reklama

Lipiec 2010

a dokuczają Wam tez bóle kości ogonowej? bo u mnie są nie do wytrzymania-nie mogę siedzieć

Mój gin twierdzi, ze to nie kość ogonowa a powiększająca się miednica :) Mnie najbardziej bolało w 2-3 miesiącu, nie do wytrzymania :( Pomaga podkładanie poduszek między kolana i pod brzuch, albo jednej długiej specjalnej (przynajmniej mi pomogło ;) ) Teraz za to dokucza mi ból w pachwinach (podobno rozszerzające się spojenie łonowe), którego niczym nie idzie zniwelować. Są dni, że czuję się jakbym po tygodniu jazdy z konia zsiadła :/

reklama
emih no podejrzewam, że to mogą być zatoki- nie chcę tu opisywać koloru i konsystencji wydzieliny z nosa:-D ale nie jest ciekawa;-) no i już 2 tyg to mam...

perla super, że mieliście wczoraj taki udany dzień:-) mój M też się spisał na medal

emih,aghata,mruczka to udanych wizyt życzę! A emih i aghacie życzę by dowiedziały się kto mieszka w ich brzuszkach.

Ja smigam na wizytę 17 marca to będzie 22 tydz skończony i mam nadzieję, że się młode ujawni i poznamy czy buszuje w brzuszku fąfelek czy pani fąfelkowa. Jakos tak fajnie wiedzieć tym bardziej że większość z Was już wie a ja nadal nie. I ze sklepu wychodzę z pustymi siatkami bo ni w ząb nie mogę niczego do fasolki dopasować.

perla biorąc pod uwagę ponad tygodniowego focha jakiego miałam na małża liczyłam się z myślą, że nic nie dostanę. Owszem zadzwonił życzenia złożył ale ca ly dzień spędził poza domem więc obstawiałam, że ani kwiatka me oczy nie zobaczą. A on się spisał, nie mogę powiewdzieć, dostałam czekoladki i piękny bukiet (nawet nie wiem co to za kwiat). No i oznajmił mi, że jeśli chce jechać na zakupy ciuchowe to zrobimy to w sobotę. Oj wykorzystam go!

perla ja Cię podziwiam, ze ty z tym karmieniem tak długo dałaś rade...niesamowita jesteś!!!

no właśnie emih i agatha dajcie znać kto tam w brzuszku siedzi- a co obstawiacie??

ja mam specjalą poduszke do spania, ale nawet ona mi nie pomaga............

Dzamenka dużo zdrówka dla synków, mój odpukać już i narazie zdrowy

Ashika ja Ci dam z koleżanki się wyśmiewać.Oj nieładnie....;-)Chyba ktoś chce ,żeby mu tyłeczek sprać;-)

Perla mój się szarpnął bo wziął mnie i dziewczynki;-) do kina na "Alicję w Krainie Czarów".
Dla mnie spoko, dla Izulki też, gorzej Emilcia w brzuszku.Dla niej chyba było za głośno bo wierciła się przez pół filmu.A ja jeszcze dolałam oliwy do ognia bo Cole popijałam:zawstydzona/y:

agatha Popłakałam się jak zobaczyłam tego kolesia w ciążówkach:-D:-D:-D:-D:-D Czy oni mysleli,że nikt się niepołapie????:-D M jak zobaczył to powedział,żebym w kwestii prezentowania swoich ciuchów na niego nie liczyła;-)

tiffi wiem,że zdjęcia są kiepskie,ale aparat mam do bani, poza tym to była pierwsza aukcja,ktorą wystawiałam.Teraz już nie dam ray dokleić zdjęcia.Moge jedynie tu zamieścić, co niniejszym czynię;-)Narazie to wszystko takie raczej mało profesjonalne, ale licze ,że z czasem nabiorę wprawy.
Rano Wystawiłam też pajacyki George, nie są różowe.Cena z Allegro 27,80 dla lipcówek rabacik 10%-;-) Po południu wstawię jeszcze jeden 3 pack-tym razem w tonacji niebieskiej.
Poza tym mam jeszcze pełno ciuszków,których nie zamieściłam-będę to robić pomału,ale to już Polskie.Firmy typu Ewa Klucze, Pinokio.

Załączniki

• ubrania 004..jpg
    ubrania 004..jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry