choc mu mowilam o puchnieciu nic mi nie zalecil-zanych badan w tym kierunku-choc przed ciaza tez mi czasem woda sie zatrzymywala i nery bolaly. wkurzyl mnie.

vanilka
to witaj w klubie-u mnie tez lozysko poszlo do gory juz na dobre ;-)

anetka
moj tez mecz ogladal i nie moglam ogladac YCD. nie to zebym chciala ten program ogladac gdyby nie mecz ;-) bo fanka nie jestem :-)

asienka
ja tak jak kropa slyszalam ze kapiele w ciazy raczej zarzucic na rzecz prysznica. a jezeli juz lubisz to na pewno nie goraca bo mozesz nawet poronic. tak wiec nie lej cieplej wody. a taka jak kropa mowi 1-2stopnie cieplejsza od temp ciala to dla mnie lodowka i nie powaze sie wejsc do niej na dluzej. ja zawsze bylam fanka wrzatku-oprocz lata oczywiscie :-)

justa o jak ja Ciebie bardzo rozumiem z tym remontem i sprzeczkami!!!!!!! :-) u mnie jest DOKLADNIE to samo. powiedz ze pralka i kuchenka to on ma go..no do gadania bo to Ty je bedziesz glownie uzytkowac i tyle. ja tak zrobilam :-) dodatkowo wytresowalam panow remontowcow i teraz o jakies rzeczy w kuchni mnie pytaja o zdanie jak robic ;-)

mammi
duzo zdrowia dla syneczka zycze.biedna jestes z tymi chorobami-ciagle cos od nowa sie dzieje nieciekawego...

ashika
no jak tak to masz pelne prawo sie nim nie przejmowac. ja mam takie samo podejscie-dlaczego ja mam dawac komus z siebie duzo i czas poswiecac jak ktos mi tego nie dawal (nie da). popieram ;-) a z sola to ja narazie poczekam jak jzu bedziemy u siebie bo tera to nie mam wplywu za bardzo-tesciu glownie gotuje i to dla 5 osob wiec ja z moja dieta bezsolna sie nie odzywam nawet...

emih witaj-ale milo slyszec ze lepiej sie juz czujesz ;-) a w sadzie wiadomo bylo ze lekko nie bedzie. za to Ty badz twarda i nie dajcie sie -i nei przejmuj sie zbytnio. widac bylo ze to franca i nie odpusci latwo...glowado gory i trzymamkciuki zeby sie to wszystko pozytywnie zakonczylo

cze dziewczynki.u mnie tez szpital kuzwa wszyscy chorzy dzieciaki,mały to juz do przedszkola nie chodzi od poniedziałku,ja tez juz dycham a starszy w łózku .jeszcze dzwonił M ze tata tzn mój tesc tez chory 40 stopni prawie gorączki i ma przyjechac lekaz do niego bo jest po 3 zawałach.a ledwo co oddycha.
emih czyli wnioskuje ze ugody niet,to raczej nic dziwnego u takiej małpy,ze kuzwa cos takiego po ziemi chodzi i jeszcze zycie zatruwa,walczcie w koncu przeciez nie mozesz byc gorsza od tego czegos

hej dziewczyny!!
U nas ładne słoneczko, ale zimno-dzisiaj jadę z koleżanką na Pizze Hut, więc będzie wyżerka hihi i troszkę może pochodzę po sklepach więc dzien zapowiada się nawet-nawet :-):-):-)
Ja przytyłam niecałe 5 kg ,a czuję się jakby to było 20-tylko że ja jestem drobna i każdy kilogram widać.W sobotę jestem umówiona z mamą na zakupy ubrań ciążowych jakiś wiosennych więc pewnie mi się humor poprawi.Trzyymam kciuki za dzisiejsze wizyty !!!Asienka powodzenie!!!
Mammi zdrówka dla synka życzę.
Louise ja zrobiłam jeszcze większy błąd , bo kupiłam w H&M 3 pary dzinsów rozmiar 36 ;)Teraz są dobre ,ale pewnie z jedne o rozmiarze 38 będe musiała dokupić.Ale po ciąży będą czekać na moje koleżanki :)

reklama
Witam porannie:-)
U nas za przeproszeniem jak nie urok to sraczka...
SZymonek ma najprawdopodobniej wirusa Rota.Biegunka straszna,goraczka 38st., a marudny przy tym potwornie.NArazie daję mu smectę i Orsalit na nawodnienie, dodatkowo Lakcid i Nurofen przeciwgorączkowo.Na szczęśćie ten paskudny Orsalit smakuje mu bardzo i pije go na okrętkę,więc odwodnienie mu raczej nie grozi.Pójdziemy jednak do pediatry-tak dla pewności.
Miłego dnia dziewczynki.
No to nie fajnie masz, ale ugotuj mu tej marchwianki, u mojej bratowej na dzieciaki to działało niewiarygodnie.
ashika no to nie miałaś fajnego dzieciństwa, ale tak to już jest choć bliscy luzie potrafią nas krzywdzić to w takiej sytuacji (choroba), po prostu myślimy o tej osobie. Tak to już jest
vanilka a duży masz ogród??? co w nim masz
justaaa no ja też mam czasem dość wybierania różnych różności do domu i ciagłych decyzji, których nie umiem podjąć
emih dobrze że jesteś, no co do spraw sądowych to nie fajnie, ale musicie się z tym zmierzyć
magdzia ja bardzo lubię Housa, dzięki za stronkę
laouise to podpowiedz jakie trenedy do wybierania fug, co do sprzątania mam brudne okna i mnie to wkurza

Kochane u mnie dzisiaj 20 tydzień - połowa za mną, jak miło
Dziewczyny podpowiedzcie mi, kiedy najlepiej iść do szkoły rodzenia, bo nie wiem czy iść na kurs startujący na początku kwietnia czy maja???
Poza tym zastanawiam się, czy nie robić jakichś porządków w szafie, jakieś ciuchy bym powywalała (mam koleżankę, której oddaję ubrania a ona daje jakiejś biednej rodzinie, więc się nie marnują), bo chomikowanie to nie jest dobra rzecz.
Czy któraś z was kupowała lub będzie kupować leginsy ciążowe, albo takie wąskie czarne spodnie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry