Mysza1984
lalllalalala ;-)
hej, hej dziewczynki ;-)
Ja właśnie wstałam, zaraz będę jeść śniadanie. Muszę lecieć na pocztę i popłacić rachunki, no i oczywiście odebrać awizo, bo listonosz nas nie zastał, mimo , że byliśmy w domu. No tak to już jest... obiecałam sobie, że nie będę się denerwować ;-)
Emih kochana witaj, mam nadzieję, że to choróbsko szybko odpuści
Dziewczynki życzę Wam udanych wizyt zarówno u lekarza, jak i u rodzinki
Perla - no to sobie trochę odpoczniesz ;-) A w ogóle czytałam w "Będę mamą" że sam płacz dziecka powoduje, że w piersi pojawia się mleko. Normalnie, ale ta natura jest sprytna i pokręcona. M powiedział, że jakby płacz małej nic nie dał, to on On też może polamentować
Maruśka - ale zazdroszczę wycieczki, też bym się troszkę powygrzewała :-)
Idę cosik zjeść...
Ja właśnie wstałam, zaraz będę jeść śniadanie. Muszę lecieć na pocztę i popłacić rachunki, no i oczywiście odebrać awizo, bo listonosz nas nie zastał, mimo , że byliśmy w domu. No tak to już jest... obiecałam sobie, że nie będę się denerwować ;-)
Emih kochana witaj, mam nadzieję, że to choróbsko szybko odpuści
Dziewczynki życzę Wam udanych wizyt zarówno u lekarza, jak i u rodzinki

Perla - no to sobie trochę odpoczniesz ;-) A w ogóle czytałam w "Będę mamą" że sam płacz dziecka powoduje, że w piersi pojawia się mleko. Normalnie, ale ta natura jest sprytna i pokręcona. M powiedział, że jakby płacz małej nic nie dał, to on On też może polamentować

Maruśka - ale zazdroszczę wycieczki, też bym się troszkę powygrzewała :-)
Idę cosik zjeść...
w lazience nowe dziury w podlodze i w scianach powoli tez powstaja juz 

ale i tak po 25 minutach musiałam wyjść