Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale nie przesądzajmy, może tym razem się doleczy 
) choc księża mnie irytują
ale jestem też tolerancyjna i tego uczę swojej córki. Z drugiej strony wiem co znaczy niezrozumienie ze strony większości rówieśniczej- jak pisała Jedyneczka a komunię zapewne przyjmie większość jak nie cała klasa...
) już rozkopane jest na całego, mam nadzieję ze jest jedno, bo tak z dwóch stron jajników daje i to BEZ PRZERWY prawie! (Podobno dopiero na USG połówkowym wykrywana jest 1 ze 100 ciąż bliźniaczych
)
Mój oszołom dziś przegryzł kabel golarki do swetrów- podłączony!- mały skubaniec urodził się w czepku!- że też go nie "potaśtało" jak mawia moja córa ;-)

Przykro mi,że córeczka tak często teraz choruje, na pocieszenie jednak dodam, że moja Izabelcia w przedszkolu przeszła chyba przez wszystkie możliwe choroby, ciągle była albo grypka, albo przeziębienie, albo jakieś zakazne świństwo,ale za to teraz( od kiedy jest w szkole)
Życzę zarówno Tobie jak i sobie mniej pracy i więcej czasu dla siebie;-) Ja również ze wstydem muszę przynać,że ostatnio przestałam się koncentrować na maleństwie i ciąży i mam tysiące innych spraw na głowie.
A tu przecież już 6 miesiąc- niedługo będziemy tuliły maleństwa więc pora kompletować wyprawkę.