reklama

Lipiec 2010

jedyneczka - to myślę, że mieliby temat do bardzo dłuuuugiej dyskusji, bo mój M. na pewno obstawałby przy swoim:biggrin2:

He he:-D

Lece do sklepu , nic nie zrobiłam,bigos w d...pie,eh straszny leń jestem ostatnio:-p

Do wieczorka;-)

reklama
jedyneczka pewnie masz rację z tym spaniem, ale cóż-zainteresowania się człowiekowi zmieniają hahaha

a ja teściówkę mam ok, co prawda miewa swoje jazdy- wcześniej anioł-baba,troszkę jej się pozmieniało po menopauzie,ale cóż-tak bywa i twardym trza być a nie miętkim:-D sponsoringowi z jej strony mówię zdecydowane tak, za złote myśli dziękuję:-D

Moja tesciowa dziwna jest ..
Niby zawsze chce dobrze ale jakos jej to nie wychodzi :-D
Ona od 15 lat siedzi we Wloszech ,troszke inaczej zyje ...inne podejscie ma ..
Dobrze,ze widujemy sie tylko kilka razy do roku ;-)

czesc laseczki napisalam dluuuugiego posta ale mi sie komp wylaczyl wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! u mnie dzis okna robia i juz chyba koncza plytkowac lazienke. jupiiiiiiiiiiiii :-) ale sie ciesze:-)

jedyneczka tak jak radzilas uparlam sie i wczoraj zakupilam ten dekor ;-) :-) ja tez nie chce porodu na ezaco. chcialabym w kucki bo slyszalam ze naturalna grawitacja pomaga dziecku sie szybciej wydostac. jak sie bedzie dalo tak to ja bym reflektowala :-)

atabe matko nie strasz mnie bo ja juz chyba sobie daruje ta szkole rodzenia

tiffi zapomnialam napisac ze ja tez do szkoly rodzenia ide przy szpitalu w ktorym bede rodzic a prowadzi ja moj gin :-) tez chce obczaic polozne i ogolnie wszystko

ashika to super-taki prezent to ja rozumiem :-) moja mama wlasnie dzwonila dzis i powiedziala ze mamy wyremontowac tez maly pokoj-ze ona nam zasponsoruje z okazji....zadnej... :-) ahhhhh te mamy....sa nieocenione :-)

dotad przeczytalam i pisze. ale juz wlasnie M dzwonil ze wraca zaraz z pracy i mam mu jesc zrobic i sie szykowac bo do domu jedziemy na inspekcje i na zakupy. wiecie co-ja to sie jednak ciesze ze ten remont jest teraz a nie w maju bo chwili spokojnie na dupie siasc nie moge. powaznie.w maju z duza ciaza to ja bym juz tak nie najezdzila. za ciezkie by to bylo. chyba los nade mna czuwa :-) i za co? za co? nie jestem szczegolnie dobrym czlowiekiem ;-) ;-) zycze milego popoludnia girlsy :-)

aneta-h no nie wiem właśnie:baffled: złapałam dołka i nie mogę z niego wyjść. Nie wysypiam się, z małym ciągle coś no i nie mogę się kompletnie z małżem dogadać i normalnie do chaty mi sie wracać nie chce:baffled: Przejdzie mi ale na razie to się czuje jak flak:zawstydzona/y:

Hej brzuchacze :P

A ja od dwóch dni rodzę !!!! Co noc rodzę, co chwila inaczej, w innym miejscu ....:P Normalnie wyspać się nie mogę....
Kacpra urodziałam przez CC, teraz chcę spróbować naturalnie i tak się tym zaaferowałam, że nie mogę przestać o tym myśleć. Obejrzałam wszystkie filmy z porodów na Youtube. Kurczę a to dopiero połowa ciąży....
Zwariowałam czy co????????

reklama
No to będziemy siwe we dwie :) ale już teraz musimy dać radę, życzę sobie i Tobie żebyśmy te najgorsze chwile miały już za sobą a przed sobą perspektywę naszych zdrowych dzieci na spacerkach w lipcu :)

Siwe trzy, bo ja od wczoraj też mam stresa, echhhh
beata rozbawiłaś mnie z tym porównaniem teściowej do skarbu
jedyneczka no mam nadzieję, że masz rację i to mała kopie mnie po szyjce, mam nadzieję, że inka potwierdzi to i będzie ok

Dziewczyny ja dzisiaj mam wizytę -trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Zaraz idę zrobić obiad, dzisiaj kluski z truskawkami, jak ja lubię, mniam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry