reklama

Lipiec 2010

A nie wiecie,czy można w ciązy chodzić na stepperze?
Ja słodyczy nie jem, jak nie mam w domu. A jak coś zostanie z gości, z imprezy to czasem skubnę...

reklama
[FONT=&quot]Hmm, ja nie wiem, czy u Was też tak jest, mam normalnie jakieś "opóźnienia". Piszę post później długo, długo, nic nowego nikt nie pisze, a następnie się okazuje, że nowych postów jest kilka... albo kilkanaście jak teraz…[/FONT]
Ja mam tak samo. I nie zawsze mi pokazuje ze sa nowe posty. Ja cos napisze i jak wysle wiadomosc to sie okazuje ze byly jakies ktorych nei przeczytalam;/ Tak jakby sie gdzies ukrywaly, albo wszytskei byly pisane w tym momencie co ja pisalam.

yustynia trzeba odswiezac strone od czasu do czasu. i wtedy wskakuja nowe posty-w kazdym razie u mnie tak jest. a moze ma tu do rzeczy cos ta przegladarka-jak tiffi pisala. ja rowniez polecam wam firefoxa (mozille). explorer ma duzo bledow i jest starego typu :-) ewcik z podjadaniem to sie najbardziej pilnuje wlasnie. to i jedzenie pozno todwie zakazane rzeczy dla mnie. nie powiem ze mi sie nigdy nie zdarza ale przewaznie nie. na poczatku jak rzucilam palenie to sobie na za duzo rzeczy pozwalalam i taki skutek-ale wtedy sie nie dalo inaczej. wybor byl albo albo. albo podjadanie albo papierosy :-) teraz juz potrafie nad tym zapanowac

Znowu pol dnia mnie nie bylo :sorry2:
z placu zabaw poszlam do kolezanki i tak sie zasiedzialam ;-)
przyszlam obiadek zrobilam ,a teraz lenie sie przed tv najedzona ;-)
zrobilam miesko w sosiku i kasza gryczana do tego :tak:
zelki jeszcze sobie zjem bo mam w domu i kusza :-p

ide Was nadrobic:tak:

O właśnie miałam o tym pisać, ja mam mozille tą najnowszą, bo jakoś explorera nie lubię i wiecie co, z tymi emotikonami to jest tak, że raz są a raz nie ma i nic nie muszę blokować odblokowywać ???

Yustynia też tak miałam. Teraz weszłam dopiero przez mozille i ryjki mam od razu faktycznie po prawej tak jak wcześniej, zobaczymy dalej.

ewcik ja tak mam że bym podjadała i podjadała, wcześniej papierochy mnie "trzymały" a teraz pozostało podjadać:-)

Vanilka to milutko spędziłaś dzień, nie jak ja na kanapie:-p

mruczka dobrze że z kotkiem nic poważnego, zagoi się łapeczka;-)

Aha, Julci urodził się wczoraj braciszek 2750 i 52 cm, szkoda że nie dzisiaj bo dzisiaj Jula ma urodziny:-)

reklama
jedyneczkaod kilku dni ciagle jestem na pelnych obrotach i brakuje mi polegiwania na kanapie!!Dzisiaj mialam to robic ale taka piekna pogoda ,ze az szkoda bylo kisic dziecka w domu ..
Ale teraz nadrabiam zaleglosci kanapowe :):):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry