reklama

Lipiec 2010

Jestem ponownie :) zrobiłam zakupy i wcinam teraz śniadanko ;D potem zrobię obiadek, mam chęć na ogórkową mniam :):)

A co do bólu pleców o którym piszecie to ja go aż tak nie odczuwam, za to mam straszny problem ze skurczami... Nigdy mnie nie łapały a teraz niespodziewanie to w łydkę...to w stopę.... okropność grrrrr..... ;/

a łykasz magnez? ja też miałam takie skurcze, biorę aspargin i jest lepiej

reklama
Mysza, też wczoraj czytałam Będę Mamą, ale chyba zacznę kupować coś bardziej o dzieciach, a głównie o pielęgnacji noworodków, bo jakoś mi się pozapominało wszytsko, Wiecie pępek, karmienie i te sprawy:-)

Perla, to moje gratulacje przerzucenia małego ssaka na dużego- bo pewnie M wniebowzięty?! :-p nIECH SIĘ CIESZY PÓKI MOŻE ;-)

Dzamena- u nas eks też robi takie jazdy że filozofom się nie śniło a jeszcxze o mojej ciąży nie wie- jak sie dowie to chyba ja jasny szlag trafi- jak będe miała chwilę też napisze w dpowiednim miejscu :cool2:

Mysza- to prawda, mi też mleko tryskało tylko jak córa zaczęła kwilic- do tej pory to dla mnie fenomen, albo w nocy... jak zaczynało cieknąć... zaraz młoda się budziła :confused:

Ewcik- z ta koscią ogonową powiem tylko tyle: będzie gorzej! ;-):tak: Miałam w poprzedniej- teraz mniej jakby ale za to rwa sie przypałętała że chodzic czasem nie mogę. Atabe- łączę się w bólu :baffled:
Ps. Ewcik, ten katar- jak masz tak długo... może lergia, a może jak u mnie zatoki- jesli spływa ci po gardle (np w nocy) to najprawdopodobniej to drugie, albo jak boli cie głowa przy schylaniu, albo... szczęka.

Mammi- dzięki za słowa otuchy- też sie pocieszam że bedzie lepiej :tak:

Mruczka- to my dziś obydwie na połówkowym! o KTÓREJ MASZ? JA PO 14...

Agatha, Dzamena- co do tych bliźniaków, to chyba prawdopodobne ale przy normalnym harmonogramie USG- że połówkowe jest drugim tak naprawdę... U mnie będzie to drugie bo częściej nie miałam...

Magdzia- też mam straszne skurcze i to od dłuższego czasu. Biore MAgnezinB6 2xdziennie. Ale nie wiedzieć czemu najbardziej pomaga z pół litra kakao na wieczór. POLECAM

Ostatnia edycja:
Emih nareszcie się częściej odzywasz, zdrówka życzę, zeby się już w koncu te choróbska skończyły:tak:

Ashika płytki musisz inne kupić? to z tamtymi do oddania, no masz, a już chciałam Ci napisać ż egratuluje udanych i szybkich zakupów, ale tak to jest,my nie raz albo coś oddać,albo zareklamować, albo zamienić, skąś to znam niestety:wściekła/y:

Mruczka mój też Tomek :)

Asieńka trzymam kciuki za badania, a Ty śpiewasz w zespole tak? a jaką muze gracie?

powodzonka dla wszystkich mamusiek na dzisiejszych badaniach:-)

hejka:-) ja już po śniadanku i nawet ogarnęłam mieszkanie trochę, obiadu nie gotuję-mam z wczoraj,miała wpaść koleżanka,ale coś jej wypadło,więc będę się chyba po prostu lenić,na spacer może z psiuniem pójdę i popedałuję trochę- wczoraj tak pożarłam, że wstyd, a potem trafiłam na 2 artykuły o wadze w ciąży i myślałam,że mi wróci wszystko:-D

co do bólu kręgosłupa, to mnie nawalał równo,póki pracowałam (siedzenie cały dzień przed kompem),często aż płakać mi się chciało i spać nie mogłam-masakra,nawet wylądowałam w szpitalu, bo się wystraszyłam,że to poronienie:-( mój gin zalecił asmag forte 3xdziennie i po ok 2 tyg zauważyłam poprawę,zażywam od 3miesiąca jakoś i jest w miarę ok

no troszke odpoczne, tymbardziej ze karmienie sprawialo mi juz spory bol ze wzgledu na 12 zabkow Krisa... :sorry2:
a jak wasi M sie wczoraj spisali? moj rewelka!!! wpierw wycieczka do Brighton(M kupil mi buciki Nike'a) a wieczorkiem bukiet kolorowych tulipanow i przytulanko... :-D
my po pysznym sniadanku, a na obiadek kotlet po szwajcarsku(schabowy z pieczarkami i zoltym serem), puree ziemniaczane i cukinia duszona na masle z czosnkiem i ziolami... oj jak ja lubie jak moj M ma wolne! :tak:
powodzenia na wizytach dziewczynki ;-)

emih,aghata,mruczka dziewczynki trzymam kciuki za wizyty,na pewno wszystko bedzie dobrze .emih i aghata szczególnie u Was jestem ciekawa kto tam m ieszka w waszych brzuszkach.obiecajcie ze napiszecie zaraz jak tylko do domu wrócicie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry