reklama

Lipiec 2010

zaraz chyba się uduszę.. serio mówię.. takiego kataru jeszcze nie miałam, psikam sobie wodą morską, żeby to spłynęło, ale nic to nie daje:-( aż boję sie pomyśleć o nocy...

reklama
Ostatnio, ciekawe dlaczego ;-), zaczęłam myśleć o porodzie, i ten artykuł tak się mi dzisiaj w oczy rzucił i zaczęłam myśleć o THE DAY jak to będzie, np w jakich pozycjach można rodzić, czy rodząca ma na to wpływ i tak dalej...
dokladnie,duzo zalezy od szpitala,poloznych ktore sa z Toba przy porodzie .
Kiedys pracowalam w szpitalu i zaliczylam tez porodowke ..masakra !!pamietam ,ze wszystkie rodzily na lozku ..czyli standardowo .
Ja jak juz bym miala wybierac to chciala bym w wodzie .
Ale jak to sie potoczy to juz nie wiem ..a szkoda :)

Właśnie, też słyszałam że bywa z tym różnie i zależy to od szpitala i od tego na jakich ludzi się trafi...
a to chyba rodząca powinna mieć też coś do powiedzenia...

yustynia to miłego wieczorku:-) ja chyba zaraz też będę lecieć, wykąpać się, kolacyjkę zrobić i przed tv, na wspólnej i dr house, o ile nie zasnę:-)

Ja bym chciała się moczyć w wannie ale wyjść na sam poród. Nie widzi mi się wychodzić z wody z lejącymi się cudami spomiędzy nóg, na nogach swoją droga jak z galarety:-p ale wiem że dobrze mi było kiedy się opierałam o łóżko więc wydaje mi się że na kucaka może być oki, widziałam taki poród i czytałam że świetna sprawa bo dzidzi łatwiej wychodzi i częściej krocze jest oszczędzone przed cięciem.Ale w polsce niestety dzieci ryby i rodzace głosu nie maja:-DNie no, wiadomo sa wyjątki ale rzadziej niżby się chciało:confused:
aha ty tiffi jeszcze chyba pisałaś o szkole przy szpitalu?Ja własnie do takiej idę ze względu na to aby poznać położne i oddział.

Julka zrobiła supermena z plasteliny z siusiakiem i się śmieją laski że ma za krótką peleryne:-DA Emilia taka zachwycona mówi do niej na to "ale ty Julka jesteś fajna":-DCzasem się mało z nich nie posikam takie maja teksty;-)

reklama
Witam wieczorkiem

Wywluczylam sie caly dzien, ale jak sie mialam nie wloczyc jak moja mama stweirdzila ze w ramach wyprawki da nam na remont lazienki :-):-):-):-):-):-) wiec bylam u niej na kawie i ogladalam plytki i prysznice i mam problem bo chcemy zrobic zanim sie rozpakuje a ja kompletnie nie wiem czego chce :-(:-(:-( nic mi nie lezy nic a nic, tylko mnie z tego chodzenia bola plecki, miesnie posladkow i brzuchol troche, ale kupilam sobie 2 pary spodni ciazowych i to fajniastych jedne dzinsy a drugie cienkie materialowe na wiosne. Tak wiec zapracowany dzionek mialam konkretnie, teraz lece czytac co tam u was dzisiaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry