Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie do potulnej szarej myszki baaaaaardzo wiele brakuje
I przez 3 tyg nic?? Ja zjadłam wafelka i już coś tam delikatnego czuję po prawej stronie![]()
No właśnie ja mam podobnie takie pulsowanie, ale nisko, czy to źle??? teraz znowu tak mam, to nie boli, tylko takie czuję od czasu do czasu jakby pulsowanie - tyko raz na jakiś czas, czy to możliwe że mała tak nisko kopie, buszuje. W każdym razie wczoraj z nerwów się popłakałam. Być moż to co odczuwam jest normalne, ale skąd mam to wiedzieć. Dodam, że przy tym nic mnie nie boli.tiffi u mnie to takie kurde nei wiem jak to napisac, pulsowanie, no takie jakby skurcze tej szyjki, nie umiem opisac tego uczucia;/
ja mam dwurożną macicę więc brak ruchów tłumaczę sobie tym, że dzidzia poszła do drugiego "rogu" ale i tak się martwię bo powinnam czuć ruchy coraz częściej i wyraźniej, ale ja to panikara jestem po pierwszym poronieniu i ostatniej wizycie w szpitalu
doskonale Cię rozumiem. Ja bez poronienia wcześniej, ale od początku coś było nie tak z tą ciążą - za mało hcg, długo nie było widać dziecka, później serca, itp. A od połowy grudnia, po pobycie w szpitalu i plamieniach to w ogóle mam już schizy. A teraz jeszcze się ułobuz nie rusza, ehh. Ja będę siwa do lipca :/