aneta-h
lipcowa mama
mami i tak trzymać!!! co za rodzaj małżeństwa propaguje Twoja teściowa 
jedynaczka zawsze jak Cie czytam to się uśmieję, ach te Michałki, ide zaraz do sklepu to chyba też zakupię :-)
ashika łazienka bedzie napewno śliczna jak masz tyle pomysłów
madzia ja też sie objadłam pizzą wczoraj,tylko domowej roboty, a to prawda co reklamują w pizzy hut że płącisz 19zł i jesz ile chcesz? jak to wygląda?
miłej imprezki, ja jutro idę,oblewać mgr
gaja Ty musisz z pracą jeździć? ja wysyłałam do promotora mailem,miałam z głowy jeżdżenie
idę na spacerek, bo mimo że minus 2 stopnie to ślicznie słonko świeci, d..a się plaszczy mi od tego siedzenia,musze ja trochę unormować:-)

jedynaczka zawsze jak Cie czytam to się uśmieję, ach te Michałki, ide zaraz do sklepu to chyba też zakupię :-)
ashika łazienka bedzie napewno śliczna jak masz tyle pomysłów
madzia ja też sie objadłam pizzą wczoraj,tylko domowej roboty, a to prawda co reklamują w pizzy hut że płącisz 19zł i jesz ile chcesz? jak to wygląda?
miłej imprezki, ja jutro idę,oblewać mgr
gaja Ty musisz z pracą jeździć? ja wysyłałam do promotora mailem,miałam z głowy jeżdżenie
idę na spacerek, bo mimo że minus 2 stopnie to ślicznie słonko świeci, d..a się plaszczy mi od tego siedzenia,musze ja trochę unormować:-)

na szczęście moja obecna jest kochana i nie wtracaja się z teściem w nic, jesli trzeba pomogą i doradzą z wielką przyjemnością ale nigdy sami nie wyskakują.No jedynie teściu chciałby już dom nam podnosić ale my czujemy że finansowo nie damy teraz rady, ale to dlatego że on taki pracuś straszny
więc możliwe że jak u dołu mała to tak czujesz.