Trzeba lekrzec bo nie masz czucia w nogach ;-)Marta.s śliczne zdjęcie!!!Tak się zastanawiam nad tym,że za tydzień masz kolejne usg?Ile razy już miałaś robione?Bo u nas robią 3 razy w ciągu ciąży,no chyba,że są wskazania na więcej.A ja już nie mogę mojego usg się doczekać
A jeśli chodzi o poród,to ja rodziłam naturalnie i w życiu nie chciała bym cesarki,moje siostry miały cc i widziałam w jakim stanie były,mężowie musieli być z nimi w domu aby wszystko nosić,nawet dzidziusie!A w szpitalu po cc trzeba leżeć na płasko wiele godzin,to bardzo niewygodne i niby pokarm później przychodzi,ale niech wypowiedzą dziewczyny,które to przeżyły. ;-)
Ja swojej nie wspom,inam az tak zle ...poprostu chcialam tak juz miec przy sobie dziecko ze wszystko jedno mi bylo...po cc boli brzuch ale po porodzie krocze ...ja wstalam w nocy sil nie mialam ale wstala nie czekalam do rana ...jedynie co mnie dolowalo to to ,ze po cc 5 dni i dopiero do domu no i pokarm ma sie na 3 dobe ..ale potem jak zaleje to masakra ;-)
Tak się zastanawiam nad tym,że za tydzień masz kolejne usg?Ile razy już miałaś robione?Bo u nas robią 3 razy w ciągu ciąży,no chyba,że są wskazania na więcej.A ja już nie mogę mojego usg się doczekać
,moje siostry miały cc i widziałam w jakim stanie były,mężowie musieli być z nimi w domu aby wszystko nosić,nawet dzidziusie!A w szpitalu po cc trzeba leżeć na płasko wiele godzin,to bardzo niewygodne i niby pokarm później przychodzi,ale niech wypowiedzą dziewczyny,które to przeżyły. ;-)
Wszystko jedno jaką drogą,byle zdrowe
już się doczekać nie mogę